MONEYYY

24.11.2006., petak

Opis 1

Ovaj program izrađen je kako u cilju promoviranja tvrtke, njezinih proizvoda i usluga, tako i u cilju da se zainteresiranima za rad kod kuće omogući ostvarivanje dodatnih prihoda. Učlanjenje u sam program je besplatno, a pruža mnoge mogućnosti za zaradu.
Već pri samom učlanjenju u Affiliate Program ostvarujete zaradu od 10 Kuna na svom računu. Nadalje možete zaraditi dovođenjem novih affiliat članova po 1,5 Kunu za svakog člana.
Osim toga pružena je i mogućnost zarade od upisa u besplatne eNovine koju izdaje naša tvrtka. Ova zarada provodi se u tri nivoa od 2,5Kn ; 0,5Kn te 0,1Kn za svakog dovedenog upisnika u eNovine. Na taj način omogućeno Vam je sticanje postotka zarade od affiliat članova koje ste učlanili ispod sebe.

U skorijoj budućnosti možete očekivati i mogućnost zarade kroz preprodaju proizvoda i usluga ove tvrtke te tako ostvarivati zaradu i preko 100 Kuna po prodanom proizvodu ili uslugi.

Za rad u ovom programu nisu potrebna nikakva posebna znanja. Sve što Vam je potrebno jeste računalo, priključak na internet i dobra volja. Isplata je zagarantirana jednom mjesečno, jer radi se o svjetski renomiranoj tvrtki i legalno registriranoj u Republici Hrvatskoj.
Detaljnije upute dobit ćete nakon što se učlanite u Dashofer Affiliate Program.

<< Arhiva >>