D. GRAČENICA & ŽUPANIJSKO NATJECANJE U JASKI

srijeda , 04.07.2012.

Vikend prije županijskog održalo se natjecanje kod DVD-a Donja Gračenica. Naravno, mi smo tamo pa makar samo na fešti. Lagana vježbica sa najlošijim cijevima na usisu koje su samo pucale i prvo mjesto! Poslije je uslijedilo druženje sa ostalim ekipama, plesanje i na kraju brejk dens kraj afta na tvrdom asfaltu. Nakon padova na glavu, kotrljanja po staklu, razno raznih poza, primjetile smo da smo ostale gotovo pa same sa domaćinima, te se uputile ka Ivanić Gradu. Slike i snimke... prediskutabilne! ;)


Vikend kasnije već dugo ugovoreno županijsko natjecanje. I eto kud bez nas? Bus(evi) je došo po nas pred dom i zajedno sa ekipama Dejanofca naše dvije ekipe krenule se u Jasku. Županijsko se održavalo u sunčanoj, pre-sunčanoj vojarni. Uz ugodan doček na ulazu našle smo i mi svoje mjesto u hladu. 
Prvo su se na stazu sjurile naše mame...



uz C1 koju su dan prije naučile napravile su vježbu i štafetu. Na kraju su osvojile 5. mjesto sa zaostatkom za 3 mjestom od 1 sec i 10 stotinjki. Bravo mame. Mi smo nakon alergijskih napada lagano ubacile tombolu u kutiju i ajmo!!! Usis predobar i u jednoj i u drugoj....ali navala je napravila veći dio posla koji se ne može objasniti...


... na kraju vježba 42,00 i štafeta 61,20 sec i 2. mjesto.


 Vrućina, oprema i prevelika koncentracija doslovno je rušila ljude s nogu, pa tako i nas...zadnja dionica štafete u bum!! ajmo hitna...ali samo zbog bolničara ;)


Sredina je sezone...ali i ljetovanja, odmora, brćkanja i razno raznih priprema.... slijedi nam Trebarjevo koje naravno ne propuštamo!

Pozdrav svima i živjeli!!!


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.