Dr. Nela Sršen

petak, 09.11.2007.

Hvala blogerima na podršci

Hvala vam svima na podršci. Nažalost nemam sad vremena odgovoriti na pojedina pitanja, no pokušat ću to učiniti poslije večere koju smo organizirali s najboljom namjerom da oni koji imaju i žele dati, daju za siromašnije građane. Naša je akcija humanitarna i dobrovoljna, svaka je kuna dobrodošla ako je od srca, a od srca ćemo i pomoći svakome kome budemo mogli bez obzira da li je i koliku donaciju dao.
I sama jedva čekam dan kad će u mojoj domovini liječnici imati tehničke i organizacijske mogućnosti, iskustvo i edukaciju da poduzmu sve medicinske zahvate koji su našim pacijentima potrebni. Ne mogu promijeniti cijeli sustav, ali mogu pomoći pacijentu koji traži moju pomoć u teškoj bolesti. Dosad ih je bilo gotovo tisuću, broj se povećava, samo želimo pomoći...
Dolaze iz Italije na večeru i roditelji djece sa gliserom kod Rovinja, koja su ljetos teško stradala i liječila se u Padovi, sa velikom željom da i oni doprinesu. iz Venecije će doći predsjednik regije Giancarlo Galan, a s njime možda i njegov veliki prijatelj Silivio Berlusconi.
No, ovaj sam blog počela pisati i da njime javno zahvalim mnogima koji su mi godinama pomažu u radu, primjerice sestrama Mireli Mardešić i Andrijani Anzulović, Jasminki Houški, Nataši Grubišić, Davoru Vogrinu, Andrei Kožulj, a i Žuži Jelinek koja nam je svojom donacijom omogućila najam koncertnog klavira za našu prekrasnu večeru. Posebno bih zahvalila prijateljici Hloverki Novak Srzić. Toliko za večeras.

09.11.2007. u 22:32 • 34 KomentaraPrint#

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Dr. Nela Sršen, članica tima za transplantaciju jetre, Sveučilišna bolnica Padova

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Želim potaknuti što više ljudi da se pridruže humanitarnoj akciji za kupnju kuće u Padovi namijenjenoj pacijentima koji dolaze na liječenje u Sveučilišnu bolnicu u Padovi i članovima njihovih obitelji
Za medicinska pitanja možete mi se obratiti na e-mail: consolatocro.pd@libero.it

Humanitarna udruga "Hrvatska kuća"
e-mail adresa: croatianhouse@gmail.com

Žiro-račun za uplatu donacija:
Privredna banka Zagreb
2340009-1110218013

uplate iz inozemstva:
IBAN HR53 2340009-1110218013
SWIFT CODE: PBZGHR2X