srijeda, 28.03.2007.

Jedan novi...

OK, ovaj tjedan je nemoguć!!! 7 testova!!! WTF?!?!? 7!? Ovako: prošli tjedan u petak (njega ne brojim u ovih 7!) latinski, al tu se nemam šta žalit jer dobih 4-5 i 5. Onda u ponedjeljak matematika. Veliki/ispravak velikog/džoker mali/mali. Mogli ste birat, al nešto se moralo. Ja uzeh veliki jer ga nisam pisao prije (o tom potom). Onda, u utorak hrvatski. Baš lijepo. Drama/tem. civ. djela/Biblija/diskurzivni rod. Užasan je bio! Oko 3 očekujem. Zatim, danas (u srijedu!) kratki iz engleskog, kratki iz fizike, zadaćnica iz hrvatskog. Da. Sutra njemački veliki (i mene još pita povijest jer nisam pisao test; ja nemam BLAGE VEZE iz povijesti!!!) da bismo za kraj tjedna u petak pisali biologiju! Super!
Zadaćnicu smo pisali 2 sata. Školska. Prvo sam uzeo temu o evanđeljima samo zato da bih cijeli prvi sat napisao oko 5 rečenica o tome. Nakon zvona sam uzeo temu o Antigoni i Kreontu. Tu sam se raspisao i imam oko 2 i pol stranice, ali mi je većina na koncept-papiru . Da. Očekujem xT{4,5}. Da. Matematika je zanimljiv predmet, znate.
Bijah na natjecanjima, županijskim. Prvo, hrvatski. 15. mjesto. Fizika, 41. Kemija 6. i zemljopis 3. Idem na dva državna. Yay. Kemiju i zemljopis, da se zna. Kemija je u Dubrovniku. Zemljopis u Omišu. Baš lijepo.
Stvarno ne znam o čemu bih pisao. A, da. Bijasmo jedan vikend Biba, Žozepa, Dino, Tomea i ja na klizanju. Samo smo Biba, Žozepa i ja stvarno stali na led jer ovo dvoje valjda ne znaju klizati il nešto. Vau ono, ni ja ne znam, pa svejedno jesam. I nisam ni jednom pao!!! Ni jednom!!! Bravo ja! Sreli smo neke iz osnovne, tj. sadašnje iz osnovne. Onda je ova otišla se nać s nekim negdje, pa smo nas troje išli šetat okolo. Kao i inače, Biba je zamalo bila pokupljena autom. Ili "od auta", kako bi rekli neki profesori. To mi zvuči totalno bezveze, pa zato koristim instrumental. Jako lijep padež... Da, uglavnom, ostali smo doslovno bez lipe. 40 kuna za klizanje?!?! Nikad više... Uspjeli smo skupit par kuna (Žozepa je srela nekog frenda koji joj je udijelio 5 kuna. Hvala mu na tome!) pa smo kupili vodu i Torticu koju je, naravno, Biba cijelu pojela. Sama. A mrvice su joj padale po podu! Usput, svaka druga joj je bila "umirem, umirem, majko!" Navodno neka pjesma. Zvučala je dobro. I onda smo otišli doma, svatko svojim putem....
Bijasmo na sistematskom prošli utorak. Kaže nama kao razrednik da mi putnici dođemo u deset i pol tamo pa da onda možemo odmah u školu poslije toga. Je, je, sve je bilo gotovo do 11. Al mi smo bili u ambulanti do podne. Neki su otišli u McDonalds pa nisu ni na prvi sat došli. Isprika: sistematski. Ne, razrednik uopće ne zna da je on bio gotov u 11!!! Ma. Uglavnom, pao je snijeg taj dan... Napokon! Ali se i brzo otopio. Ah!
Bili smo u kazalištu, napokon, u petak prije 2 tjedna. Predstava je smiješna. Jako. Najbolje mi je ono "Dojiljo, dođi!" i dođe velika sisa. Da. I onda još štrcne. A ovaj kao kaže "Ispričavamo se zbog vulgarnog prikaza..." ili nešto slično... Da. Onda smo Tudek, Ante i ja trebali ić u Malog medu, no Ante je kao morao ić doma jer je imao goste. Da. Pa smo nas dvojica onda tražili po Tkalčićevoj ijedan kafić u kojem ima mjesta, no takvog nije bilo! Gle čuda! Usput, ispred Melina je bilo malo ljudi... Čudno... Zato smo zvali Džaju i ostatak ekipe koji u tako složni da su sat vremena hodali okolo i tražili mjesto kamo bi išli. I kaže ona kao (il je to bila Amica?) da idu u Baredo. Pa smo nas dvojica trčali od kraja Tkalčićeve do Cvjetnog. Da, da, znaš kako idu u Baredo. Jedu palačinke na Cvjetnom! Dođosmo na trg gdje smo sreli još ljudi iz razreda. Tu se naša concordia, -ae, f. ponovo pokazala na djelu, jer nitko nikud nije htio ići. Pa je Tudeku i meni puklo i krenusmo prema Paladiumu. I Džaja nam se pridružila. I dođosmo tamo, smjestimo se pa je Džaja još išla po Amicu i Danijelu. To su pametne cure! Kasnije sam čuo da su ove otišli u McDonalds. Pametno... Uglavnom, bili smo 10 min u Paladiumu jer smo shvatili da nam zadnji bus kreće za 15 min!!! Brzo na Borongaj, sreli smo i naš ostatak i tako... Bilo je lijepo.
A poslije županijskog iz kemije sam išao s Andreom (pozdrav!) do Tihane da vidim Terru (ljepše mi je s dva r!) Lijep pas, iako se panično boji ljudi. Labrador/hrv. ovčar. Onda smo išli pješice od nje doma (kod Kemijske iliti Preloga) do Gupčeve zvijezde. Pa nazad tramvajem. I čekasmo rezultate, pa žalbe pa ovo, pa ono... Da. Super je bilo!
24, nova sezona. Edgar je poginuo! NEEEEEE!!! On mi je bio jedan od najboljih likova......
Napokon sam skinuo Origin by Evanescence. Ima par dobrih pjesama.
Gothic ime. Ja sam Beautiful Scars. Ili Bitter Beauty, bez č i ć. Zanimljiva stranica.
Ajme, moram učit pooovijest. Ali to je tako dosadan predmet.... Al ne želim dobit kulju... Ili da? Ma... Morat ću malo ponovit.... Ali još moram i njemački učit.... A iz tjelesnog od sutra radimo rukomet (da, da, rukomet...) Onak, WTF?!?! Šta se pobogu iz rukometa može radit? Valjda nije... zabijanje. Da. Uglavnom, do sljedećeg puta (oooooooooooo, znaaam...), pozdravlja vas................... Brunejski veleposlanik u RH! Zezam se! Ja! Bok!

- 17:29 - Spread your wings ( ukupno: 4) - Dive into my colors - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.