Pozicije u seksu - Pronađi pratnju

srijeda , 19.12.2018.

Zodijak: Koje poze u seksu voli koji znak?










Click here: Pozicije u seksu






AKO ŽELITE DA BUDETE SAMOUVERENE U KREVETU Možda se za vreme seksa osećate nesigurno a želite da preuzmete kontrolu u svoje ruke. Kada muškarac uđe duboko u ženu, pusti je da sklopi noge između njegovih. Jednom kad do kraja uđe u vas, polako se počnite ljuljati naprijed i natrag. Počnite se ljuljati, naprijed natrag — pokušajte uloviti ritam koji vam savršeno odgovara.



pozicije u seksu

Činjenica da vam se obraća kao da ste plave krvi veoma jača činjenicu da ste vi ta koja ima moć, to mu ostaje zabeleženo u glavi. Misionarska poza Ovo je možda jedna od najstarijih seksualnih poza, ali žene je obožavaju jer je muškarac taj koji sve radi. Vežite ga i zadirkujte dok načisto ne poludi Dok je vezan, Počnite da da ga mazite i mučite, ili koristite pozu odozgo, i taman kada bude blizu vrhunca svog uzbuđenja, podignite se i ostavite ga frustriranog dok ne budete spremni da se vratite u sedlo. Mogući su i problemi s održavanjem erekcije.



pozicije u seksu

Net.hr - U prvom trimestru, žena može imati problema da se privikne na novonastalu situaciju. Fetiš igrice Dodjela uloga u seksu može biti vrlo zabavna, ali i vrlo učinkovita.



pozicije u seksu

Kad ste u 20-ima U ovom životnom dobu, vjerojatno vam bolovi u leđima, kostima i zglobovima ne predstavljaju problem. A to znači da se možete poigrati kako želite. To su poze u koje mogu uzrokovati preuranjenu ejakulaciju zbog dublje penetracije. Stajaća kaubojka još je jedna dobra poza, samo što biste trebali biti u formi kako bi muškarac mogao uzeti ženu u ruke s nogama oko njegovog struka. Možete se i nasloniti na zid ili stol. U 30-im godinama U ovim godinama nema potrebe za usporavanjem tempa. Ako želite izbjeći ozlijede neka muškarac stoji, a žena neka se koljenima nasloni na kauč, a rukama na naslon. U 40-im godinama U ovom životom desetljeću već smo dovoljno sigurni u svom tijelu i to je najbolje vrijeme za isprobavanje novih poza i učvršćivanjem veze s partnerom. Dodatni plus je što ćete u ovim godinama vjerojatno imati i jače erekcije, ali možda će trebati malo više da do erekcije dođe. Zato predigra igra važnu ulogu. Oralni seks neka vam bude najvažniji. Zbog toga je ova poza tu. Neka jedna osoba legne, a druga neka bude iznad nje tako da genitalije budu iznad ili ispod glave. Žene u ovim godinama mogu osjetiti vaginalnu suhoću, pa malo dodatno oralnog seksa nikome neće iti na odmet. A kako se oboje stimulirate u isto vrijeme, ovo je win-win situacija. Isprobajte i sjedeću pozu gdje ste oboje okrenuti jedno prema drugome i sjedite. U 50-im godinama U ovim godinama erektilna disfunkcija je čest problem. Istraživanja pokazuju da trećina muškaraca između 50 i 64 godine ima taj problem. Ovdje su najbolje sve pozicije u kojima je muškarac gore kako bi sva krv došla do penisa i učvrstila erekciju. Muškarac je gore, a žena svoje noge omota oko njegovog struka i čvrsto stisne. Još jedna dobra stvar je jutarnji seks, jer je tada erekcija najsnažnija. U 60-im godinama Tu bi trebali paziti na tijelo. Udobne poze će smanjiti rizik od ozlijede. Ako imate problema s bolovima u leđima, artritisom i drugim, vjerojatno imate problema s nekim pokretima. Mogući su i problemi s održavanjem erekcije. Penetrirajte s penisom koji još nije u potpunoj erekciji. Isprobajte pozu u kojoj oba partnera leže. Žena je okrenuta leđima prema muškarcu.



Prijem servisa 5-1
Partner treba da leži ili sedi na rubu kauča skupljenih nogu, dok žena treba da sedne na njega tako da mu je okrenuta licem, a da ga nogama obgrli oko bokova. Oni veće fizičke spreme mogu isprobati čak i sličnu pozu u kojoj će njene noge podići u vazduh. Napravite jasnu razliku kada prelazite na novi nivo u seksu, pa tako nosite uvek određenu ogrlicu kada želite da mu stavite do znanja to, recite određenu rečenicu ili imajte neki drugačiji ton u glasu dok mu se obraćate. Zatim polagano skliznite niz zid, prigibajući se u struku — kao marioneta kojoj su popustili konci. Veoma je važno da se u prva tri meseca sačuva bliskost između partnera jer se muškarac može osećati bespomoćno, pa čak i odbačeno. Foto: AKO ŽELITE VEĆI UŽITAK Herbenik kaže da poza u kojoj će žena da oseti najveći užitak može biti upravo ona koju nisu nikada ni probale. Ova poza znači da muškarac klizi prema naprijed s remenima iznad partnerkinih, s tim da ritam treba da se uspori i prilagoditi, a pritisak usmeriti na klitoris. Možete se i nasloniti na zid ili stol.

[Slike parova kako se ljube|Kako znati da ste srodne duse|Balkan chat hr]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.