veljača, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             

Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Veljača 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Rulz

Ispovijesti par posebnih cura
Čitaj ili begaj smijeh
Ne sviđa ti se blog? Imaš u kutu onaj znakić (x). To stisneš.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Ovo čitamo:

Hočeš u linkove? Napiši u kommu.

~O nama~

Best frendice
Dorina:
-15
-zaboravljiva, tvrdoglava, ljubomorna, ali draga
Rebecca
-14
-(napiši si tu već neš:)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Disney <3
Image and video hosting by TinyPic
Oba dvije je slušamo. Carica!
Image and video hosting by TinyPic
Ovakvog imam doma(Dorina) ^^
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic






ponedjeljak, 15.02.2010.

O da sam bar na ruci toj rukavica,Da mogu taknuti to lice!

Heiiii
Danas fkt nemam bas inspiracije ali Dorina me nagovorila na ovaj post
Toliko sam dns zivcana ali nezz zasto mislim znam ali to je jako glup razlog...cekam da mi se jedan decko javi ali nikako a mi napise poruku i tu umirem a nezz ni zasto stvarno sam tuznaaa!!!=((


Valentine's day

Joj moji ljudeki kako vam je bilo za valentinovo??Sigurno grozno onima koje su bile same jer meni je bilooo...mislim provela sam dan sa svojim best frendicama i isle smo u kino gledati Dan zaljubljenih aww..kako lijepi filmic ali kada sam izasla van e nema di se nisam okrenula a da se neko ne bari...ma daa samo se vi barite bez obzira na druge ljude oko sebe pogotovo one samcee...i svi imaju ruze kod sebe da sma pocela skoro plakati i onda mi je frendica kupila ruzu..awww...i vise se nisam osjecala tuznoo!!!I tako sam provela svoje valentinovo...ajd nezz vise kaj da pisem...pusssawave

Image and video hosting by TinyPic



| komentari (53) | print | # |

petak, 12.02.2010.

.Što ružom zovemo, pod drugim imenom bi isto mirisalo.

Zašto muškarci ne vide dalje od svog nosa? Odnosno, jednog drugog dijela svog tijela. Al ja nisam prosta. Vjerujem da shvaćate i sami!

The worst thing in world is to look at the person you love, loving the other one
Stvarno? Ne mogu reći da sam se uvjerila u to. Možda toliko briljantno glumim da sam zavarala i sebe? Ne, mislim da sam prema sebi vrlo iskrena. I realna također. I ne, ne čini mi se toliko teško to gledati. Iznenadila sam samu sebe... Da sam se tako brzo uspjela oporaviti i krenuti dalje ^^
Znate li da je dokazano da dečki traže cure koje liče na njihove mamice? OoooO da. U to se jesam uvjerila. Evo, da vam malo i podijelim savjete za budučnost... Prvo upoznajte njegovu staru! Haha.


Korizma
Čega se odričem? Hrpice stvari koje najviše volim. Koje su također dosta štetne. Naime, ovakav je dogovor s ekipicom:nema CoColade(uff). Brze hrane, pušenja, a pokušat ću bit i što manje za kompom... Ako prekršim-vračam se na početak! Da, znam, zvuči nemoguće. Pogotovo s ovim malim začinom-->nema ni flerta. Nikakvog. To sam uzela iz onog filma "40 dana bez komada", moja ideja. To sam htjela isključivo s jednim ciljem, makar to nisam nikom priznala u početku. Ali vama hoću! Znači, smatram da previše volim nekakav jadan i besciljan flert, umjesto da se pobrinem za nekakvu malo zreliju vezu. Pa imamo jedan mali dogovorčić u vezi s tim:odabiremo sve 4 samo jednu osobu s kojom možemo flertat, i to je sve! A, mutava kao i obično, ja sam izabrala jednog preslatkog, pametnog, dragog, otvorenog, ovo ono. Ali ništa nije savršeno. Recimo, njega mogu viđat najviše dvaput na tjedan, a nemam ni broj! Od mojih dragih čujem da bih ja njega možda trebala zatražit za broj. Šta vi mislite? Jer, ako bude večina za da, skupit ću hrabrosti i stvarno ga pitat. Makar se smatram dosta staromodnom i voljela bih da ipak on pita mene.? Dobivate izvještaj u mojem sljedećem postu, kako je prošlo.
Što se tiče dana zaljubljenih, evo kako ću ga provesti, možda dam ideju nekoj od vas slobodnih.
Nakon mise, na koju idem zbog ovogodišnje krizme, trkom u konzum. Kupit ću si najfiniju bombonijeru sad dok još nije počela korizma, i spremit je za navečer. Zatim, popodne idem sa svojim voljenim frendicama u kino. Gledat, a što drugo nego, Dan Zaljubljenih! Hahahah. A navečer uz knjigu, prežderavam se čokoladom, koju mi je poklonila osoba koja me očito vrlo voli. Ja. ;)

XoXo,

Image and video hosting by TinyPic
Dorina





| komentari (29) | print | # |

srijeda, 10.02.2010.

LovE lOVe,JUst lovE

beljOke,kako da pocnem?meni ovo bas ne ide najbolje
Nemojte mi zamjeriti na pravopisu jer mi gramtaika bas nije najjacca strana
Prvo zelim svima naj naj u Novoj 2010 sa malim zakasnjenjem.xdxd...rolleyes
Ove godine se najvise veselim valentinovukiss...makar sam sama kao i svake godine ali taj dan mi donosi toliko radosti i veselja makar ni sama nezz zasto..abuu,mislim trebala sam ici van sa jednom ekipicom i upoznati jednog preezgodnog decka ali ne oni moraju otkazati.Ali se bar cujem s njim svaki dan ,makar neznam kako izgleda ali to mora biti pohvalno jer napokon gledam karakter a ne samo fizicki izgled,odkad mi je jedan decko „slomio“srceburninmad rekla sam vam vec da cu pricati punoo o njemu makar to ne zasluzuje kreten kao i svi drugi,mislim nisma sigurna dali mi se svidao,mislim je ali ipak...isse kako sam neodlucna(to je jos jedna moja mana)namcor!
Oke dosta sada o ljubavi napatila sam se dovoljno...jakoo volim izlaziti,tj.opcenito volim jakoo ljude koji su naravno simpaticni i uvijek nasmijani kao i ja...pogotovo jako volim svoje naj frendice(ovim putem vas sve pozzam)...Prije sam bila luda za Jusitnom Bieberom ali mi sada vec polagano ide na k***,tj.ako cemo biti precizni njegove pjesme grrrrr...ali sada sam nasla novu ljubav williama levyacerek(naravno iz sapunice je..xd) koji je takooo hoooooooot...i ima tako sexy usnice(znam da cudno zvuci ali istina je)...Najdrazi filmovi su mi ...da pocnemo sa sumrakom pa mladi mjesec i šecer na kraju TITANICcry(taj film je tako savrsen da se uvijek rasplacem makar sam ga gledala vec 100 puta ako ne i vise).Mislim da bi trebala ici jer da ipak ostavimo nekaj i za drugi put a i zivcana sam trenutacno jer mi se par puta vec izbriso post...kreten.Nadam se da cete vi svi ako ne svi barem kolicina provesti valentinovo sa osobom koju neizmjenro volite!!!Blago se vama
I da zadnje pitanje-ko vam je zgodniji,Edward ili Jackob?Tu sam poruku poslala decku koji mi se svida i sam je napiso-ajd moram ici...uf sjebala sam!!party
Ajde ciao ljudi...kommmajte!! wave



| komentari (45) | print | # |

Somedays I just keep pretending <3

Od kud da počnem?
Da vam se možda predstavim? Dakle. Ako ste već dugo u svijetu blogova, samo ću vam reći da je vrlo moguće da ste već prešli preko desetak mojih. Nažalost, nikad se ne održe onoliko koliko bih htijela. Nazovimo to mojom ljenošću i težnji za savršenstvom, znači, kad mi se piše blog, napravim novi, misleći da će taj biti najbolji dosad, da će se održati godinama. Naravno, upravo to očekujem i od ovog!
Ne, neću vam reći za imena starih blogova, koje bih najrađe izbrisala, kad bi se sjetila lozinke naravno. Eto, sad znate i da sam strašno zaboravljiva =). Ovaj put ga vodim sa jednom predivnom, iskrenom, ponekad tvrdoglavom, ali jako dragom osobom--curom s kojom dijelim klupu. Odnosno, s Rebom, curom s kojom dijelim puno više od klupe! Kako to pojasniti? Mah, pa s najboljom frendicom ^^.
Predstavit će vam se i sama u svom postu...
Eh, da. Morate me nekako i zvat! Dorina, drago mi jewink. Da ne trošim post samo na hvalisanje(c-c-c) sebe, sve ionako možete pročitat u boxu.

Ovo je samo uvod... Očekujte uskoro puno više!smijeh
Volim li komentare? Naravno, pa tko ne voli? Ipak to daje nekakvu sigurnost da netko i čita ove gluposti koje pišem. Ali to je ključna riječ:Čita.. Pa bih vas molila da ne ostavljate komentare tipa: "Hej, ja kommam tebe, ti kommaš mene"> to ne vračam. Budite uvjereni da vas sve detaljno pretražim prije kommanja, znači, čitam sve, cijeli post, kako bih imala nešto pametnije za reč od ovog gore, tipičnog komentara. Zahtjevna samdead heh.
Pozz vas sve!!



| komentari (5) | print | # |

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.