MICROWORKERS - Mikroposlovi



MicroWorkers logo



Danas Vam predstavljam jedan od svojih najdražih site-ova za zaradu!
Microworkers je stranica na kojoj se nude i obavljaju mali poslovi poput like-a ili komentara na neku Facebook stranicu, Google+, Twitter, Youtube, registriranja na stranice, pisanja članaka na blogovima i forumima, bookmark-iranja stranica, klikanja na oglase itd.

Na stranici možete biti i poslodavac i radnik, sve ovisi o Vašim potrebama.
Poslovi se objavljuju svakodnevno, a zarade po obavljenom poslu kreću se od $0,05 do $5.
U ovaj program sam se registrirao 21.11.2011. i točno nakon 2 mjeseca (21.1.2012.) dobio sam svoju prvu isplatu od $10 na Alertpay. Već sada imam novih $6 i ubrzo ću zatražiti novu isplatu. Minimalna isplata je $9 + mali troškovi prijenosa na račun (fee). I da napomenem, zarada je ostvarena bez ijednog sljedbenika, tj. referrala. Nisam htio ništa pisati o ovom programu dok se nisam uvjerio da isplaćuje.

Jednostavno sam prezadovoljan njime jer se u odnosu na druge programe, koje koristim, poslovi objavljuju redovito, mnogo ih je i isplaćuju!

Za obavljanje poslova poput like-a na Facebook-u, Twitter-u ili Google+, Vaši korisnički računi u svojim postavkama moraju biti postavljeni na „Public“ da poslodavci mogu provjeriti da li ste doista obavili posao za koji ste se prijavili. Ako ne želite Vaše korisničke račune stavljati dostupne javnosti, moja preporuka Vam je da otvorite novi korisnički račun na navedenim mrežama pod svojim nadimnkom, pseudonimom ili kako već želite.
Ja osobno sam otvorio račune pod svojim nadimkom koji koristim za ovaj program i nemam nikakvih problema.

Nemojte uzimati sve poslove koji Vam se nude, ako niste 100% sigurni da ih možete obaviti jer Vas poslodavac može negativno ocjeniti i to utječe na smanjenje ranga Vaše uspješnosti, a i nećete biti isplaćeni. Rang uspješnosti ili „Success rate“ ne smije Vam pasti ispod 75% jer tad nećete moći obavljati poslove. On se smanjuje sa svakim poslom koji ste obavili i za kojeg se čeka da ga pregleda poslodavac. Na početku možete obaviti 20 poslova i tad će Vam rang pasti ispod 75%, no čim budete ocjenjeni, on će porasti i ponovno ćete moći obavljati poslove. Nakon prvih ocjenjenih 20 poslova, mogućnost obavljanja poslova će Vam se povećati tako da više nećete morati brinuti na kolikom je postotku rang.

Također postoji i opcija „Misrated“ koju možete kliknuti u slučaju da smatrate da ste dobro obavili posao, a poslodavac Vas je nepravedno ocjenio. No, to mi se do sada još nikad nije dogodilo jer su poslodavci stvarno korektni.

Poslodavci imaju rok od 7 dana da pregledaju Vaš oglas i ocjene da li su zadovoljni Vašim poslom. Ukoliko Vas poslodavac ne ocjeni u roku od 7 dana, Vaš posao se automatski ocjenjuje pozitivno, bez obzira da li ste ga obavili točno ili krivo, i na račun Vam sjeda iznos koji je poslodavac ponudio za taj posao.

Kad ostvarite prvih $9 i zatražite isplatu, morat ćete ispuniti rubriku sa svojim podacima jer će Vam na kućnu adresu poslati PIN kojeg Vi morate unijeti u svoj MicroWorkers račun. PIN služi kao potvrda njima da ste to doista Vi za koga ste im se predstavili. Raspitivao sam se o tome na Google-u i ljudi su stvarno dobili PIN na kućnu adresu. Moj PIN stigao je za 8 dana, iako kod njih piše da mu treba 3-4 tjedna.

Nema zarade na referralima tako da isplata zarađenog novca ovisi isključivo o Vašem radu. Stoga je svejedno preko koga se registrirate.

Napomena: par puta dnevno se ulogirati u račun i provjeriti nove poslove. Ako možete 10 puta dnevno otići na Facebook, možete i par puta na MicroWorkers. Stranicu možete refreshati iliti osvježivati klikanjem na „Latest“ ili „Jobs“ kako bi Vam se pojavljivali novi poslovi.

I na kraju, dokaz isplate sa MicroWorkers-a:


Dokaz zarade na MicroWorkers

Oznake: mirocoworkers, mikroposlovi, džeparac