ĐURO 007

06.11.2005., nedjelja

JELI TVOJA CURA IDEALNA


Svjesno ili nesvjesno, u potencijalnim partnerima tražimo osobine koje će nama najviše odgovarati. Riješi ovaj testić i saznaj kakva je tvoja idealna cura. Važno je da odgovaraš iskreno!
Image Hosted by ImageShack.us

Provjeri kakva bi trebala biti tvoja bolja polovica?




1. Sukobljavaš li se često sa starcima ili frendovima?

A. Da, svađamo se svako malo, oni su krivi.
B. Ponekad se zakačim s nekim od njih.
C. Ne, sve nesporazume odmah riješim.
D. Uopće ne, jer ono što mi ne odgovara zadržim za sebe.

2. Kako izgleda tvoj idealni spoj?

A. odlazak na neku adrenalinsku atrakciju, tipa bungee jumping
B. odlazak u kino i poljupci u mraku
C. piknik u prirodi, vožnja s bicevima i slično
D. izlazak u neki dobar kafić i spika do jutra

3. Što prvo primijetiš na curi?

A. izgled – guzu, noge, kosu
B. osmijeh
C. oči
D. komunikativnost i energiju koja iz nje isijava

4. Koja od navedenih osobina najbolje odgovara tebi?

A. naglost
B. spontanost
C. druželjubivost
D. sramežljivost

5. Koja ti je osobina najvažnija kod cure?

A. strpljenje
B. smisao za humor
C. inteligencija
D. dobrota

6. Koja ti je najdraža boja?

A. plava
B. crvena
C. žuta
D. crna

7. Što si spreman napraviti za curu koju voliš?

A. baš sve
B. puno toga
C. ovisi o njoj
D. ne znam

8. Koja je tvoja idealna destinacija?

A. Španjolska
B. Nizozemska
C. Novi Zeland
D. Kina

9. Koja te osobina najviše smeta na curi?

A. umišljenost
B. nepovjerenje
C. tračanje
D. samodostatnost

10. Što te od navedenog uvijek odbija od cure?

A. Kad se ne zna lijepo obući.
B. Kad se bezveze hihoće.
C. Kad se napije k'o deva.
D. Ništa posebno.

POGLEDAJ REZULTATE!

Najviše odgovora A

Tvoja bi idealna cura trebala biti zgodna i komunikativna, uvijek dobre volje i s osmijehom na licu, te ona koja će imati strpljenja za sve tvoje ispade. Naime, ti lako planeš i brzo se naljutiš pa bi tvoja idealna cura trebala biti tvoja suprotnost jer ćete jedino tako biti uravnotežen par.

Voliš zabavu i 'sve što vole mladi' pa bi ti po tome odgovarala slična cura - koja voli izlaske u disco, zabavu do jutarnjih sati i zezanciju s trenucima za pamćenje. Kako voliš adrenalinske situacije, usrećilo bi te kad bi i tvoja cura bila takva. Još kad bi pristala da zajedno skočite s padobranom iz aviona, bio bi u oblacima...

Najviše odgovora B
Ti si tip koji se zaljubljuje snažno i nezaboravno, a tvoja idealna cura trebala bi biti spontana i simpatična cura koja ima smisla za humor. Odgovarala bi ti romantična cura koja će s tobom dijeliti poljupce u stražnjem dijelu kina i s kojom ćeš imati mnogo zajedničkih slatkih tajni.

Njezin topli osmijeh bit će ti njezin najljepši dar, a najvažnije ti je da vjeruje u tebe i u vašu ljubav, jer smatraš da bez međusobnog povjerenja nema niti dobre veze. Za ljubav si spreman žrtvovati mnogo toga, a isto očekuješ i od cure.

Najviše odgovora C
Ti si komunikativan i pametan tip pa bi ti odgovarala inteligentna, druželjubiva i znatiželjna cura, s kojom ćeš izmjenjivati ideje i dijeliti sve. Trebala bi biti otvorena za svijet oko sebe i biti coolerica koja će dijeliti tvoje interese, poput npr. odlaska na izlete u prirodu. Na curi će te osvojiti njezine oči i pogled.

Tvoja idealna cura ne bi smjela biti konzervativna ili svadljiva osoba, već sofisticirana i pametna, a najbitnije ti je da se s tom curom dobro razumiješ i da možeš pričati s njom o svemu, jer ti voliš sve analizirati i komentirati, budući da si po prirodi prilično znatiželjan.

Najviše odgovora D

Kako spadaš u tip osoba koje su pomalo povučene u sebe i teže izražavaju vlastite osjećaje, odgovarala bi ti cura koja je spontana, druželjubiva i puna samopouzdanja, kojeg tebi često nedostaje. Bilo bi idealno da nije miran tip osobe, čemu sam naginješ, već energična i puna ideja, kako bi te probudila iz tvoje uspavanosti i melankolije.

Vjerojatno će te osvojiti cura koja će prva prići tebi. Odgovaralo bi ti da je vedra, ali istovremeno ozbiljna i zrela. Ne voliš cure koje se glupiraju i nemaju mjeru u ničemu. Također, tvoja idealna cura bi trebala biti znatiželjna i zanimati se za duhovne stvari poput religije ili filozofije, koje i tebe samog zanimaju.



<< Arhiva >>