Apartmani crna gora bar - Pravi datiranje

nedjelja , 23.12.2018.

BAR, CRNA GORA - LETOVANJE










Click here: Apartmani crna gora bar






Svaka soba ima terasu od kojih je većina sa pogledom na more. Svaki apartman ima najmanje dva lezaja a najvise sest.



apartmani crna gora bar

Postoji mogućnost zamene za nekretnine u Beogradu. U blizini se nalaze veći broj restorana i prodavnica! Za cijene smjestaja uvijek moze dogovor.



apartmani crna gora bar

Sobe Apartmani Bar, privatni smještaj u Baru Crna Gora - Lepota Crnogorskog primorja ogleda se u nizu bisera nanizah, jedan do drugog, duž nemale obalske linije koja se okončava kod ušća Bojane. Uz apartman sleduju peškiri, fen za kosu,pegla i daska za peglanje.



apartmani crna gora bar

Apartmani SUNCE su okruzeni borovom sumom, takodje apartmani SUNCE su okruzeni divljim malim plazama na kojima je kavlitet vode spada u prvu kategoriju. Gradska plaza Susanj je udaljena na svega 100m. Svi apartmani posjeduju sopstvene tearase +zajednicka terasa sa rostiljem i ljuljaskom. U sastav apartmana ulazi kompletno opremljena mini kuhunja, kupatilo, tv, internet, klima. Veliko dvoriste za parking u hladovini. Cijena je po lezaju, i van sez... Apartman potpuno opremljen kako za sezonsko izdavanje tako i u toku cijele sezone. Stan se izdaje i na duži vremenski period i van sezone. Apartmani su udaljeni svega 270 metara od plaže Veliki pijesak koja se nalazi u Dobroj Vodi. Predviđeni su za boravak do 5 osoba. Svaki apartman sadrži: - Kupatilo - Mini kuhinja - LCD televizori sa digi... Apartmani su udaljeni svega 270 metara od plaže Veliki pijesak koja se nalazi u Dobroj Vodi. Predviđeni su za boravak do 5 osoba. Svaki apartman sadrži: - Kupatilo - Mini kuhinja - LCD televizori sa dig... Apartmani su udaljeni svega 270 metara od plaže Veliki pijesak koja se nalazi u Dobroj Vodi. Predviđeni su za boravak do 5 osoba. Svaki apartman sadrži: - Kupatilo - Mini kuhinja - LCD televizori sa dig... Apartman je cetvorokrevetni, vrhunski opremljen sa svim pratecim sadrzajima za udoban i kvalitetan odmor. Daleko od buke i gradske vreve, u mirnom dijelu Šušnja, boravak u našem apartmanu garantuje Vam vrhunski odmor koj... Apartman je cetvorokrevetni, vrhunski opremljen sa svim pratecim sadrzajima za udoban i kvalitetan odmor. Daleko od buke i gradske vreve, u mirnom dijelu Šušnja, boravak u našem apartmanu garantuje Vam odmor kojem ćete se... U pitanju su cetvorokrevetni apartmani sa mini kuhinjom, TV, Internetom, WC i terasom ispred koje se nalazi bašta kao i parking. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem vajber... Kuca je napravljena 2011 godine, ima besplatan internet, parking, bazen sa tehnickom vodom. U ponudi su besplatan bežični internet, besplatan privatni parking i restoran u okviru objekta. Plaža i centar Bara udaljeni su 4 km. Iz soba se pruža pogled na obližnju tvrđavu. Sve sobe su klimatizovane i imaju radni sto sa st...



Šušanj, plaža Žukotrlica
Toplom jugu laste se vesele, Jer toplo sunce one žele. Predviđeni su za boravak do 5 osoba. Stari Bar jedno od najstarijih utvrdjenih naselja na jugoistočnoj obali Jadranskog mora. Jedan je sa pogledom na more-plazu, 2 su sa pogledom... Zavisi od broja osoba, i naseg dogovora u daljem dopisivanju.

[Trazim djevojku za jednu noc|Flertovanje poruke|Ovo su najpopularniji novinari u Hrvatskoj]






Oznake: sobe, apartmani, bar, privatni, smještaj, u, baru, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.