drcypher

četvrtak, 29.06.2006.

životinja mi popizdila


Juće sam okupo mačku u najboljoj namjeri. Mislim si, vrućina je a životinja jadna radi dva tri koraka u sat vremena i mam zalegne. Vruće njoj, vruće meni... katasrofa.

E, tak ja njuu uzmem i odnesem na kupanje.. laganini tuš mlakom vodom. Odma joj poskidam dlaka dovoljno za omanju periku. Sve vrijeme dok je voda išla, ona samo mirno u stavu pozor me odmjerava, al ništ agresivnog. (da je neznam, reko bi da me htjela zaskoćit, al zvjerka je zapravo uživala) problem br.1 je nastao kad sam je presto tuširat.

Odma mi je kaos od kupaone napravila! Prvo se otresla tako da mi sve išpricala okolo, atim iskoćila van i nastavila zapoćeto špricanje! Tek kad sam je judo zahvatom uvatio u klinč i bacio ručnik preko oćiju tu se smirila.

Kad sam je malo osušio (ne fenom... garant ste na to pomislili).. pustio ja nju da se šeta.

..blaženi mir u kući...
...čak 2-3 sata...
...mir...

maca se ćistila, lizala, zadovoljno predila i mazila... valjd joj godilo osvježenje...

...al onda uvećer. Kad se temperatura u stanu digla na neizdrživi nivo.. uffff... Mi ni da mrdnemo, a nju opalila hiperaktivnost!
em je na balkonu, em uleće u koš za smeće, em trći po prozoru, em se jarca s zalutalim muhama...

i tako ĆITAVU NOĆ!!

em što nemogu spavati od vrućine, još i maćka poćela da pizdi...
šta sad da radim da je smirim?
da je obrijem?!

29.06.2006. u 08:55 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 28.06.2006.

fakin vrućina

Ovo vrijeme polako ubija...

vrućina na svakom koraku... al ima to i dobre strane. Jućer sam sjeo na svoj bajk, napravio ruticu po slavoniji... i sve fajn. Osim onda kad stanem.. uffff... odma ćovjek prokipi od vrućine...

e da... u petak poćinju moto susret u vukovaru pa sve do nedjelje... gooba... napokon nešt blizu mog šora :)


a sad ona drua stvar...
prije pet minuta sam bacio oko na jednu maćkicu...
taman okupana, svježa i sva izlizana...

al ak niš drugo, bar je ona hepi
(ne taaaaaa maćkica.... ;))

28.06.2006. u 17:47 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 26.06.2006.

što je časno u koridi?

ev nisam se dugo na blog javljo... al danas me jedna stvar ponukala da se vrnem i koju napišem... valjd da se podsjetim jednom u budućnosti.

Zapravo, gledao sam koridu na satelitskoj ali bez cenzure... geeezzz

Na koridu sam uletio nakon već što je napiknio bika s onim šarenim strelicama. Mislim- što uopće ima časnog u tome da se iskorištava jedna životinja? Onak, kontam da je pobjeda čovjeka nad nekom životinjom neka moralna satisfakcija... al baš mrcvarenje životinje koja se ne može braniti?.. a jok... nema tu časti.. to je sve čisto sranje.

Gledam bika... onak impozantno izgleda, ponosan stav, držanje, muda do koljena...
Gledam toreadora... nakican s kojekakvim sranjima, odjeća pederske boje, hlaće uske da mu se jaja ocrtavaju (valjd zato žene to prate)...

I sad stoje jedan naspram drugog. Normala, ćim ovaj mrdne platno bik krene na platno. Impozantna životinja al glupa do bola. Reagira samo instiktivno bez trunka inteligencije. Odma u startu se vidi da je neravnopravna borba. Di god toreador pokaže... bik ode... bezveze...

al uz to što se pravi majmuna od bika (što donekle smješno izgleda)... nabija mu one strelice u leđa. E to nimalo ne izgleda zanimljivo ili komično. Izgleda jadno. Sirota životinja krvari, ali i dalje je nagon tjera da ide na mrdavu krpu. Tu mi se zgadilo gledanje.

I tako toreador nju mrcvari i mrcvari. Jednom se bik jadan popiknio u pod jer je ovaj stavio krpu jako nisko. Publika odma u delirij... a sirota životinja skoro pa nije imala snage da se dgne od iscrpljenosti. Tu su je neki pomoćni toreadori digli navlaćenjem za rep. jadno.

I opet lik mrcvari bika tom krpom. Bik otegnio jezik do poda, teško diše... al nagon ga i dalje tjera... Sad već sve te scene izgledaju mučno.
I napokon na kraju... upikne ga maćem -ali ne do kraja! Fulo lik srce... I opet životinja oćito bolno diše i tu ope dolaze oni pomoćni toreadori i mlataraju krpama. Bik od iznemoglosti pada na koljena i tu ga ucmekaju tak što zabiju mać do balćaka...

ma di je tu ponos, dignitet, herojstvo???
zajebi to... zamisli samo da tebe neko zajebava... zapravo- to bi bilo ko popiti boćicu vijagre i onda da ti pizda lamata ispred kurca a ti je nemož upiknut...
bezveze... i jadno...

eh da... kakve veze ima limex i streetrace??
kak to da su oni naljepnica na jednom od tjuniranih avta? šta su mu nove žbice stavili?!

26.06.2006. u 09:37 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Kuda i što zanimljivog naći u toku dana...
ma neeeeee... to je bila početna ideja...

sad... samo ono što mi trenutno padne na pamet

Counter