dom, kuća, okućnica

srijeda, 22.08.2007.

Zagrijavanje za izbornu trku

Trkači i trkačice obuvaju svoje tenisice da si razgibaju guzice. Kad si razgibaju guzice mi ćemo zaokruživati listiće!!!


Iako predizborno nadmetanje već dugo traje, vodeće parlamentarne stranke u rujnu kreću u novu fazu bitke za birače. Kako im je otvoreno reklamiranje u medijima zabranjeno sve do službenog početka izborne kampanje, stranke će se natjecati među ostalim i organiziranjem što upečatljivijih skupova birača i simpatizera.

Motivacijski skupovi
Već početkom rujna HDZ počinje organiziranje mini sabora stranke, koji će se održati u svim izbornim jedinicama. Na tim će skupovima stranka predstaviti članstvu i pristašama svoj program i politiku te sustav vrijednosti koji želi zastupati, najavljuje glasnogovornik Vlade i HDZ-a Ratko Maček.

Svaki stranački mini sabor bit će otvoren i široj javnosti, a publici će se obraćati stranački čelnici, šefovi županijskih odbora i predsjednik HDZ-a. Riječ je o motivacijskim skupovima kojima će stranka nastojati što više mobilizirati članstvo do službenog početka izborne kampanje, kad će preko elektroničkih i tiskanih medija "udarati" na najširu javnost.

Ni SDP neće zaostati u motivaciji. Za 8. rujna najavljen je veliki skup u maloj dvorani Doma sportova na kojem će 2500 delegata, od čega oko 50 posto mlađih od 30 godina, čelnici i stratezi stranke poslati jake poruke.

Naš se skup događa točno godinu dana nakon okupljanja na Sljemenu, kad smo dogovorili drukčiju strategiju prema biračima. Istina, bilo je zamišljeno da konvencija bude posvećena samo mladima, ali smo odlučili da se teme malo prošire. Zanimanje za konvenciju je veliko, delegati su izabrani, a finese se još dorađuju objasnio je tajnik stranke Igor Dragovan, potvrđujući da će skup biti početak velike i glavne izborne kampanje.

HSP u KD Lisinski
Koalicija HSS/HSLS/PGS počinje obilazak svih 10 izbornih jedinica 1. rujna, kad će čelnici združenih stranaka biti u Gorskom kotaru. HSP će imati 16. rujna veliku stranačku konvenciju u KD Lisinski u kojoj će se okupiti oko 2000 članova.

- 08:51 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • lamentacije, halucinacije, rekreacije..

Linkovi





  • frontpage hit counter