BLOGZZZZ:
fat "slow ball"
fajruntina
treba svašta
vulgarna mačka
penelopa (al ne kruz)
crna mačka
bauštel reloaded
kikiriki
diNANAmo
božji nektar PIVA



tu me vrijeđaj:
domi_nations@yahoo.com

domijeve nacije



utorak, 06.06.2006.

Sretan ti rođendan, Lucifere!!

Iako se broj 666 još uvijek spominje kao dosta nejasan simbol s nerazjašnjenim značenjima, svi mi volimo ga objasniti na način da se neki sotonistički mesija rodio 6.6. u 6 sati. Ove godine pomaže mu i ta 2006. godina, pa mu daje jedan veliki jubilej koji će vjerojatno označiti s još par ubojstava, još nekoliko zaraza HIVom i još nekoliko turbo-folk hitova.

Lucifer je bio desna ruka Boga, jedan od njegovih najdražih i najintelignetnijih anđela. Ali, majstor se malo polakomio. Posumnjao je u Boga i nazvao sebe Bogom, na što je velika rajska faca poludila i rekla mu "Marš van!" Kažu ovako "I bilo je rata u Raju. MIchael i njegovi anđeli bore se protiv zmaja i njegovih anđela. Zmaj nije dovoljno snažan i gubi mjesto u Raju. Srušen je - taj drevni izdajnik vrag, Sotona koji cijeli svijet vodi u krivom pravcu. Bačen je na zemlju s trećinom rajskog osoblja. I tamo postavio svoju vladavinu". Ipak, samo ime Lucifer ustvari ima totalno normalno značenje. To ime su stari Rimljani dali jutarnjoj zvijezdi, koju danas zvoemo Venera. Doslovni prijevod bio bi Nositelj Svjetla, pa je malo ironično kad ga zovemo Princ Tame.

No, malo modernije tumačenje situacije glasi: Lucifer je briljantna duhovna ličnost, Sin Božji koji je vodio 607 naseljenih planeta, a Zemlju je prepustio Sotoni (dakle, to uopće nije isti majstor). Brzo su odbili svemirkom vijeću priznati Boga, i Lucifer je tvrdio da je to on. Još 37 planeta odvojilo se i slušalo Luciferovu riječ, na čelu sa zemaljskim princem Caligastiom. Od onda vladaju Zemljom, i u povijesti se kaže da je Babylon Veliki bio njegov grad koji je kasnije potučen od božjeg Novog Jeruzalema (kaj je to nekaj ko Novi Zagreb?!). Još jedan poraz Sotone bilo je Isusovo uskrsnuće. Tada je netko rekao "Sada Bog obitava kod ljudi, živjet će s njima. Bit će njegov narod, a on će biti njihov Bog. Obrisat će suze s njihovih očiju, neće više biti boli, patnje, jecanja i tuge. Sve će učiniti novim"

Sve je novo, ja ću ubrzo imat novi komp, moj frend Chad će si jednom nabavit novi želudac (da može pit bilo kaj osim pive), dinamo možda jednom i bude imao novi stadion, ali daleko od toga da je sve novo. Ipak je panjina Sotona (kako god se zvao) negdje okolo. On je ko proljev koji dobiješ prek noći, ko žeđ kad se probudiš nakon noći cuganja... a danas slavi rođendan!

E, pa Luciferu moj dragi, u svom životu si radio svašta. Htio bih ti se zahvaliti na novcu, pedofilima, nekrofilima, žuljevima na nogama, AIDS-u, ratovima, kolekciji pjesama Vlade Kalembera, heroinu, pazusima (čemu oni uopće služe?!), uganutim gležnjevima, tsunamijima, tornadima, globalnom zatopljenju (iako još nije dokazano 100% da smo mi krivi za to, jer se temperatura kroz povijest povišava i smanjuje na predviđen način), na gužvama kad ti se najviše žuri, narodnjacima, na zmijama, ptičjoj gripi, na umišljenim ženskama kad ti baš treba neka normalna, na mutavim frajerima, na kiši kad idemo na roštilj, na "jednoj cugi previše", na reklamama za vrijeme filma, na alkotestu, na inflaciji, na preskakivanju CDova, na ljubomori, na Sean Paulu, na Bin Ladenu i George Bushu.... (popis svatko nadopunjava po izboru i po sjećanju...)

bio si glup, al i zanimljiv, proslavi rođendan tak da se napiješ i da si prespavaš taj mamurluk bar dok ne završi Svjetsko Prvenstvo. pusti nas malo na miru i shvati da si jebeni debil... pozdrav, majstore i pozdravi ekipu (posebno svog prijatelja Busha koji čak i sluša tvoju i moju muziku) pogle:

Image Hosted by ImageShack.us



- 00:00 - komenterejšn (41) - ko još printa?! - povijest



< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Click Here



SITEZZZZ: