Gay oglasi beograd - Datiranje za seks

subota , 22.12.2018.

Srbija upoznavanje licni oglasi po gradovima:










Click here: Gay oglasi beograd






Ja sam kraljica bluda i nemorala, prava muška droljica, javi se da ti ispunim sve želje. Ako se neko javi danas 17-07-18 i dogovorimo se,skapiramo,vidjanje moze i veceras! SAMO OZBILJNI KOJI ZNAJU STA ZELE 063 720 64 61 Gay momak uni pas.



gay oglasi beograd

Mislim da reč zmija dovoljno govori čime ja raspolažem. U obzir dolaze I mlađi I stariji tipovi, samo da ne budu okrutni, život je suviše bolan, meni treba malo muške pažnje I nežnosti.



gay oglasi beograd

Srbija upoznavanje licni oglasi po gradovima: - Sarajevo,BiH MASAZA SA PASIVNIM DECKOM ,ORALNA ZAVRSNICA TEL. Garantujemo vam dobar provod već danas.



gay oglasi beograd

Trazite Novi Sad upoznavanje, kontakt ili licni oglasi Novi Sad? Na pravom ste mestu! VAZNO: Slanjem oglasa sa svog broja telefona prihvatate ovog sajta i cinjenicu da ce vas broj telefona i oglas biti vidljiv na sajtu odmah posle slanja. Najstroze je zabranjeno reklamirati seksualne usluge za novac, kao i trazenje dopuna za telefon! TRAZIM MOMKE OD 18 DO 30 ZA DRUZENJE,MASAZU,EROTSKU MASAZU,DRKANJE I DOBAR ORALNI SEX. MOMCI IZDEPILIRANIH NOGU,A MOGU I MALJAVIH NOGU!!! JAVITE SE ODMAH,SAMO NOVI SAD, NAPALJEN SAM, NA BR. MOMCI SA STO VECOM KITOM!!! DISKRECIJA I HIGIJENA ZAGARANTOVANE!!! Sajt GAY SMS OGLASI ne odgovaraju za istinitost navedenih oglasa i ne proveravaju verodostojnost samog teksta pristiglog putem SMS poruke. Svaka neovlašćena distribucija materijala sa ovog sajta ili pokusaj zloupotrebe biće krivično gonjen. © Copyright - Sva prava zadržana.



Gay klub u Mostaru - DA ili ipak NE?
Obojica smo obdareni, pošalji nam sms sa svojim opisom. Najbolji način da pronađete partnera je da se i sami oglasite na ovim stranicama. Momka do 29 god. Za jednokratna vidjanja nisam, niti nadoknadu po jednom susretu! Volim pusenje, drkanje, karanje.. A ako ste gej i živite u Srbiji, najbolji način da to učinite je da postanete član fantastičnog sajta Gay Srbija Oglasi. Zovem se Boban, ne želim da se dopisujemo preko društvenih mreža zato što imam loše iskustvo u tome.

[Oglasi za posao beograd vaspitac|Oglasnik rijeka poznanstva|Hoće li moj petogodišnji sin ikada prihvatiti mog novog partnera?]






Oznake: gay, srbija, oglasi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.