Herceg novi crna gora - Stvarne djevojke

nedjelja , 23.12.2018.

Sobe Apartmani Herceg Novi, privatni smještaj u Herceg Novom Crna Gora










Click here: Herceg novi crna gora






Oglas će biti aktivan narednih 15 dana od prijema vašeg sms-a. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice. Herceg Novi, Savina Kuća površine oko 550m2, na placu površine 770m2 Struktura kuće: Prizemlje: dve spavaće sobe, kupatilo, dnevni veliki boravak otvorenog tipa sa kuhinjom i trpezarijom i terasom, veliki hodnik.



herceg novi crna gora

Veličina apartmana: 45 m˛, veličine kreveta: 1 ekstra veliki bračni i 1 kauč na razvlačenje. Privatni Smeštaj u Herceg Novom.



herceg novi crna gora

Hotel PLAŽA 2*/3*, HERCEG NOVI - LETOVANJE - Let na relaciji Beograd - Podgorica traje oko 40 minuta, dok na relaciji Beograd - Tivat traje oko 45 minuta. Stan se nalazi u neposrednoj blizini Srednje skole.



herceg novi crna gora

Apartmani su novogradnje sa izvanrednim panoramskim pogledom na more! Udaljenost plaze je 150 metara ,kapija starog grada 200 metara , u ponudi jos tri dvokre... Dva apartmana u prizemlju sa svojim dijelom bašte, dvokrevetne sobe na spratu, sa zasebnim kupatilom i ljetnom kuhinjom, balkonom i pogledom na more. Besplatan bežični internet, stalno voda, TV, klima. Nalaze se u jednom od najlepših delova Herceg Novog, na Savini. Pitomo i mirno okruženje, neposredna blizina mora 80m i pogled na Bokokotorski zaliv učiniće Vaš odmor nezaboravnim samim izlaskom na terasu apartmana. Lokacija Apartmani se nalazi na udaljenosti od 20 metara od obale Potrebno je svega 10 minuta pjesace... Apartmani su trokrevetni sa pomocnim lezajem u predsoblju. Posjeduju komplet opremljenu kuhinju i kupatilo ves masina. Svaki apartman ima zasebnu terasu sa pogledom na more,i bastu u dvoristu sa up... Naselje Lalovina je uz more, a do nas dolazite tako što na magistralnom putu Zelenika-Meljine-Herceg Novi, skrenete LEVO pre tunela izmedju Zelenike i Meljina! Na 100 metara od plaže, u mirnom i tihom k... Nasi apartmani poseduju potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilom, veliku sobu i balkon sa pogledom na more. Sobe se nalaze na spratu, sa... Svih pet studija su klimatizovani, sa svojim kupatilom, imaju TV, DVD filmovi obezbjeđeni , fen za kosu, bežični Internet. Dva studija imaju balkone sa pog...



Igalo-Herceg Novi-Montenegro-Crna Gora
Pored kvalitetnog sadržaja smeštajnih kapaciteta koje hotel nudi, u hotelu izdvajamo i internacionalni restoran sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima kao i kafe bar sa velikom letnjom terasom. Mi smo se brzo prilagodili domaćem tržištu, dajući našem timu sposobnost prilagođavanja usluga ka pojedincu, nezavisno od potreba kupovine, prodaje ili iznajmljivanja stanova, kuća, poslovnih prostora ili zemljišta. Molimo Vas da proverite tačnost podataka kontaktirajući agenciju. Hotelski sadržaji Hotel ima sopstvenu plažu opremljenu plažnim mobilijarom sa svim potrebnim sadržajima dodatno se naplaćuje. Hotel ima i svoju turističku agenciju i transfer službu. Ova akcija je jednokratna i može se ponoviti više puta dnevno. Poseduje kompletan namestaj, od posteljina, peskira, kuhinjskog pribora... Ukupna povrsina stana 41 m2. Raspolaže sa kongresno-koncertnom dvoranom kapaciteta 180 sedišta, staklenom salom 60-80 mesta, malom salom 35-40 mesta, umetničkom galerijom, salonom za društvene igre, salom za TV razonodu, teretanom, saunom, fitness salom i salom za masažu. Profesionalni odnos u našem timu omogućava zajednički rad i organizaciju tako da Vam neko uvijek stoji na raspolaganju za pomoć i uslugu. Crna Gora, Boka Kotorska, Topla, Herceg-Novi, Bokokotorski zaliv, Smeštaj u Herceg Novom, Slobodne Sobe, Slobodni Apartmani u Crnogj Gori, Smeštajni kapaciteti u Boki Kotorskoj, Igalo, Odmor u Igalu, Povoljne cijene smještaja, Putovanje u Hercegnovi, Gostinjska kuća Tomanović u Herceg-Novom , Apartmana, Soba, Apartmanima, Sobama, Smještaj, slobodan, jeftino, Apartmani za iznajmljivanje, Sobe za iznajmljivanje, Letovanje, Ljetovane, Jadransko More, Jadran, Igalo Sobe i Apartmani za iznajmljivanje Rooms and Apartments for rent · PROVEDITE VAŠ ODMOR U NAJLJEPŠEM DIJELU HERCEG-NOVOG · TU SMO ZA VAS U SVAKO DOBA GODINE · Tel: + 382 0 31 323 640 · D O B R O D O Š L I · Posjetite naš novi web site: Poštovani posjetioci, Dobrodošli na naš web sajt na kojem ćemo vam predstaviti svoju ponudu za smještaj u Herceg-Novom.

[Dara bubamara goli selfie|Maslinovo ulje i limun|Gole mlade mame]






Oznake: rivijera, nekretnine, agencija, za, prodaju, nekretnina, u, Crnoj, Gori

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.