Upoznavanje roditelja prije vjencanja - Datiranje za seks

petak , 18.01.2019.

Ispovijest djevojke: Ostavio me sat vremena prije vjenčanja!










Dating Site: Upoznavanje roditelja prije vjencanja






Plakao je dok joj je govorio kako on to ne može, a ona je bila u tolikom šoku da ga je pitala da li se šali. Svog dečka pitajte koji su njihovi politički stavovi kako biste znali raspravljati o takvoj temi, a isto tako saznajte jesu li opušteni ili strogi. Najednom, ljutnja je zamijenila tugu, a Cindy je pokušala se zaokupi raznim aktivnostima i ne misli o njemu. Dok su planirali vjenčanje, čak su kupili i zajedničku kuću.



upoznavanje roditelja prije vjencanja

Prisjećanje zajedničkih trenutaka najteže joj je palo. Najednom, ljutnja je zamijenila tugu, a Cindy je pokušala se zaokupi raznim aktivnostima i ne misli o njemu. Bridebook, popularna web stranica za planiranje vjenčanja, provela je anketu na 4.



upoznavanje roditelja prije vjencanja

Vrijeme je za upoznavanje roditelja - što morate znati? - Istraživanje je također pokazalo da ova generacija više ne osjeća obvezu da se mora vjenčati, za razliku od naših roditelja.



upoznavanje roditelja prije vjencanja

Upoznavanje roditelja svojeg partnera je možda najneugodniji osjećaj ikada, ali to može proći bez problema uz nekoliko savjeta. Tabu teme uvijek trebate roditelja />Vaša osobna zanimanja kao što je droga, alkohol, seks, njih se ne tiče. Isto tako, vaša veza je vaša privatna stvar stoga nemojte previše toga otkrivati, takve stvari vaš partner mora sam reći. Nikako ne smijete ispitivati o njegovim djevojkama i njihovom odnosu s njima. Radije ih pitajte čime se bave i što ih zanima. Koji su njihovi hobiji, omiljeni sport, glazba. Svog dečka pitajte koji su njihovi politički stavovi kako biste znali raspravljati o takvoj temi, a isto tako saznajte jesu li opušteni ili strogi. Prije susreta saznajte kako ih trebate oslovljavati. Neki roditelji će vas prihvatiti kao svoje stoga će vjencanja biti drago da ste ponašate prijateljski jedni prema drugima. Morate saznati i prije je njihova religija, ako uopće jesu religiozni kako biste znale njihove rituale i običaje. U upoznavanje vrijeme normala je stvar da parovi počinju živjeti zajedno prije braka, ali nekim roditeljima se to ne sviđa. Doznajte njihovo mišljenje o tome.



O RODITELJIMA/ životne odluke i uticaj roditelja
Prije susreta saznajte kako ih trebate oslovljavati. Bridebook, popularna web stranica za planiranje vjenčanja, provela je anketu na 4. Tabu teme uvijek trebate izbjegavati. Moderni parovi kreiraju vlastita pravila kada su u pitanju vjenčanja i brak. Prosječna mladenka i mladoženja imat će dva ozbiljna odnosa prije nego što se usele zajedno. Troše manje novca na prstenje, a više na vjenčanje, a prema novoj studiji ulažu više vremena u upoznavanje prije nego što se zavjetuju na vječnu ljubav. Kada je njen budući muž plačući došao do nje pred samo vjenčanje, mislila je da su ga samo preplavile emocije, ali prevarila se. Ali, ispostavilo se da nije tako, njegov ormar je bio prazan, nije bilo njegovih stvari a ni putovnice. Vaša osobna zanimanja kao što je droga, alkohol, seks, njih se ne tiče. U tom trenutku čitav svijet joj se srušio. Istraživanje je također pokazalo da ova generacija više ne osjeća obvezu da se mora vjenčati, za razliku od naših roditelja.

[Dating site help profile|Dating apps reddit|Free dating sites tamilnadu]






Oznake: vrijeme, je, za, upoznavanje, roditelja, &, To, morate, znati

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.