On/Off

Design by: N-dizajn


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

...^^...Opis moeg blogicha...^^...

Pa, ovaj blog prati moj život i sve što se događa u njemu. Volim i životinje, pa ću na ovom blogu udovoljavati vašim željama o tome o čemu biste htjeli čitati o životinjama i ostalom.

...^^...Linkići...^^...

Blog.hr

Facebook


BLIC pitanja i BLIC odgovori

Imate neko kratko pitanje o nečemu? Ne pretraživajte postove jer ovdje stavljam sve takvo i naravno, odgovaram na to!

Fun, fun, fun, fun...

Zabava, zabava i samo zabava. Poll codes, Bunnyhero Labses i tome slično nalazi se ovdje, a vi odlučujete preko komentara što da stavim ovdje...

© -.- °°Donalia secrets°° -.-


...^^...e-mail history...^^...

Nekoć su ljudi poštu raznosili na konjima. Tehnologija je napredovala pa su ih poslije slali brodovima te tramvajima. U tehnološki svijet dospjeli su automobili i autobusi. Pa i zrakoplovi… Svi su oni služili za raznošenje pošte. Ali, tehnološki svijet napredovao je iz dana u dan, pa je tako dobiven telefon, mobitel, kompjutor… A s kompjutorom nastalO je i e-mail, tj.elektronička pošta. Svi komuniciramo nekim od tih sredstava, tako da smo skoro zaboravili na naš vlastiti jezik. Jer, nešto je hitno, mora se brzo prenijeti željena poruka na željenu osobu, koristimo sva ta tehnološka čuda i izmišljotine. Ne poričem da nisu korisne. No, želim vas podsjetiti na stara, prastara vremena, kada se sve prenosilo – s usta na usta. Donalia.


|srijeda, 14.07.2010. , 14:19|

| ...^^...komentiraj...^^... (4) | Da/Ne| ...^^...printaj...^^...|






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.