<krilce>

Sobni pauk

ponedjeljak, 14.04.2008.

Okrećem novu stranicu

...doslovno.I to samo na blogu.Pisat ću.Ono STVARNO.Što se samnom događa,jerbo sam se tako udaljila od mnogih koje sam znala,mojih šibenčana,pa koga zanima što se samnom događa može svratitit tu....otvoreno i s komentarom ili samo ćirnit.
Na trećoj sam godini sada,nema više tako puno botanike pa malo razočarana al nema veze ne odustajem,perspektiva je dobra.
Bila sam prošle godine i pola ove u faksovskom zboru (pjevačkom),jednom smo imali koncert sa Ibricom Jusićem (to van je oni sa pason),al sad više nisam,tražim novu klapu..
A Zagreb je skroz zgodan gradić za studente. Skače se po koncertima (po starom običaju sretan), i tu stalno srećem moje šibenčane koje sam i prije sretala u crtaoni,tesli,nije se puno prominilo,a virujem da nikad neće,jer kad ti je jednom muzika u srcu,tu će i ostat.
Zadnjih se dana banchi s Anchi. Svaki put je odlično.
Prošli vikend posjetile smo Rundeka u tvornici. Ako skužim kako se to radi možda stavim koji filmić s koncerta na net. Otkrile smo Sobu- klub na trešnjevci pa sad tamo visimo . Lipo je,doživila sam ples,i to rock'n roll,pa sam (skoro) zavolila i purgere (ups!)
Fale mi moji stari drugovi,pa se trudim da se nekad dogovorimo pa se vidimo na kawama. Posebno izi koji je skoro isparia iz društevog života starih mu drugova,izi,vrati se.
E,da,ovaj je vikend došla Maja iz Splita sa momkom pa smo ćakulale dok su Čuvari Svirala odrađivali izvrsnu svirku. I pokupili slavu i obožavanje od strane ovdašnje publike.
I tako,ove godine dobila sam svoju sobu u domu,to je super i ne pričam sama sa sobom (nekad pričam s ormarom,nekad sa krevetom...belj )
Priko dana sam u na faksu,na vježbama,i u knjižnici. Od jednog do drugog odredišta provlači kroz pješake i promet na bajku. Vikendom se banchi.
Rad:na lito bit ću spremačica vlastitih apartmana u primoštenu (šta se može,nije to loše),a tu u metropoli tražim nekakav vikend poslić na tuborg fešti.
That'all folks!

- 21:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #