NERVOZA

četvrtak, 29.09.2005.

Gestapovci su tu

Image Hosted by ImageShack.us

Oni su među nama. Svi koji misle da je Hitlerova era prošla grdo se varaju jer to je sve zajeb. Moj sused Braco je reko da je osobno videl kak je Adolf srknul otrov i za kojih 5 min se tak frkal po podu ko da mu se sere pun kurac (to je rekel nakon jedno 2 i pol litre bjeloga) i ja mu vjerujem al nakon kaj sam videl ovu sliku došlo mi je da si malo razmislim o svemu. Možda je Adolf ipak kaputt al njegova bezbožna i nevjernička bagra ipak muti tu nekaj i hoće zavladat svijetom. E znam! Sad me je puklo! Sigurno i Bush radi za njih. Sad sam ih ja skužil mamu im jebem. Nemreš mene muljat! Oni se prek Busha hoćeju domoć naftnih bušotina i tog sranja tak da si mogu tankat tenkove, avione, kamione i prije svega samohodne motorne kosilice za travu. Trava je jedan vrlo važan faktor u današnjem društvu. Kad po lepom vremenu bos hodaš po friško pokošenoj travi osječaš se bolje i sretnije i tak ova neonacistička banda podiže moral svojim trupama. Ja sam potpuno uvjeren u ovo kaj sam sad podjelil s vama i nadam se da bute se svi složili z menom.

Danas sam jel bažul čušpajz sa zeljem.

- 20:20 - Ispeci pa reci (10) - Troši farbu - #

nedjelja, 18.09.2005.

Solidarnost

Postoji jedan dečko kojeg znam i prije ga je glava bolela svaki dan. Bio je moglo bi se reć bedast. Onda smo jedan dan na školskom igrali nogomet i on je dobil z loptom u glavu. Zrušil se ko balvan i zemlja se je stresla. Tresli smo ga i polevali z vodom al se nije htel probudit. Onda je jednom dečku palo na pamet da se popiški po njemu al se ovaj taman zbudil. Svi su odma skužili da nekak nije isti. Ovaj se je sjel u auto i prešel doma. Drugi dan smo ga vidli i skužili da više nije bedast, dečko je postal pametan, zamisli ti to. Njegovi starci nisu imali za vodu i struju pa su živeli uz petrolejke i razna druga rasvjetna tjela. Al pošto je on postal pametan u 3 pi... materine zmislil je dobar način za zgrnut lovu. Nebumo ulazili u detalje al mislim da ste svi gledali na telki onu reportažu o pljački Fine. On nema veze s tim, ponavljam još jedanput, on nema veze s tim!!! Pošto se domogel grdog keša opet su mu ukopčali struju i kupil si je kompjutorčić samo da bi mogel napravit blog. Pošto sam ja kao uzoran član moje mjesne zajednice i ugledan i respektabilan aktivist u organizaciji "Nećemo umjetno nego pravo krzno" mogel primjetiti da je posječenost njegovog bloga slaba, ja bi vas zamolil da budete solidarni i da pružite mom prijatelju nadu u daljnje pisanje postova na njegovom blogu rusky.blog.hr

Unapred fala

- 19:56 - Ispeci pa reci (7) - Troši farbu - #

nedjelja, 11.09.2005.

Party time

Prošlo je puno vremena otkad se nisam javil vama običnim građanima.

#1
Prošlo je par vikenda, petak 26.08. fešta u (kak je Rusky rekel seoskoj birtiji) Rauchu, force-gin i force-bombay party, ludnica živa!!!
#2
Došel je opet petak 02.09., otvaranje Aquariusa. Trebali su puštat muziku Carlito i Frx al niš od toga. Bila su 2 neka strejnđera al je ipak bilo dobro (makar je upad bil 4 banke). Blackout do jaja!
#3
Opet petak 09.09., žuja party u Rauchu. Iščekivanje mladeži u njihovim porocima koje su im mama i tata zaboravili zabranit pa se nalokavaju do iberlaufa... Bilo je superlepo i još bum se dugo sječal Monike......
#4
Subota 10.09. Četvero ljudi slavi rođendan, piješ gemišt i govoriš Jelinčiću kak mu je vino jebeno a zapravo ni ne znaš kakav okus ima. Muzika dobra, plešeš s frendicom i onda počnu cajke. Mrak na oči!!! Samo sam se sjel, zapalil pljugu i ostal sjedit. Nakon jedno 20min ogledavanja uokolo i ispijanja zadnje čašice rijetkog gemišteca pitam Katarinu kaj idemo doma i tak smo otišli. Jebeš cajke i onoga koji ih je izmislil.
#5
Nedjelja, 11.09. Pišem nekaj vama da imate kaj za čitat i zato jer mi se ne spava. Bla bla bla bla bla

- 02:51 - Ispeci pa reci (8) - Troši farbu - #