Kako osvojiti i zadrzati muskarca - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 31.12.2018.

Kako zavesti Ovna?










Click here: Kako osvojiti i zadrzati muskarca






Zena koju on zeli mora da bude DAMA. Dakle, nema vulgarnosti već suptilno stavite do znaja da ga očekuje iznenađenje. Nemojte se zapustiti, održavajte strast seksipilnim donjim rubljem i raznim igricama u krevetu.



Kako osvojiti i zadrzati muskarca

Prvo i osnovno, ne jurite ga. Vodoliju ces morati stalno da stimulises. Ne smete im se previše opirati jer rizikujete duge i iscrpljujuće svađe i rasprave.



Kako osvojiti i zadrzati muskarca

Kako osvojiti muškarca Bika? - A to znaci da flertovanje i muvanje bude otkaceno.



Kako osvojiti i zadrzati muskarca

I dok mnoge žene pri zavođenju sve svoje karte stavljaju na dobar izgled, stručnjakinja za seks i veze Tracy Cox tvrdi kako će prerevna briga oko toga kako izgledate muškarce zapravo — otjerati. Cox je svoje mjesto pod suncem pronašla savjetima o muško-ženskim odnosima, a za Daily Mail otkrila je kako zavesti baš svakog muškarca koji vam se svidi. Naravno, najprije će nam se netko fizički svidjeti, a zatim ćemo, pojašnjava, tražiti suptilnije znakove. Na što se radar aktivira? Entuzijazam Entuzijazam je zarazan. Ako se netko nasmije, nećete si moći pomoći nego uzvratiti osmijeh. Nije bitno što je to što vas zabavlja ili oko čega ste strastveni, bitno je da to jasno pokažete gestikulacijom. Što su muškarci rekli o tome? Više će mi se svidjeti ona mala koja maše rukama i sva se udubila u priču, pa makar to bilo o boji u koju želi obojiti kupaonicu. Uz vas se osjeća kao da je jedini muškarac na svijetu Sjedite u restoranu za večerom, a u prostoriju uđe Niko Kranjčar. Niste se ni osvrnuli. Konobar vam je udijelio kompliment, no vi ga ne čujete. Jedino što vidite muškarac je koji sjedi s vama za stolom. Pozorno ga gledate, slušate sve što govori, aktivno sudjelujete u razgovoru i ne mičete pogled s njega pa makar počeo potres. E, to je, kaže Cox, ponašanje na koje rijetki neće pasti. Cijenite sami sebe Svak voli i poštuje osobu koja se ne boji reći što misli i koja ima svoje mišljenje. Pa čak i ako je ono različito od njegova, muškarac će cijeniti ako vas to ne spriječi da kažete što vam je na pameti. Držite se svojih uvjerenja, ne dajte da vas nitko poljulja i pokažite da cijenite sami sebe. Ne bojite se dodira Nikad ne podcjenjujte snagu dodira, savjetuje Cox. Svjesni ste svog tijela i kako ga najbolje istaknuti Što više volite svoje tijelo, bolje ćete ga i lakše prezentirati drugima. Niste opsjednuti izgledom — Osoba kojoj se razmazala maskara, a zubi crni od previše vina nije baš najprivlačnija, ali svejedno je više seksi od one koja je cijelu večer provela gledajući se u ogledalo — tvrdi Cox.



Pitajmo psihologa: Kako osvojiti muškarca? [3. epizoda]
Kako mu se svideti Izbegavaj ljubomorne scene. Zvuci cudno, ali on ume da bude vrlo neprijatan bas kada je veoma zainteresovan... Razvijaj smisao za kuvanje, on ceni ukusne zalogaje. Šta učiniti: Recite mu koliko vas privlači i šta vam znači. Agresivne je prirode i u nekim slucajevima moze biti nasilan. Najviše ih privlače devojke koje su samouvjerene i koje su avanturističkog duha. Svjesni ste svog tijela i kako ga najbolje istaknuti Što više volite svoje tijelo, bolje ćete ga i lakše prezentirati drugima.

[Webcam Porn Videos, Free Webcam Tube, Webcam Girls|Zene upoznavanje avantura udane|Vruce jebacine]






Oznake: kako, osvojiti, muškarca, Bika

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.