Srodna duša stiže kada smo spremni, ni trenutak ranije! - Stvarne djevojke

subota , 12.01.2019.

Kako preživeti srednju školu - 2










Click here: Srodna duša stiže kada smo spremni, ni trenutak ranije!






Ako budete sistematični i dobro organizovani, ovaj potez će vam omogućiti da stabilnije poslujete i ostvarujete dugoročne rezultate. Nezaposleni Lavovi će imati šanse da dobiju zaposlenje u oblastima zabave, što će biti privremeno. Svi mi imamo mnogo srodih duša u životu, i uloga svih njih je ista.



Srodna duša stiže kada smo spremni, ni trenutak ranije!

Prisjetite se neke pozitivne osobine koju biste u svojem životu češće željeli izražavati: samopouzdanje, strpljivost, seksualna privlačnost, duhovitost. No ono što mi je rekla iznenadilo me.



Srodna duša stiže kada smo spremni, ni trenutak ranije!

EVA RAS: Petar Božović je kresao Miru Furlan - Počela sam primjenjivati načela feng shuija prije više od dvadeset godina, kad sam se preselila u novi grad i novi dom.



Srodna duša stiže kada smo spremni, ni trenutak ranije!

Srodna duša stiže kada smo spremni, ni trenutak ranije! Razlike između srodne duše i životnog partnera: Srodna duša stiže kada smo spremni, ni trenutak ranije! Srodna duša: Netko tko je usklađen s vašom dušom, i tko je poslan da vašu svijest podigne na viši nivo. Kada se lekcija nauči, obično slijedi fizičko razdvajanje. Životni partner: Suputnik, prijatelj, stabilan pojedinac na koga se možete osloniti, kome vjerujete i koji vam pomaže kroz život. Uzajamno se volite i poštujete, vaše želje i htijenja su u skladu. Svi mi imamo mnogo srodih duša u životu, i uloga svih njih je ista. Njihova namjena je da probude i razmrdaju našu dušu i podignu joj nivo svijesti. Srodna duša uvijek stigne kada smo spremni za nju, ni trenutak ranije. Dolaze u vrijeme kada trebamo naučiti lekciju za koju smo predodređeni da je spoznamo. Odnosi srodnih duša često nisu dugotrajni. Do razlaza dolazi jer je odnos bio intenzivan i ispunjena je njegova uloga, potrebne lekcije su naučene. Srodne duše također mogu biti prijatelji i rođaci. Ne moraju biti ljubavni, romantični partneri. Bez obzira na to, uvijek cete osjecati jaku i energičnu povezanost. Mnogi provedu godine u paničnoj potrazi za srodnom dušom, tako i ne primjećuju ono što im zapravo treba. Kada tražimo srodnu dušu, mi zapravo tragamo za rastom i razvijanjem svijesti, a stalna usredotočenost na potragu, može i blokirati energiju i oteža put da ona do vas stigne. Ako se zaista želite povezati sa srodnom dušom, prvo se trebate uskladiti s vlastitom dušom. Potrebno je da otkrijete tko ste, da poštujete sebe i slijedite svoje srce. Kada to ispunite, vaše vibracije će privući ono za čim tragate. Životni partner Život partner je pratitelj i prijatelj s kojim osjećate snažnu povezanost. To ne može biti duboka veza kao sa srodnom dušom, ali postoji obostrani osjecaj povjerenja, razumijevanja i poštovanja. Život partner je netko tko je pouzdan i razumije vaše potrebe i želje. Naravno, životni partner je i netko tko vas privlači, koga volite i do koga vam je stalo. Moguće je da vam životni partner bude i srodna duša. Partnerski odnos se može nadograditi i unaprijediti, sve ovisi od pravca kojim ste se odlučili kretati. Često se može kretati od ekstremnih visina do vrtoglavih padova. Kako se vi mijenjate tijekom određenog životnog perioda, tako se mijenjaju i vaše potrebe i viđenja onoga što želite. Zato je od krucijalne važnosti da uvijek osluškujete sebe i svoju dušu, jedino ćete tako moći i pronaći životnog partnera ili prizvati srodnu dušu.



Kad ljubav kao da nije suđena. Zašto su se dve duše onda spojile?
Ne treba vam partner da biste bili sretni. Da li želite da vaše venčanje bude baš kao iz bajke? Ali, još nije došlo vreme za potpuno opuštanje. Primjerice, kupite dodatnu kartu za koncert ili predstavu koji se održavaju za nekoliko mjeseci, s namjerom da ćete ići zajedno. No, tako je to uglavnom uvijek bilo kod mene. O odnosu koji imate sa voljenom osobom se može otkriti mnogo toga samo iz načina na koji vas gleda, kako se držite za ruke ili grlite ili kako se ponašate dok zajedno šetate.

[Kako se dopisivati sa djevojkama|Seks kamere uživo: besplatni erotski chat i predstave|VI STE SRODNE DUŠE: 5 znakova da vam je suđeno da budete zajedno]






Oznake: ševa, RAS:, Petar, Božović, je, kresao, miru, Furlan

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.