DVDbox

04.03.2005., petak

Anakonde - Anacondas

Anakonde - Anacondas
Glumci: Johnny Messner, Kadee Strickland, .
Redatelj: Dwight Little.
Žanr: Avantura Horor
Godina proizvodnje: 2005.
Trajanje: 93 min.
Distributer: blitz.

Kratak sadržaj:
Krvava orhideja je rijedak cvijet koji krije tajnu vječnog života i nosi bogatstvo farmaceutskoj tvrtki koja ga prva otkrije. Pod vodstvom beskrupuloznog plaćenika, ekspedicija je poslana duboko u džungle Bornea kako bi pronašla i donijela uzorke legendarne biljke. Probijajući se uz rijeku, istraživači se bore s otrovnim insektima, gladnim krokodilima i divljim lovcima na glave, nesvjesni da ih progoni još veća opasnost: gigantske anakonde, 15-metarski mesožderi koji če učiniti sve kako bi zaštitile svoje stanište, dom krvave orhideje...
- 11:00 - komentari (0) - Isprintaj - #

Voditelj uzvrača udarac - Anchorman

Voditelj uzvrača udarac - Anchorman
Glumci: Will Ferrell, ,
Redatelj: Adam Mckay.
Žanr: Komedija
Godina proizvodnje: 2005.
Trajanje: 91 min.
Distributer: blitz

Kratak sadržaj:
Will Ferrel je Ron Burgundy, poznati voditelj u San Diegu sedamdesetih godina prošlog stoljeća koji vjeruje da žena može raditi u novinarstvu - sve dok izvještava s modnih revija ili o najnovijim receptima. Kad Ronu priopće da će raditi s mladom voditeljicom koja je lijepa, ambiciozna i pametnija od standardnog ukrasa za oko, to više nije samo sukob dvoje TV ljudi s jako dobrom frizurom - to je rat! Prepuna zložestog slapstick humora, ova je komedija urnebesni hit kojeg morate vidjeti!
- 08:57 - komentari (0) - Isprintaj - #

02.03.2005., srijeda

Zima za dvoje - The Notebook

Zima za dvoje - The Notebook
Glumci: James Garner, Gena Rowlands, Ryan Gosling
Redatelj: Nick Cassavetes.
Žanr: Drama
Godina proizvodnje: 2005.
Trajanje: 119 min.
Distributer: issa.

Kratak sadržaj:
Radnja filma odvija se u ruralnoj South Carolini četrdesetih godina poršloga stoljeća. Zajedno sa prekrasnom, 17godišnjom kćeri Alie (Rachel McAdams) imućna obitelj Hamiltonovi dolaze na odmor u ljetnikovac u malenom mjestu. Lokalnom dečku Noahu Calhounu (Ryan Gosling) Alie odmah zapinje za oko. Njezin zarazni smijeh osvoji ga već pri prvom susretu te ju poziva na spoj. Pod prijetnjom da će se baciti s mosta ukoliko ga odbije, Noah uspjeva 'dobiti' Alie. Početak je to prave ljetne romanse i svega što ide s tim.
Noah je siromašan dečko iz radničke klase, zaposlen u drvnoj industriji što se neće svidjeti Alienim roditeljima koji se žestoko protive ovoj vezi. Kao i svaka ljetna ljubav i ova brzo završava te se Alie ujesen vraća kući u New York. Temperamentni mladi ljubavnici ne rastaju se na najljepši način no obećju si da će pisati. Prije nego što će otići u rat Noah piše Alie no sva njegova pisma završavaju u lukama Aliine majke.
Alie u međuvremenu upoznaje Lona Hammonda (James Marsden), vojnika iz imućne obitelji kojeg njezini roditelji objeručke prihvaćaju. Ubro se zaručuje no ne može zaboraviti Noaha te ga, sedam godina nakon njihovog posljednjeg susreta, odlučuje posjetiti.
Priču pratimo iz perspektive starice u staračkom domu koju svakodnevno posjećuje čovjek u godinama čitajući joj priču. 'Zima za dvoje' treća je, ponajbolja adaptacija knjige Nicholasa Sparksa nakon ne osobito zapaženih 'A Walk to Remember' i 'Message in the Bottle'.



- 08:44 - komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2005  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

DVDbox2

NOVO