ponedjeljak, 27.11.2006.

New post

Pa ne znam kaj da napišem.....tjedan mi je prošo jebeno...........svaki dan sam išo na lunič s ines i anelom i azjebavali smo se........potrošio sam pun kurac para...........i tak.............bio je neki fajt šije i prečkog......čuo sam da je neki lik kaj ima PTSP gurnuo bombu u usta nekom tipu............i bilo je pištolja i te brije.............al nisam bio.....e da ne zaboravim reci da samo izgubili na odbojci.............tam u nekoj školi smo posvuda pisali kustošija i neka njihova ravnateljica je srala.............ko ju jebe ................pozzzz

- 16:07 - komentari (10) - print - New post -

subota, 04.11.2006.

Post posvečen mom Chelsea fc rulessssssss

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Sudbina se večeras grubo poigrala sa momčadi Franka Rijkaarda, iako, ruku na srce, bilo bi nepošteno reći da Chelsea nije zaslužio odnijeti bod iz Barcelone. A za domaćine je susret počeo kao iz najlijepših snova. Deco je već u trećoj minuti iskoristio uspavanost gostujuće obrane te udarcem sa ruba 16-erca svladao Hilarija. Najbolju prigodu za povećanja vodstva Barca je imala u 21. minuti, kada Hilario odlično reagira na udarac Xavija. Chelsea je najbolje prigode imala preko Essiena i Robbena, no Valdes dobrim intervencijama omogućava katalonskoj momčadi da na odmor ode s minimalnom prednošću.
Drugo poluvrijeme započelo je totalnom ofenzivom gostiju iz Londona. Najprije je udarac Robbena glavom u 49. minuti uz velike napore obranio Valdez, da bi se nepune dvije minute kasnije Nizozemac našao u još boljoj situaciji, ali sa svega pet metara, iz trka, promašuje cijeli okvir vrata. Ipak, već u sljedećem napadu, Chelsea dolazi do zasluženog izjednačenja. Iz naizgled bezopasne situacije, Lampard je gotovo iz mrtvog kuta iznenadio Valdeza, donijevši svojoj momčadi izjednačenje.
Nakon izjednačenja gostiju utakmica se primirila, ali samo do 58. minute. Ronaldinho se probio po desnoj strani gostujuće obrane, ubacio na peterac za Gudjohnsena, a Islanđaninu nije bilo teško svladati Hilarija za novo vodstvo Barcelone. Kada je Ballack u samoj završnici susreta, neometan sa pet metara, promašio cijeli gol, mnogi su pomislili kako je to bila ta posljednja prilika za goste. No, u drugoj minuti sudačke nadoknade na scenu stupa Didier Drogba te sjajno koristi dodavanje Terrya za konačnih 2:2 i nevjericu na Nou Campu.

I za kraj Rijkaard jebi si mater u pičku,barca mi može sam pušiti kurac i to je sve,a Ronadinho može iči u školicu nogometa jebo mu konj mater nema pojma igratn nogomet..........Henry rules 4 ever...................CHELSEA FC

- 10:22 - komentari (19) - print - Post posvečen mom Chelsea fc rulessssssss -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.