R@ZNI FILMOVI (v€ćinom kom€dij€ ili f@ntastik€ )

11.10.2009., nedjelja

ponovno 17

Godina je 1989. Mike O'Donnell (Zac Efron) je zvijezda školskog košarkaškog tima, njegovu igru s tribina prati skaut za koledž i ispred njega je blistava budućnost. Međutim, on sve to odlučuje odbaciti kako bi svoj život podijelio sa svojom djevojkom Scarlett jer je upravo saznao da očekuju bebu.

Gotovo dvadeset godina kasnije Mikeovi (Matthew Perry) dani slave su daleko iza njega. Njegov brak sa Scarlett (Leslie Mann) se raspao i iz ruku mu je izmaklo unapređenje na poslu. Da stvari budu bolje, njegova djeca koja su već tinejdžeri smatraju ga gubitnikom i on trenutno spava kod Neda, svog prijatelja iz srednje škole koji se iz bezveznjaka pretvorio u milijardera.

Međutim, Mike dobiva novu priliku kada se nekim čudom pretvori u sedamnaestogodišnjaka. Nažalost, Mike možda izgleda kao da mu je ponovno sedamnaest, ali nazori jednog tridesetogodišnjaka nisu nimalo cool teen generaciji 2009. godine. Mike se tada nađe u velikoj dilemi – mogao bi vratiti najbolje godine svog života, ali pod cijenu da izgubi sve ono za što je cijeli život radio.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.