Lični kontakt sarajevo - Stranica za upoznavanje

utorak , 25.12.2018.

Lični kontakti










Click here: Lični kontakt sarajevo






Nadoknada: mesečno, ili po dolasku. Samo devojke i žene iz Srbije se prijavljuju na ovaj sajt u kojem će ostaviti tražene podatke sa svojim slikama. Potrebna kućna pomoćnica - domaćica do tri puta nedeljno, od 17 - 22 h, za vođenje domaćinstva.



lični kontakt sarajevo

Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Princip ideje i rada ovog servisa za upoznavanje i dopisivanje je jednostavan.



lični kontakt sarajevo

Lični kontakti - Nadoknada: mesečno, ili po dolasku.



lični kontakt sarajevo

Postavite svoj oglas brzo i lako i kontaktirajte sa ostalim clanovima putem sajta ili direktno ukoliko su ostavili svoj broj telefona. Pogledajte sve sekcije i postavite svoj oglas vec danas: Dame mogu postaviti svoje licne oglase ovde. Nasi muski clanovi mogu u ovoj sekciji naci profile dama raspolozenih za upoznavanje. Ukoliko ste musko i trazite damu svojih snova, svoj oglas mozete ostaviti ovde. Dame, pogledajte oglase nasih muskih clanova i pruzite sebi sansu da se upoznate sa nekim od njih. Oglasi za gay clanove, upoznajte prijatelja ili novu simpatiju ovde. Ako ste trans ili CD, ovde mozete postaviti svoj oglas. Parovi koji zele da upoznaju druge parove, muskarce ili devojke mogu svoj oglas ostaviti ovde. Ovo je najveci domaci portal za upoznavanje i oglase licne prirode. Najstroze je zabranjeno reklamiranje seksualnih usluga putem sajta i servisa na sajtu. Svaki pokusaj koriscenja sajta za ovakvu namenu bice sankcionisan i prijavljen nadleznim sluzbama.



BESPLATNI OGLASI, BESPLATNI OGLASI SA SLIKOM, MALI OGLASI, OGLASI SRBIJA
Najstroze je zabranjeno reklamiranje seksualnih usluga putem sajta i servisa na sajtu. Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Ako ste trans ili CD, ovde mozete postaviti svoj oglas. Oglasi neprimjerenog sadržaja ili više puta uzastopno postavljeni isti oglasi će, bez predhodne najave, biti uklonjeni sa portala. Samo devojke i žene iz Srbije se prijavljuju na ovaj sajt u kojem će ostaviti tražene podatke sa svojim slikama. Potrebna kućna pomoćnica - domaćica do tri puta nedeljno, od 17 - 22 h, za vođenje domaćinstva. Isključivo nepušačica i antialkoholičarka. Dame, pogledajte oglase nasih muskih clanova i pruzite sebi sansu da se upoznate sa nekim od njih. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema.

[Sex poze u krevetu|Oglasi Podstrana Osobni kontakti |Čupave pičke]






Oznake: Linić, kontakti

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.