Drevnamagija

subota, 23.06.2007.

Talismani

Talismani

Što su talismani?

Talismani su nevidljiva, podsvjesna veza sa duhovnim svjetom.

Talismani se izradjuju u evokaciji, ritualnim putem, da se moč energije neba utisne na medij prenosa, tj. kontakta. Papir je jedan od nosioca kontakta duhovnog i materijalnog, tj. sigil ili pečat. U nekim tradicijama, talismani se ucrtavaju u kožu, urezuju u metalne ploče, zlatne, čelične ili srebrne, ili talisman može biti neki poludragi kamen u koji se inicira naboj sile i upisuje program. To je osobni izbor onoga koji radi talismane.

Talismani su drugim riječima, vrata nevidljivog svijeta ili sigil, tj pečat. Tu naime postoje male razlike, sigil se upotrebljava za evokaciju, dok je smisao talismana podsvjesna zaštita energije.

Radi tog razloga, popularnost talismana je velika, pošto talismani vezuju čovjeka uz njegove duhove zaštitnike i djeluju podsvjesno. Da bi talisman djelovao, mora biti napravljen u evokaciji, dok osoba koja nosi talisman mora vjerovati u njegovu moč i moč duhova koje talismani prenose.

Talisman djeluje neprekidano, pošto duhovne sile "nemaju potrebe za spavanjem", i čuva svoje štićenike. No, sa druge strane, svaki talisman ima naboj izrade, i obično traje neko vrijeme, dok se ne potroši energija ili realizira cilj izrade talismana.

Životni talismani, primjerice, se uvijek izradjuju od plemenitih metala, imaju veču vrijednost, potrebno ih je puniti vjerom, čistiti sa soli i prozračivati na suncu, pošto ti predmeti skupljaju niže astralne energije.

Postoje univerzalni talismani, poput gore navedenih, i specijalizirani talismani, čiji je cilj rješavanje odredjenih problema, naime, univerzalni talismani nemaju dovoljnu moč za rješavanje težih problema.

Talisman je takodjer posrednik energija u astralnom svijetu, što se koristi kod skidanja crne magije. Sa druge strane, onaj koji skida magiju, preko talismana vezuje svoje duhove na osobu i prenosi astralne negativne astralne sile na sebe, to je bit zaštite. Osoba mora biti toga svjesna, da energija teče putem talismana prema onome tko ga je napravio.

Zaštita i skidanje crne magije. Kod tih talismana, treba prije analizirati, o kojoj se magiji radi. Za izradu je važno, dali osoba živi u kuči ili stanu, večem ili manjem mjestu, radi djelovanja duhova zemlje. Takav talisman ima više dijelova; osobni dio, koji se nosi sa sobom, dio koji se stavlja u kuču, na određeno mjesto, i dio koji se mora postaviti u šumu. Time se dobiva trokut, koji je uvjet djelovanja. Što se tiče rješavanja problema crne magije, koja su vrlo česta, potrebno je da svatko pošalje opis svoje situacije i navede simptome. Proces rješavanja crne magije mora teči u povjerenju, obično cjeli proces traje 4 mjeseca, vidi crna magija, vidi FAQ.

Duhovna zaštita od negativnih sila, za one koji meditiaju, i otvorili su niži astral. To se često dogodi mnogima, svjesno ili podsvjesno. Cilj toga je čiščenje energija i zatvaranje aure prema tim strujama, tj. uravnoteženje centralnog stupa.

Program. To su Talismani koji u sebi nose tkz. program, koji se radi na astralnom planu. Cilj tih talismana je ostvarenje nekog cilja u roku od 4 mjeseca, npr. dobivanja posla, upisa na fakultet i dr. Za tu vrstu talismana, izbor je selektivan, pošto Mag Demi odlučuje po svojoj savjesti dali cilj opravdava upotrebu duhovnih sila.

Ljubavno vezivanje. Mag Demi rijetko izradjuje talismane za ljubavno vezivanje, to je moguće samo ukoliko je procjena, da to ne znači djelovanje na treču osobu, pošto je ljubavna magija najsloženija i najjednostavnija! Ukoliko su osobe karmično povezane, što se može vidjeti iz natalne karte i u duhovnom svijetu, tada se mogu osobe vezati po zakonima duha, pošto pripadaju jedna drugoj. Tu je cilj talismana da smanji astralne strahove i dvome, te uskladi niže energije.

Mag Demi takodjer ne radi talismane za napad na nekoga, ali u izuzetnim situacijama, ukoliko je netko žrtva demonske sile, koju utjelovljuje neki negativan čovjek, ili žrtva teškog maltretiranja, ili magijskih napada na astralnom planu od crnih čarobnjaka, napad je u ovim slučajevima najbolja, ali i jedina obrana, jer sila poznaje jedino silu. Tu je Mag Demi stručnjak svoje vrste, naročito ukoliko su u pitanju napadi na astralnom planu. Ukoliko je u pitanju osoba sa kojom žrtva živi, tada talismani ne mogu pomoči, ukoliko je ta osoba recimo agresivni alkoholičar, tada talismani takodjer ne mogu pomoči, već čak i napraviti veću štetu.

Napomena 1. Uz talisman, dobivaju se detaljna objašnjenja i mantre, pošto je talisman potrebno dodatno inicirati i hraniti ga vjerom, čime dobiva svoju moč djelovanja. Za talismane koji pomažu u rješavanju crne magije, mag Demi takodjer asistira i pomaže osobi da se slome sile koje joj remete život. Za izradu svih talismana, potrebni su datum i sat rodjenja. Takodjer, važni su simbolični snovi. Izrada talisman traje od 7 do 40 dana, što ovisi o poziciji planeta, vrijeme inicijacije kada se talisman primi, od 7 do 15 dana. Djelovanje talismana je od 4 mjeseca do godine dana, izuzev pergamenta. Cijena talismana ovisi od osobe do osobe, i nije fiksno odredjena.

Napomena 2. Za sve talismane potrebno je izabrati duha zaštitnika, na spisku "Goetije", osjetiti duhovnu sklonost prema nekom od tih močnih biča, vidi Goetija.

Svi talismani se ispisuju i crtaju u Enohijanskom jeziku.

Vidovitost i duhovna analiza

Mag Demi odgovara na nekoliko pitanja za budućnost, koja nisu vremenski odredjena, ali tu treba naglasiti, da shodno zakonima duha, i moćnoj astralnoj mašti, nekim ljudima se budućnost teže vidi, naročito ukoliko je osoba pod utjecajem crne magije.

Mag Demi analizira osobe prema natalnoj karti i astralnoj energiji, svojevrsni psiho profil ponašanja, koji može otkriti sakrivene planove osoba. To je prikladnija analiza od klasične vidovitosti, koja može pokazati astralna očekivanja. Psihoanalitika i modeli ponašanja su precizniji, ali je takodjer vremenski teško odrediti promjene u ponašanjima, pošto se sakriveni utjecaji često otvaraju iznenada, prema zamršenom proračunu planeta.

Tumačenje natalne karte i djelomična duhovna analiza

Dali se osoba nalazi pod djelovanjem crne magije, to je često pitanje, koje traži dublju analizu, pošto se nekada magija miješa sa podsvjesnim traumama ili nekim podsvjesnim negativnim uplivom.

Duhovna analiza osobe nije moguća bez osobnog kontakta, pošto se dubina duha ne može vidjeti astralno ili iz natalne karte.

Prema prethodno navedenim elementima, svatko može sastaviti svoj upitnik želja, i poslati ga po mail-u. Cijena je takoder ovisna od pitanja i zahtjeva.

Napomena. Mag Demi ne bavi se poslovnom magijom, ne odgovara na pitanja "dali če neki posao uspjeti ili ne", "dali je investicija ispravna ili ne", pošto se u poslovnoj magiji javljaju mnogobrojna astralna ogledala i zamke. Opčenitio, za ljude koji se bave poslom, moraju vjerovati vlastitoj volji koja je ključ uspjeha. Tu Mag Demi radi analizu zaposlenih. Za zaštitu kompaniju, savjetuje se pergament istinske evokacije.

Prema kodeksu rada, svi vaši osobni podaci su tajna, mag Demi čuva vašu diskreciju u potpunosti. U prvoj komunikaciji preko mail-a, nije potrebno napisati svoje pravo ime, več datum i sat rodjenja, probleme ili pitanja koja se žele postaviti.

Posebna mogučnost, ukoliko netko želi ostati u potpunosti anonimam, moguče je izvršiti plačanje tako da mag Demi nezna za identitet te osobe.
- 15:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.