Draxblog 2

utorak, 11.10.2005.

10 pravila romantične komedije

Nije originalno, ali s potaknut sličnim postom Jesusa Quintane, odlučio sam dati skromni doprinos proučavanju američke stvarnosti kroz prizmu holivudskih filmova, ovaj put kroz sve ono što osobe slabijeg spola mogu naučiti u romantičnim komedijama:

Dakle:

1. Ne možete sresti muškarca svog života u kafiću ili na zabavi. To se događa jedino ako se on slučajno pojavi u vašem uredu, ako se okladio u vezi vas, ako je spasio vaš život ili ako se kojim slučajem pretvarate da ste neka druga osoba.

2. Ako se približivate 30. godini života, a još uvijek ste sami, to je zato što previše radite, a ne zato što s vama nešto nije u redu. Samo se potrudite pronaći supruga što je brže moguće, bez obzira ako ćete pri tome uništiti nečiji život ili počiniti neko kazneno djelo.

3. U vašoj potrazi za ljubavlju uvijek ciljajte prema učiteljima, barmenima, udovcima i svima onima koji su nekoć bili uspješni prije nego što ih je izdala sreća. Na taj način, kada im se konačno posreći i dobiju nešto novaca, smatrat će da ste vi za to odgovorni.

4. Ako održavate vezu s nekim tko osjeća strast prema nečemu, on će u potpunosti to napustiti zbog vas, jer svi muškarci se mijenjaju čim se zaljube. Pogotovo ako imaju luksuzan stan.

5. Možete imati samo tri prijateljice: mudricu koja je lijepa na egzotičan način, dvoličnu ljepoticu koja je moralno iskvarena i debeljucu koja ne govori previše. Možete se družiti samo s te tri osobe istovremeno. Ako postoji itko u vašem životu koji ne spada u te tri kategorije, odmah ga se riješite.

6. Prijatelji vašeg dečka vam samo stoje na putu. Što ih prije uništite, to bolje.

7. Ako zatrudnite, nemojte brinute - nećete roditi. To je samo privremena dilema zbog koje možete prekinuti vezu na mjesec dana i omogućiti mu da shvati kako ne može živjeti bez vas - i to zato što je otjerao sve prijatelje i uništio svoj život.

8. Ako prekidate s dečkom zato da dokažete nešto, odmah pronađite najzgodnijeg momka u uredu ipozovite ga na večeru, nadajući se da će se vaš dečko slučajno pojaviti. Kada se pojavi, on neće svetiti tako što će se napiti i zavoditi najbližu drolju. Umjesto toga će se jednostavno prestati brijati i tuširati sve dok jedan od njihovih prijatelja ne ode u njegov stan i vrati ga u stanje zdravog razuma.

9. Kada se konačno pomirite, pobrinite se da to bude na najblesavijem mogućem mjestu - nogometnom terenu, vrhu nebodera, lansiralištu za svemirske brodove i sl.

10. Ili ćete živjeti u sretnoj vezi dok ne umrete, ili ćete pronaći duboko prijateljstvo s homoseksualcem koje će vas jednako zadovoljiti.

- 13:28 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>