Slike
Ekipa sezone 2006.
Pehari iz sezone 2006. i 2007.


Natjecanja 2011.



Johovec 2. mjesto

Zelina 1. mjesto

Oštarije 15. mjesto

Vranjic - kup HVZ-a DISKVALIFIJACIJA

Deanovec 1. mjesto

Hruševec 2. mjesto

Varaždin - kup HVZ-a 8. mjesto

Kerestinec 1. mjesto

Bobovec 1. mjesto

Otok 1. mjesto

Ivanić Grad - kup HVZ-a 11. mjesto

Prosinec - nogometni turnir DVD-a 2. mjesto

Sv. Nedelja 1. mjesto

Paukovec 1. mjesto

Bukošek (SLO)
2. mjesto

Bobovica 1. mjesto 30,70 s

Johovec 3. mjesto

Buševec 1. mjesto

Marija Magdalena 1. mjesto

Marija Magdalena 3. mjesto

Marija Magdalena 1. mjesto - štrik


18.07.2011., ponedjeljak

VII. KUP DVD-a BIJELA GORICA

Već sedmu godinu za redom druga nedjelja u srpnju rezervirana je za vatrogasno natjecanje ''Kup DVD-a Bijela Gorica''. Nakon izuzetno uspješne polusezone za natjecateljsku ekipu DVD-a Bijela Gorica, došlo je vrijeme da se posvetimo i organizaciji našeg kupa. U nedostatku prostora i u očekivanju velikog broja natjecateljskih ekipa odlučili smo održati natjecanje na nogometnom igralištu u obližnjem Kraju Donjem. Kako je dan sve više odmicao, tako se pokazalo da je ta odluka bila opravdana jer se pozivu na naše natjecanje odazvalo ukupno 36 natjecateljskih ekipa iz 23 vatrogasna društva. Natjecatelji su došli iz tri županije, a jedna ekipa čak iz susjedne nam Republike Slovenije, pa bismo mogli reći da je naše natjecanje imalo i međunarodni karakter. Također moramo napomenuti da se uz stazu okupio i velik broj gledatelja koji se nisu natjecali, kako onih koji su podržavali natjecatelje iz svojih društava, tako i velik broj gledatelja koji su došli iz čiste znatiželje. Veseli nas ta činjenica te se isto tako nadamo da će idućih godina popularnost vatrogasnih natjecanja još više porasti i ovdje u našem kraju.
Natjecanje je započelo u 13:00 h kategorijom djece od 6 do 12 godina, koja su kao pravi vatrogasci koristeći brentače i vodu veoma uspješno rušili mete. Nastupilo je 6 ekipa, od čega 1 odjeljenje djevojčica i 5 odjeljenja dječaka; DVD Vatrogasac Strmec (Ž), DVD Brdovec (M), DVD Vatrogasac Strmec (M), DVD Petrovina (M), DVD Pojatno I (M) i DVD Pojatno II (M). Ukupno su najbolje bile djevojčice iz DVD-a Vatrogasac Strmec te im ovom prilikom još jednom čestitamo uz želje da se što duže zadrže u vatrogastvu kao i ostali mladi naraštaji.
Nakon djece uslijedila je kratka stanka jer su A ekipe počele dolaziti tek oko 16:00 sati, što s obzirom na nesnosnu vrućinu toga dana uopće nije bilo iznenađujuće. Prije samog početka natjecanja A ekipa, djeca su se dodatno nadmetala u povlačenju štrika što je za njih bilo veoma uzbudljivo.
Počevši s natjecanjem A ekipa naši su se suci dobro izmorili i uložili sve napore da se natjecanje privede kraju pod svjetlom dana, no čak i radeći bez pauze to im nije uspjelo. Tako su se za posljednjih nekoliko ekipa morali paliti reflektori, gdje se još jednom odluka o organiziranju natjecanja na nogometnom igralištu pokazala ispravnom, a natjecatelji su na stazama bili do 21:30h. Nakon vatrogasnog natjecanja organizirano je i takmičenje u povlačenje štrika, za što su se mogla prijaviti natjecateljska odjeljenja, ali i ostale ekipe koje se nisu natjecale na vatrogasnom natjecanju. Ovaj dio natjecanja izuzetno je zanimljiv jer se tu zaista odmjeravaju snage najjačih.
Cijeli je događaj upotpunio glazbeni sastav „Quattro band“ koji je dobrom svirkom pridonio odličnoj atmosferi, a naši su konobari, u majicama koje su sponzorirale tvrtke „AUTOPRIJEVOZNIK KOS“ i „NM – MARKETING d.o.o.“ iz Bijele Gorice, bili na usluzi našim gostima.
Na natjecanju su nastupile sljedeće ekipe:
MUŠKI: Paukovec, Johovec, Bobovec, Hruševec Kupljenski, Zaprešić (I), Trstenik, Otok (I), Marija Magdalena, Dubravica, Otok (II), Bukošek, Bregana, Deanovec, Odranski Obrež, Kupljenovo, Oštarije, Zaprešić (II), Sveta Nedjelja, Radakovo, Klokočevec, Vučilčevo.
ŽENE: Buševec, Zaprešić, Bobovec, Odranski Obrež, Prosinec, Marija Magdalena, Strmec, Dragonožec, Dubravica.
Na samom kraju, načelnica Općine Marija Gorica, ujedno i sponzor našeg natjecanja, Marica Jančić obratila se svim natjecateljima te im podijelila diplome i zaslužene pehare. Najbolje ekipe iz kategorije muških i ženskih ekipa osvojile su i prijelazne pehare, a najjače žene i muškarci također su dobili pehare za prva mjesta.
Kako je to već navika, sada slijedi kratki predah, tu i tamo koje natjecanje, a onda krajem kolovoza vatrogasna karavana ponovo kreće u završetak sezone. Lijepo se odmorite i vidimo se dogodine u našem lijepom kraju.

- 08:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.07.2011., petak

7. KUP DVD-a BIJELA GORICA



- 09:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2011 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv