drmatorix

ponedjeljak, 24.11.2008.

TERETANA...

Pa krenuo ja... 150 kn za mjesec... ne moram posebno naglašavati da sam odmah pretjerao pa sad ne mogu niti majicu skinutiheadbang... Inače, vikend trening je bio superthumbupthumbup. Žao mi je da je Martin ima ozljedu koljena pa nam se samo pridružio na kraju...inaće, solidna ekipa, Mijo x 2, Vexi, Boris, Mašić i moja malenkost (bolje rečeno iscrpljenost)... jedva sam držao 5 min/kn. Vexi i ja smo išli 15 km za 72:21, AVG 168... ti miša... pa sa takvim pulsom sam trčao Starekacry... e, zato ja odoh malo u teretanu da ojačam a trkački treninzi "bez sata"... samo lagano... za subotu se moj Komad zaželio Tuheljskih pa me tamo tražitekiss... nadalje...priča se... da su nakon dugih i teških pregovora šefovi u klubu nelužbeno objavili da bi u nedjelju malo za promjenu zajednički trening mogli prebaciti na Medvednicu, pa ako nas slučajno sretnete da ne blenete ko tele u šarena vratanono...baj d vej... koliko mene pamet služi...od kad sam u klubu (2003?!?!) zajednički trening AK Žumberak NIKAD nije održan izvan parka Maksimir (ne računajući ovu jesen na Žumberku, jer nije bio službeni) pa je ova inicijativa vrijedna spomenathumbup... tko preživi... pričat ćeblabla, tko rikne... pisat će mah I još sitnica za kraj...neka netko napiše kada i gdje se nalazimo u nedjelju...yesparty

- 22:39 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.11.2008.

Ranka Šimić NAPOKON ispod 1:50 !!!!!

Evo i mene (nakon 5 mjeseci) opet na trci. Iskreno, nisam mislio ići na 21 km ali su zato tu PRIJATELJI koji te nagovore da kad si tu ne budeš papak koji trći nekakvih bezveznih 10 km u tempu sebi za trening nego ideš veliku. I tako jebilo. Krenem prvih 10 km a na štoperici 45:45. Mislim u sebi, ma nema veze tak i tak bum još ovaj krug nekak odvrtio pa stanem sastrane kod Smićija. Al kad ono, stvari se okrenu u trenu... nešto prije 12. km stiže me grupa, Lukina sa ženskom elitom (tako se barem Željac derao putem), Janko i dvojca... Tu je važan samo Janko ( jer sam na treninzima vidio da smo tu negdje TRENUTNO po kondi). Naravno on ide 21 km i kaže kako mu uopće nije lako. To je ono što me motiviralo da i ja istrčim svih 21 km iako u rujnu imam 4 treninga a u listopadu 6. Sada ih i studenom već imam 10 i najduži trening kilava petnajstica sa Šogijem od 10000000 min. Kad me Janko stizao pomislim, samo mi pomozi da se vratim do Aquariusa na 16-17. km i ja ću dalje lagano. Tako je i bilo. Na negdje 18 km sam osjetio da se mogu odvojiti i izvući sam do kraja. Na kraju sam završio sa 97:17. Nije loše obzirom koliko sam trenirao.
Ovim putem sve čestitke Ranki za rezultat života 1:49:17 !!!!thumbuppartythumbuppartythumbuppartythumbupparty (nadam se da su sekunde točne). Ipak su se sve sve ove jesenske utrke naplatile!!! ZASLUŽENO POŠTENO, pa još jednomthumbuppartythumbuppartythumbupparty

- 23:28 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 11.11.2008.

Sv. Martin...

Pripovedal je zagorec kak mu je uvek velika želja bila da postane ŽIRAFA... da ŽIRAFA... pa zakaj baš žirafa... veli on, zato ka bi mu onda gemišt dugo kliiiiiiiiiiizil...partythumbuppartythumbuppartythumbup

- 22:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.11.2008.

MHUC 2008.

Eto, i to smo probali. MH Ultra Challenge 2008. je prošao. Da krenem redom. Bilo je tu svega: penjanja po užetu, gađanja lukom i strijelom, ispijanja pelinkovca, pantomime ( pa ti odpantomimiraj Moniku Levinski na Trgu!! ), traženja auta određenog registarskog broja po parkingu evnju mola, uletavanja curama sa spikom - imaš najljepše oči na svijetu; i slagalica. Slagalica strave 1, 2, 3, 4 i 5 u jednom ak se mene pita.headbang.Kad zbog jednostavnih dječjih zadataka izgubite više od pola sata fakat mi dođe da lupam glavom o zid. I to zid po kojem vire hrđavi čavli. I to prema špicom prema van. Rezime plusevi:
+ za koncept staze
+ za ljude na kontrolama koji su imali živaca sa nama
+ za cure koje su unatoč cijelodnevnom stajanju uvijek bile nasmješene
+ za zdravu konkurenciju uvijek spremnu za šalu
++ za klince u Domu Vladimir Nazor
++ za Ivanku koja je podizala sveukupno atmosferu i bilo ju je posvuda
++ za Fumića koji je cijeli dan čuvao bicikle.

Rezime minusa:
- za natjecatelje koji su prelazili cestu na crveno iako je prije starta bilo naglašeno da će biti diskvalificirani
- za organizatora koji ih nije diskvalificirao i dodjelio im 1000 kuna nagrade
- za nas ostale koji smo ko debili poštivali pravila
- za preveliku startninu ako uzmemo u obzir da smo dobili samo xxxl majcu i medalju i ništa više ( ručak, osvježenje? ).
-- kaj sam zbušil gumu 7 km prije krajabang

Ima još toga al da ne nabrajam sve. Fotke i GPS sa utrke imate tu. Muskulfiber i dalje prisutan. Gubite se trenirati. Kissy kissy. Veki.

- 14:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.11.2008.

DOBRO JE ZNATI...

Konačno sam se pokrenuo... opet trenirampartyparty... lagano ali idem... Šogy (Eduard Perković) mi je predložio da se u utorak priključim Sljemenašima na treningu i tako je i bilo... Dojmovi??? Kako bi naša poznata voditeljica rekla FE-NO-ME-NALNO!!! 17 duša u 17:30 kod kapljica na nasipu... netko bi rekao ništa posebno ALI, ALI, ALI....PAZI OVO... nakon rastrčavanja smo se podjelili u grupe thumbup 3-4 i trčali 7x1000... atmosfera na treningu odlična i sve mi je bilo žao kaj je počela kiša pa još nisam malo ostao.cry.. Svi kojima ovo zvući primamljivo dođite, ne bu Vam žal... treninzi su im od danas i četvrtkom...vikendom imaju dužinu ali o tome više ako dođete na nasip... (mislim da im ta obavjest nije na netu pa ne želim širiti dezinformacije)...UOSTALOM... ne zaboravite NAŠ zajednički trening nedjeljom (za točno vrijeme zovite Smićija jer se pomaknulo sa 9:30 na 10:30 pa ne zanam koje je fiksno... Šefe, javi u komentaru!!!!!!)... Vexi, sretno ti na Urban Challenge-uwave...pazi da ne pobereš koju ozljedu i brzo napiši članak, možda nekoga potakneš za drugu sezonu (npr. možda menezujo)

- 14:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Nadolazeći događaji

Sezona je pri kraju, ostalo je još samo par trkica do kraja. Ovaj vikend u Zagrebu će se održati Mens Health Urban Challenge na kojem ću i ja nastupiti u paru sa tvojim bratom Robertom ( Orehoci ). Oprema je kompletirana, natjecatelji obrijani i nabrijani i jedva čekam start utrke. Kaj je najbolje, uopće nemrem zamisliti kaj me čeka zubo. Al sve je to za ljude. Idući vikend, 16.-og je Starek. Jedan od najpopularnijih polumaratona u nas, na kojem večina na kraju sezone želi ostvariti svoj osobni rekord. Neki se već opasno nabrijavaju što je u samom startu dokaz da ćemo imati još jednu relativno brzu trku. Ako nam vremenske prilike to dozvole, naravno. I sami znate kak je odvratno kad puše na Jarunu. Ono, kao da trčiš na mjestu. Ja sam ipak odlučio otrčati samo trening pa se neću niti prijavljivati, ali ću doći, naravnonut. Odite trenirati i vidimo se. Kissy - kissy. Veki

- 06:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


  • Nemoj reći da si ZAGOREC jer buju svi znali kakav si

    Razgovarali Dalmatinac, Hercegovac i Zagorec o teškim boilestima.
    D: Najgora je SIDA, sav se raspadaš
    H: Od side barem umreš ko jebač, rak još više i duže boli ...
    Z: Je dećki, se ja to razmem, al' kaj je PERONOSPORA grrrdaaa





O BLOGU

  • Tu se nalaze komentari i osobna razmišljanja Mislava o dugoprugaškom i cestovnom trčanju. To ne znači da će se ovdje nalaziti samo takvi tekstovi.

Linkovi

Blogeri