Stranica za upoznavanje badoo - Pronađite djevojku

petak , 28.12.2018.

Forum Klix.ba










Click here: Stranica za upoznavanje badoo






Online upoznavanje, ljubav ili brak - jesu li mogući Online dating eng. Ponajviše iz razloga jer smatraju da je Iskrica mjesto gdje isključivo tražite osobu za sex bez obaveza. Pročitat ćete mnogo erotskih priča, iako bi po nama na ovakvom portalu moglo biti i više.



stranica za upoznavanje badoo

Trudite se da se sjajno zabavite. Najpopularniji domaći sajtovi su Iskrica i Smokva, tu se još pojavljuje i novi portal. Ovjde ćete naći sve raspoložive vruće dame iz Hrvatske koje žele upoznati nekoga na brz i jednostavan način -putem SMS-a! Ako jednom uđu u Vaš život, teško da ćete moći bez njih i jedan dan.



stranica za upoznavanje badoo

Forum Klix.ba - Družite se uz sevdalinke ili poznate rok grupe iz ovih krajeva BiH.



stranica za upoznavanje badoo

Nema greške, ovo je Sajt Za Upoznavanje Besplatno Koliko puta ste bili razočarani u prijatelje? Verovatno bezbroj puta, ali Sajt Za Upoznavanje Besplatno daje prijatelje koji obećavaju. Ako ipak sumnjate, ukažite nam čast i dajte nam malo vremena da bismo Vas razuverili. Druženje sa našim članovima Vas ne košta ništa — besplatno je... Šta više možete da poželite u vreme krize? Ponekad vidite samo loše stvari, pa ono što Vam je nadohvat ruke kao što je ovaj Sajt Za Upoznavanje Besplatno i ne primetite. Zato otvorite širom oči pa ih zatim protrljajte, jer dobro ste videli... I Vama se nešto nudi besplatno. Nudi Vam se šansa za nova poznanstva, nove prijatelje i ljubavne romanse. Pravi miks dobrih stvari koje život čine primamljivijim, na jednom mestu. Uđite, dopisujte se, slamajte srca i smejte se. Ne budite skeptični, već znatiželjni. Tragajte i upoznajte se. Trudite se da se sjajno zabavite. Pa i onda kad prijateljstvo ne teče baš onako kako ste Vi zamislili, ne odustajte, već idite dalje. Nešto je uvek bolje nego ništa, i znači da Vam je život ispunjeniji doživljajima i počinje da ima smisla. Držite se ovog sajta i upoznavanje sa ljudima će Vam besplatno ulepšavati dane. Vi ste na potezu. Učlanite se jer je ovo definitivno mesto koje ste tražili — Vaša besplatna karta do dobrog zabavljanja. Ovde se sklapaju poznanstva, a čuli smo da ste Vi bez para, da ste ljuti i usamljeni. Zato smo hteli da Vam pružimo bar nešto besplatno. Pošto se ne plaća... Osmeh će Vam se sigurno vratiti, a i nećete više biti usamljeni. Požurite jer mnogi prijatelji čekaju da im pišete, da baš Vas upoznaju. Dajte šansu i sebi i njima.



Kako Naci Curu/Momka U Danasnje Vrijeme !!! #1 - UPOZNAVANJE
Proceniti osobu da li je vredna samo na osnovu izgleda i nekoliko poruka možda zvuči plitko, ali ova aplikacija će od vas baš to zahtevati. Na tim tulumima članovi su se nakon online dopisivanja mogli upoznati uživo. Ima dosta duplih profila što je velika mana. Zbog ovog čimbenika su neke stranice za upoznavanje popularnije od drugih jer mogu očuvati privatnost i povjerljivost svojih korisnika. A kada upoznate ljude, poželećete da upoznate i njihovu zemlju, predivnu Bosnu. Komunikacija je klasična kao i na drugim portalima, muškarci porukama, oglasima, pozivima na chat pokušavaju stupiti u kontakt s ženama. Nudi Vam se šansa za nova poznanstva, nove prijatelje i ljubavne romanse. Što se tiče aplikacije veoma je konkretna i namenski odrađena, sve pohvale za dizajn i funkcionalnost. Nadamo se da smo Vam zagolicali maštu i da ste poželeli da se upoznate sa prijateljima iz BiH. Možete ih kontaktirati samo ako Vas i oni lajkaju. Prednost je što je vrlo jednostavan za korištenje.

[Filmovi trileri|Konkursi za posao mostar|Sex and the city film online s prijevodom]






Oznake: upoznavanje, u, Bih

Veze i brak zene - Stvarne djevojke

Bračne ponude










Click here: Veze i brak zene






Još od prvih dana smo se zbližili i jako dobro sprijateljili, i nekako sam baš s voljom sam išla na posao... Na taj način nam ovaj naš specijalizovani servis omogućava da upoznate nekoga ko vam odgovara na jednom višem nivou i sa kim možete da danima i noćima pričate i da se razumete. Članak je napisao dr Frank Pittman, jedan jako poznat i jako dobar psihijatar i stručnjak za bračne probleme.



veze i brak zene

Foto: Profimedia Poštovanje Kako se predstavljate govori mnogo o tome kakva ste zapravo osoba. Ali naravno, ne svaki i ne bilo kakav brak... U dobrim brakovima to i ne mora biti loša vijest: u njima strastvena zaljubljenost izrasta u pravu ljubav, ali takvih bi brakova moglo ipak biti manje nego što mislimo!



veze i brak zene

Bračne ponude - Kako dodaje, oglasi lični prirode posmatrani kao inicijalni oblik kontakta dvoje ljudi, i kao prošireno polje društvenih odnosa, ne treba da se posmatra kao nešto negativno.



veze i brak zene

Seks kolumnista Antoni D'Ambrosio otkriva šta to zapravo muškarci žele da nađu u ženi. A budite sigurni da nijedna od sedam stvari na listi, nije izgled. Harizma Istinska lepota ne dolazi spolja. Biti lep znači kakva ste zapravo osoba iznutra. Muškarci žele da žena bude svoja i pokaže kakva je zapravo. Naručite čizburger kad ste s njim, Zaprljajte se kečapom, nije bitno, samo budite opušteni, nasmejani i svoji. Foto: Profimedia Poštovanje Kako se predstavljate govori mnogo o tome kakva ste zapravo osoba. I ovoga puta nije reč o odevanju, jer je sasvim normalno da svaka žena voli da pokaže svoje atribute. Reč je o društvenim mrežama koje su mnogim muškarcima zapravo vaša životna priča. Muškarci ne žele ženu koja je svuda, radi svašta sa svakim. Ne možete poštovati muškarca ako ne poštujete sebe. Foto-ilustracija: Profimedia Ambicije Muškarci vole kada se oni brinu za svoju porodicu i sve planiraju, ali podjednako im je važno da se u to uključe i žene. Žene koje ničemu ne teže često odbijaju muškarce. Oni vole žene koje žele biti najbolje majke, supruge i svakoga dana se trude da budu što bolje.



Devojka sa Sela Traži Muža da Živi i Radi sa Njom! A Ona za Uzvrat Nudi Ovo!
Znate li kako ćete najbolje prepoznati svoju srodnu dušu? Stoga to dobivaju od različitih izvanbračnih partnera, a u tome su, dakako, ravnopravni i muškarac i žena. U hrvatskome je jeziku mnoštvo rodbinskih naziva, za razliku od nekih europskih jezika, na primjer engleskoga, koji su u tome području mnogo oskudniji. Reč je o društvenim mrežama koje su mnogim muškarcima zapravo vaša životna priča. Ali ako su vam u životu važni vjernost i bračna sreća, ne očekujte da će novac pomoći. Naravno da su nama draga sva vaša pisma, i ona u kojima nas hvalite i ona u kojima nam predlažete kako da budemo još bolji... Tvrdi da je uz mene već dugo nesretan i da ne želi više tako - pa zašto mi nije ništa prije rekao?

[Njuskalo zene|Stare bakice|Domaće amaterke]






Oznake: žene, za, brak

Slike seksi cura - Susret s djevojkom

(18+) GOLE DEVOJKE KAČE SLIKE NA OVOJ STRANICI NA FACEBOOKU: I ostavljaju šokantne poruke! (FOTO)










Click here: Slike seksi cura






Ta je stranica imala 30. Ima prelepe stikle koje zeli da joj neko popusi stiklu da joj i stiklu nabije u picku ili u guzu, voli da da joj se gura krastavac u picku i vibratore svih oblika i dimenzija. Stranicu možete pogledati 18+ Telegraf.



slike seksi cura

Kkao se palim samo kad pomislim, gledam bas u jednu napaljivu klinku kako mami svojim seksi pogledom, kako se samo naguzila i pali sa tom svojom seksi guzom. Lepi muskarci lepo stoje!!! Sutra cu vam ispricati o erotsku pricu kako starac jebe klinku, a sad vi cete vec zakljuciti ko je u glavnoj ulozi price. Preostaje nam da gledamo ove trbusnjake i mastamo , tesimo se se sa prepunim stolom okruzeni prijateljima i odlicnom muzikom.



slike seksi cura

(18+) GOLE DEVOJKE KAČE SLIKE NA OVOJ STRANICI NA FACEBOOKU: I ostavljaju šokantne poruke! (FOTO) - Devojke priznaju i da ponekad ne idu u školu, jer žele ostati kod kuće i gledati porniće.



slike seksi cura

!LN70= ?5@525;0 4KE0=85. -=A59 "0=:04> C<5@. 8=0 ;O65B =0 .



JK. Jelena Karleuša skida momka u Bugojnu (BIH).Dijamant club
A ovim sam hteo da kazem ali u slici isto sto i ti u vecini postova ,lol.. Ta je stranica imala 30. Mada mi je krajnje vreme da objavim po koji post sa lepim zenicama pa da bude kompletan uzitak. Ova bas kao da doziva i da zeli neki zestok seks sa nekim, sa bilo kim, toliko ga zeli da joj se iz ociju vidi, iz ociju joj viri kurac. Sve objave popraćene su golišavim fotografijama u eksplicitnim pozama. Stranica Priznani nymfomanek, koju uređuju , puna je fotografija polugolih devojaka. Bas se pitam ponekada gde sve danas moze da nadje neko seksi klinke za jebanje? Ufff evo na nekim slikama izaziva u seksi donjem vesu, ima prelepe crne carape koje su kao hulakopke ali nisu skroz zatvorene nego kao da imaju haltere, uuuu kako je seksi samo i pogledati je. Preostaje nam da gledamo ove trbusnjake i mastamo , tesimo se se sa prepunim stolom okruzeni prijateljima i odlicnom muzikom. Kkao se palim samo kad pomislim, gledam bas u jednu napaljivu klinku kako mami svojim seksi pogledom, kako se samo naguzila i pali sa tom svojom seksi guzom.

[Zagreb PRIDE 2016|Studentski Centar u Zagrebu|Fezbuk prijava]






Oznake: 18, gole, devojke, KAČE, slike, naš, ovoj, STRANICI, Facebooku, i, ostavljaju, šokantne, poruke, foto

Srpski Gay Momci / Big Sex Tv - Susretit će se u sredini

Gays: Serbian










Click here: Srpski Gay Momci / Big Sex Tv






Najviše me zanimaju avanture sa što više dobrog sexa, mada nikad se ne zna, može biti i nešto ozbiljno. Detaljnija upurstva za GAY SMS CHAT kao i FAQ! Time ćete mu poslati poruku, a i vaš i njegov broj telefona će ostati anoniman, naravno do trenutka dok lično ne razmenite brojeve telefona...



Srpski Gay Momci / Big Sex Tv

Serbian gay sex Length: Views: Rate: 0% Related Videos Length: 00:32 Views: 12438 Rate: 97% Length: 01:36 Views: 40879 Rate: 95% Length: 00:29 Views: 8150 Rate: 100% Length: 02:53 Views: 25606 Rate: 99% Length: 01:03 Views: 53293 Rate: 98% Length: 01:47 Views: 56118 Rate: 99% Length: 01:01 Views: 18959 Rate: 94% Length: 01:00 Views: 63636 Rate: 94% Length: 00:18 Views: 16802 Rate: 99% Length: 02:03 Views: 4839 Rate: 100% Length: 04:41 Views: 5710 Rate: 100% Length: 02:01 Views: 43150 Rate: 100%. Okružen samo mladićima, stalno sam mislio na dobar seks sa nekim od njih, ali nisam imao hrabrosti da se upustim u razgovor na tu temu jer sam se plašio mnogih negativnih... Mladi Gej Muškarci - Pornići Fuck Moral...



Srpski Gay Momci / Big Sex Tv

Gays: Serbian - Ja sam kraljica bluda i nemorala, prava muška droljica, javi se da ti ispunim sve želje. Volim da S gey slike, kako mene tako I moje ljubavnike.



Srpski Gay Momci / Big Sex Tv

Gay Serbia - lični gay oglasi! Ovaj sajt je namenjen svima vama koji želite da steknete nova poznanastva, prijatelje, ili ostvarite vezu sa momcima iz gay populacije, a sve to anonimno, bez mogućnosti da iko sazna vaš broj telefona ili bilo koji drugi lični podatak. Za početak pogledajte profile momaka koji su se do sada prijavili na naš sajt, sa kratkim opisima i ličnim slikama i kontaktirajte potpuno anonimno momke koji vam se sviđaju, dopisujte se sa njima putem SMS-a. Spisak svih momaka kojisu se prijavili za ovaj servis možete da vidite na stranici sa njihovim! Time ćete mu poslati poruku, a i vaš i njegov broj telefona će ostati anoniman, naravno do trenutka dok lično ne razmenite brojeve telefona... Detaljnija upurstva za GAY SMS CHAT kao i FAQ! Uživajte u servisima koje vam je omogućio! Mislim da reč zmija dovoljno govori čime ja raspolažem. Jako sam obdaren i ponosim se time. Najviše volim kada ga zabijem u neku čvrstu guzu. Voleo bih da se javiš i ako poželiš da dodiruješ moj veliki sočni kurac, želim da ti ispunim tu želju. Ja sam iz okoline Loznice, poslom sam često u Beogradu, otvoren sam za sve kombine, javite se Godina: 1977 Iz: Kruševac Status: oženjen Opis: Zovem se Marjan. Napaljeni, stariji tip, traži muškarce za sex. Nemam nekih posebnih želja, samo imam potrebu da promenim više partnera I opustim se posle stresnog dana I posla. Oženjen sam, mada žena nazire da imam homoseksualne sklonosti I sve mi se čini da ćemo uskoro završiti naš brak. Čim sam stavio slike, znači da sam spreman da se otkrijem. Nemam dece, pa ne moram da razmišljam da li ću nekog povrediti. Javi se porukom, posle ćemo dalje lako. Godina: 53 Iz: Jagodina, Beograd Status: Ozenjen Opis: Ćao svima, prvi put sam ovde u nadi da ću upoznati nekog mladjeg dečkića. Direktor sam u jednoj privatnoj firmi, oženjen i otac dvoje dece. Diskrecija i higijena su mi na prvom mestu. Imam i svoj skriveni štek stan gde se možemo vidjati. Obožavam žestok sex i da budem potčinjen, da molim , da klečim samo da osetim mladu žilavu kitu. Volim ukus sperme, volim da ga primam i gutam sve. Jedva čekam da se javiš. Godina: 26 Iz: Kruševac, Aleksandrovac Status: Slobodan Opis: Ćale mi drži neke vinarije, radim zajedno sa njim pa često putujem kolima i odlazim na promocije. Dok ležim sam u hotelskoj sobi, često razmišljam o sexu sa drugim muškarcem. Tada bih voleo da mi neko pravi društvo ili možda budem baš u tvom mestu pa odemo prvo na neko piće. Najviše me zanimaju avanture sa što više dobrog sexa, mada nikad se ne zna, može biti i nešto ozbiljno. Voleo bih da se javi onaj kome se svidjam i da probamo zajedno. Kada ćeš da probaš moje vino? Godina: 34 Iz: Beograd Status: slobodan Opis: Upoznao bih ozbiljnog muškarca koji se ne boji osuđivanja sredine zbog svojeg seksualnog opredeljenja. Želim da nekog volim I da neko mene voli. Imam svoj stan, radim kao hirurg, za nekoliko meseci odlazim u Holandiju, ako se skapiramo, postojimogućnost da I partneru lako sredim boravak tamo. Nisam za neke slobodne veze bez obaveza. U par sms poruka reci nešto o sebi I ako si spreman za jedan zajednički, udoban život, skupi hrabrost I javi se. Godina: 1978 Iz: Čačak, Status: slobodan Opis: Zovem se Ljuban. Jednostavno, volim da se jebem. Obožavam muško telo, kurac, da ližem čmar, da se mazimo I ljubimo, miris muškog tela, ukus sperme u ustima. Imam svoj stan, zaposlen sam, spreman I na ozbiljniju vezu, možda I zajednički život. Molim momke iz provincije da se slobodno jave, zato što mi je preko glave isfoliranih beogradskih gej maminih I tatinih sinova. Želim poštenog I skromnog momka sa sela. Godina: 40 Iz: Paraćin, Ćuprija Status: Oženjen Opis: Prava sam muška kurva koja voli dobar kurac. Volim do krajnika da ga stavim i da se davim sa njim. A onda volim da okrenem svoju lepu uzanu guzu i primam ga ceo dan. Jednom su se izredjali njih četvorica na meni. To me previše pali. Oženjen sam i od žene znam da uzmem neki dobar kurvinski donji veš ali bez njenog znanja. Godine mi nisu važne samo mi je važan dobar kurac i da stoji dignut. Ja sam kraljica bluda i nemorala, prava muška droljica, javi se da ti ispunim sve želje. Godina: 1971 Iz: Beograd Status: oženjen Opis: Zovem se Dalibor. Radim kao lekar u jednoj privatnoj bolnici. Moja žena I ne sanja šta radim sa nekim pacijentima. Užasno se palim na moje pacijente. Nemaš pojma koliko njih padne na moj šarm I nabije se na moj kurac. Ako voliš razne igrice, pošalji mi poruku, imam I noćna dežurstva, mogao bih da te malo bolje pregledam. Ne dajem odmah broj, to se podrazumeva tek kad steknem poverenje. Godina: 1994 Iz: Kraljevo Status: slobodan Opis: Zovem se Dragan. Pušio bih u kolima starijem tipu, uz malo stimulacije, ako znaš na šta mislim. Ponesi neko pićence, pusti poruku I reci kad možeš da me pokupiš, uglavnom znam dobra mesta u Košutnjaku I na Adi, pa ako si blizu negde u kraju, usreći siromašnog studenta. Ako si u Kraljevu, možemo I tamo, tu žive moji, pa kad imam pauze od ispita, trebaće mi malo relaksacije I usne zanimacije. Godina: 35 Iz: Čačak Status: Zauzet Opis: Ja sam majstor borilačkih veština, dugo godina sam radio pri vojsci, sada se bavim privatnim biznisom. Imam devojku dugo godina, ali sam preko druga otkrio da u stvari volim i muškarce, on je dugo godina bio zaljubljen u mene a ja to nisam znao. Kada mi je prišao i počeo me ljubiti kao da mi se ceo svet okrenuo i ja sam se zaljubio u njega... On je sada otišao u inostranstvo a ja sam shvatio da sam bisex. I dalje tražim nekoga ko bi se poklopio sa mnom i mojim osobinama... Godina: 1990 Iz: Ivanjica Status: slobodan Opis: Zovem se Slobodan. Mala seksi kučkica, rado dajem guzu, pušim kurac, ako imaš auto mogu odmah da ti popušim. Volim starije frajere, diskretan sam, kapiram I ako si oženjen, ne zahtevam ništa, osim povremenog, neobaveznog seksa. Radim u jednoj bolnici, tako da ne moraš da brineš, savršeno sam zdrav. Zovem se Boban, ne želim da se dopisujemo preko društvenih mreža zato što imam loše iskustvo u tome. Godina: 32 Iz: sve Status: u otvorenoj vezi Opis: Zovem se Miroslav. Počeli smo da živimo kao cimeri, dok nismo jednu noć malo popili I pojebali se. U poslednje vreme obojica osećamo potrebu da začinimo naš seksualni život. Potreban nam je muškarac sa kojim bi se zabavljali na razne načine. Ako si feminiziran, izdepiliran, voliš da pušiš moju veliku kurčinu, dok te moj cimer guzi, budi šunka u našem sendviču. Obojica smo obdareni, pošalji nam sms sa svojim opisom. Godina: 33 Iz: Bec-Beograd Status: u vezi Opis: Zovem se Bojan živim u Austriji, često sam poslom u Srbiji, zato sam se odlučio za gej oglase, kako bih lakše našao nekog ok gey lika, sto voli ko ja da se slika. Volim da S gey slike, kako mene tako I moje ljubavnike. Stavljam svoje na porno gej domaće sajtove, uživam u tome, jer se uvek desi, neki dobar spoj pa mi neko popuši ovaj kurac moj. Ako se svidjam I tebi, javi se lično da odradimo to I da nam bude odlično. Godina: 20 Iz: Beograd Status: slobodan Opis: Zovem se Stefan. Oduvek sam bio drugačiji od svih. Sam u ovom bezveznom svetu površnih ljudi. Ne želim više da budem sam. Ovde se javljam, čuo sam da ima ok likova, svakakvih interesovanja, pa ako neko može da shvati neshvaćene, neka se javi. Ja sam homoseksualac, bez seksualnog iskustva. U obzir dolaze I mlađi I stariji tipovi, samo da ne budu okrutni, život je suviše bolan, meni treba malo muške pažnje I nežnosti. Javi se I ostavi trag na mom telu.



Guinness beer (Gay Ad) [1995]
Crnci I Tinejderke HD Pussy TV... Video Klipovi Za Mobilni. Jedva čekam da se javiš. Svi modeli imaju 18... Želim poštenog I skromnog momka sa sela. Imam devojku dugo godina, ali sam preko druga otkrio da u stvari volim i muškarce, on je dugo godina bio zaljubljen u mene a ja to nisam znao.

[Udate žene traže muškarce zagreb|Upoznavanje preko interneta besplatno bih|Agencija za bracno posredovanje novi sad]






Oznake: rezultati, pretrage, &, yobtv, srpski, gay, momci

Deset stvari koje muškarci vole kod žena, a nemaju veze s... - Lijepe djevojke

8 Najčudnijih Stvari Koje Muškarci Vole Kod Žena










Click here: Deset stvari koje muškarci vole kod žena, a nemaju veze s...






Spremna je na kompromis Spremnost na kompromis je jedan od najvažnijih preduvjeta za uspješnost svake veze. Zna kuhati i uživati u hrani Unatoč uvriježenom mišljenju kako muškarci vole mršavice, njih zapravo odbijaju žene koje su opsjednute zdravom hranom i brojanjem svake kalorije.



Deset stvari koje muškarci vole kod žena, a nemaju veze s...

Kada vidi devojku u teretani, to je kao da gleda svoju fantaziju uživo, pa se samim tim želja za njom povećava. Muškarci vole žene sa smislom za humor Smisao za humor muškarcima je vrlo važan kod pripadnica nježnijeg spola.



Deset stvari koje muškarci vole kod žena, a nemaju veze s...

15 stvari koje muškarci vole više od dobrog izgleda - Nije lako, jer nama ženama mozak radi sto na sat, no to je nešto na čemu bismo trebale poraditi.



Deset stvari koje muškarci vole kod žena, a nemaju veze s...

Muškarci vole žene koje se osmjehuju Širok i iskren osmijeh čini ženu privlačnijom. Muškarci vole žene koje znaju kuhati Postoji ona stara izreka kako muškarčeva ljubav vodi kroz želudac. Ne čudi stoga što muškarci vole ženu koja zna dobro skuhati. Muškarci vole žene koje su zaigrane Ponekad je važno zaboraviti na ozbiljan odrasli život i prepustiti se zabavi, biti zaigran i razdragan poput djeteta. Muškarci vole žene koje su brižne Nježnost, ljubav i briga muškarcima su vrlo važni. Upravo zato tragaju za damom koja će ih paziti i maziti. Muškarci vole žene koje su ljubazne Muškarci žele ženu koja je empatična, koja će podržavati svojeg partnera i davati mu pažnju kada je to potrebno. Muškarci vole žene koje imaju svoje zasebne interese Uspješna i ispunjena žena san je muških snova. Ona ima svoje interese zasebno od partnera i to ju čini samopouzdanijom i atraktivnijom. Muškarci vole žene visokog glasa Nauka je pokazala da muškarci vole žene visokog glasa. On je čini prekrasnom i mlađom u očima muškaraca. Muškarci vole žene koje znaju napraviti kompromis Kompromis je važan za svaku vezu, a muškarci vole žene koje ne smatraju da su uvijek u pravu i koje ne znaju poslušati tuđe mišljenje. Muškarci vole žene sa smislom za humor Smisao za humor muškarcima je vrlo važan kod pripadnica nježnijeg spola. Oni žele biti ti koji će kod njih izmamiti osmijeh na lice. Muškarci vole žene koje uživaju u životu Prigovaranje i kukanje tako je neprivlačna karakteristika, bez obzira na spol. Muškarci upravo zato vole biti u društvu dama koje uživaju u životu punim plućima i uvijek vide pozitivnu stranu priče.



Zene koje nemaju vezu vole muskarce
Ona ima svoje interese zasebno od partnera i to ju čini samopouzdanijom i atraktivnijom. Iritira ih i frustrira što su žene u stanju isprobavati odjeću i modne dodatke iako nemaju namjeru da ih kupe. Iako svi mi prvo primijetimo izgled, želimo li se skrasiti s nekim, važnije su nam neke druge osobine i kvalitete. Verujte mi, koliko god da ste lepe sa šminkom, skockane, sređene, obučene u najbolje krpice ovog sveta, još ste mu lepše u trenutku kada nemate sve ovo gore nabrojano na sebi. Muškarci baš vole žene koje imaju ove kvalitete: 1. Ženu koja zna slušati Većina muškaraca cijeni žene koje znaju slušati, samo slušati ih kad imaju određeni problem. Upravo zato ne bi trebalo na taj način povrediti ego svog partnera i narušiti vaš odnos.

[Oglasi prodaja|Bosanska jebacina|Najsigurnija aplikacija za dopisivanje]






Oznake: deset, najčešćih, prigovora, koje, muškarci, imaju, naš, račun, žena

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.