Sehnsucht/Herzeleid

četvrtak, 19.04.2007.

Glavni Zakon!

Danas je 21.4 i kobajage moj rođendan, tako da vou jea, evo prikladnog teksta dolje -.- nevolim rođendane


Auto škola "Topolovec" nalazi se u ulici Augusta Šenoe 11 u Donjem Miholjcu. Ima pet zaposlenika, a sa radom počinje u prvoj polovici 2000.-te godine. Nastala je raspadom dugogodišnje i dobro znane auto škole "Zeleni signal". Stjepan Topolovec (jedan od vlasnika bivše auto škole "Zeleni signal") sa ukupno 80% bivših zaposlenika otvara ovu novu auto školu koja teži suvremenom usavršavanju kandidata vozača. Odlično "uigrana" ekipa uz dugogodišnje iskustvo nastoji zadržati visoku prolaznost i povjerenje kandidata.

Jedini u Donjem Miholjcu i široj okolici tečaj iz prometnih i sigurnosnih pravila u cijelosti provodimo pomoću računala. Na takav način moguće je jednostavno i ugodno, pomoću slika, kandidatu predočiti razne prometne situacije i druge podatke radi lakšeg savladavanja gradiva. Također, prateći suvremene načine prezentiranja poduzeća, prva smo auto škola u gradu koja je postavila vlastite stranice na Internet čime želimo omogućiti potencijalnim kandidatima da saznaju što više informacija i upoznaju se s prednostima koje nudi upravo naša auto škola pred konkurencijom.

Kao priznanje o uspješnosti poslovanja vlasnik auto škole Stjepan Topolovec je već drugu godinu za redom uvršten u "Zlatnu knjigu istaknutih hrvatskih obrtnika" koju realizira Zavod za poslovna istraživanja. Naravno, do ovog uspjeha se došlo predanim radom, ali i zaslugom svih kandidata koji su prepoznali kvalitetu našeg pristupa i obuke u cijelosti.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 23:12 - Komentari (8) - Isprintaj - #