Grad herceg novi crna gora - Pronađi pratnju

četvrtak , 20.12.2018.

LETOVANJE HERCEG NOVI










Click here: Grad herceg novi crna gora






Lokacija atraktivna kako za život tako i za rentiranje tokom ljeta. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Malo se turističkih naselja u Crnoj Gori može podičiti i romantičnim imenom!



grad herceg novi crna gora

Barem, ni u jednom drugom gradu na moru se na centralnom gradskom trgu ne vijori srpska zastava. Posetite Herceg Novi u Crnoj Gori.



grad herceg novi crna gora

Letovanje Crna Gora Herceg Novi 2018 - Mogucnost pravljenja bazena u dvorištu ispred objekta.



grad herceg novi crna gora

Naši apartmani poseduju potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilom, veliku sobu i balkon sa pogledom na more. Sobe se nalaze n... Apartmani su udaljeni oko 300 metara od mora i 500 metara od centra grada. Restorani,kobobe i trgovine su u neposrednoj blizini.... Apartman je sa zasebnim ulazom i sastoji se od predsoblja, kupatila, spavaće sobe i terase. Kupatilo je renovirano 2015 godine. Apartman nema upotrebu kuhinje. Nudimo vam raznovrstan smjestaj sa razlicitim kapacitetima. Sobe i apartmani, koje izdajemo tokom cijele godine, su komforni, klimatizovani, u potpunosti opremljeni, sa obezbedjenim parkingom, mogucnosti koriscenja inte... Apartmani su novogradnje sa izvanrednim panoramskim pogledom na more! Udaljenost plaze je 150 metara, kapija starog grada 200 metara, u ponudi još tri dvokrevetna... Apartmani su novogradnje sa izvanrednim panoramskim pogledom na more! Udaljenost plaze je 150 metara ,kapija starog grada 200 metara , u ponudi j... Apartman je kompletno renoviran 2015 sa kuhinjom, kupatilom, velikom terasom, klimom i Wi-fi Sadrži bračni ležaj sa još dva pojedinačna ležaja. Ima izuzetan pogled na more. Okružena divnom netaknutom prirodom, površine od oko 200m2, podijeljena na tri sprata. Idealna je za porodice sa djecom ili grupe ljudi koji žele mir, tišinu i privatnost. Sami pocetak ulice Nikole Ljubibratica kod MUP-a, na 5 minuta od autobuske stanice i 250m od mora Smestaj ima obezbedjena dva parking mesta na vidljivom i osvetljenom mestu. Stan je sastavljen od hodnika, dnevne sobe s kuhinjom, spavaca soba, pomocna spavaca soba, terasa i kupatilo. Poseduje kompletan namestaj, od posteljina, peskira, kuhinjskog pribora... Tu je i citava kuhinja s kuhinjski... Naselje je mirno i ugodan boravak bez buke i ometanja je zagarantovan. Ukoliko prvi put dolazite u Herceg Novi, uputićemo Vas na najljepše plaže i mjesta koja bi trebali... Nudimo dva prostrana apartmana od po 60m2, kapaciteta 4 i 5 osoba.



Herceg Novi - Crna Gora
Apartment is completed furniture, ground floor total area 42 sqm. Uticaj ovih naroda ogleda se u hercegnovskoj arhitekturi, gde se prepliću elementi romaničkog, vizantijskog i orijentalnog stila. Festival Muzičke skale održava se svakog jula na Kanli kuli jedan je od brendova grada Herceg Novog. Agencija Rivijera Nekretnine - Herceg... Herceg Novi, Pogled na zaliv iz starog grada Osvajan i rušen od Turaka 1482, 1493, 1508 , bio je i u rukama Španaca 1538. POPUSTI: Noćenje sa doručkom je 6,00 eura za odrasle, a za decu dete 4 do 12 god 3,00 eura dnevno; Deca do 4 godine — GRATIS; Deca od 4 do 12 godina, ako koriste poseban ležaj imaju 30% popusta, ili ako koriste dodatni ležaj — pomoćni, imaju sledeće popuste: POPUSTI ZA DECU U VILAMA:Prvo dete — besplatno, a drugo dete do 12 godina ima 50% popusta na smeštaj i polupansion. Atraktivna lokacija prvi red do mora, plaže. Kasnije je kanonizovan Svetac Čudotvorac. Crna Gora Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom.

[Rad u inostranstvu preko agencija|Trazim ljubav marijana zlopasa|Hotline za zene]






Oznake: letovanje, HERCEG, novi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.