Kupite online Keytruda - Pembrolizumaba od 100 mg i 50 mg ubrizgavanje po pristupačnoj cijeni

četvrtak , 19.09.2019.

Uprava za hranu i lijekove (FDA), agencija unutar američkog Odjela za zdravstvo i ljudske usluge, odobrila je imunoterapijski lijek nazvan pembrolizumab (Keytruda®) za oboljele od karcinoma. Keytruda, robna marka lijeka Pembrolizumab, indicirana je za liječenje različitih vrsta raka

1. Metastatski melanom
2. Ne-mali stanični karcinom pluća
3. Rak glave i vrata
4. Rak grlića maternice i mnogi drugi ...

Dostupne jačine ubrizgavanja KEYTRUDA su sljedeće:

Sastav: Pembrolizumab
Jačina: 100 mg
Proizvođač: Merck Pharmaceuticals Ltd.
Pakiranje: Pakiranje od 1 fiola
keytruda

Pogled - keytruda 100 mg Injection Price

_____________________________________________________________________

Sastav: Pembrolizumab
Jačina: 50 mg
Proizvođač: Merck Pharmaceuticals Ltd.
Pakiranje: Pakiranje od 1 fiola

keytruda

Pogled - keytruda 50 mg Injection Price

Kako djeluje KEYTRUDA?

Pembrolizumab, također poznat kao inhibitor kontrolne točke, blokira aktivnost molekule zvane PD-1, proteina koji sprečava T stanice da prepoznaju i napadaju upaljena tkiva i stanice raka. To rezultira da pembrolizumab povećava sposobnost vašeg imunološkog sustava da napada stanice raka i tumore.

Kako se lijek KEYTRUDA treba uzimati ili davati?

keytruda se daje kao infuzija u venu, obično jednom svaka 3 tjedna. Liječnik ili medicinska sestra dat će vam ovaj lijek. Ljubazno se nemojte sami administrirati. Također, vaš će liječnik izvršiti krvni test kako bi se uvjerio da je keytruda pravi tretman za vaše stanje. Ovaj se lijek mora davati polako, a infuzija može potrajati najmanje 30 minuta.

Nuspojave KEYTRUDA

keytruda može promijeniti način rada vašeg imunološkog sustava, što može uzrokovati određene nuspojave kod pacijenata poput osipa, umora, vrućice, mišićno-koštanog sustava (bol u kostima, mišićima ili zglobovima), bolova u trbuhu, mučnine, svrbeža, zatvor, probavnih smetnji, proljeva, smanjenja apetit, kašalj itd. Može se razlikovati za svakog pacijenta.

Gdje možete kupiti KEYTRUDA na mreži?

Kao što je već spomenuto, ovaj lijek protiv raka dolazi u različitim snagama (100 Mg i 50 Mg). Odaberite propisanu snagu i naručite keytruda pembrolizumab injection online po pristupačnoj cijeni od Drugssquare ljekarne. Nudimo lijekove velike vrijednosti bez ikakvog ugrožavanja kvalitete.

Zašto odabrati Drugssquare ljekarna?

Drugssquare, vodeća međunarodna farmaceutska ljekarna, već više od 8 godina daje generičke i markirane lijekove za mnoge najizazovnije bolesti na svijetu. Kroz izvrsnu korisničku službu, djelujemo u više od 150 zemalja kako bismo isporučili lijekove koji spašavaju život. Mi također pokazujemo svoju predanost povećanju pristupa lijekovima zdravstvene zaštite po prihvatljivim cijenama ljudima širom svijeta. Za više informacija posjetite www.drugssquare.com, pišite nam na info@drugssquare.com ili nas pozovite na + 91-9958550955

Također, povežite se s nama na Twitteru, Facebooku, Instagramu, YouTubeu i LinkedInu ovdje.