<body> kakva će vam biti 2008........u ljubavi - I necu nikome da se pravdam a svakom cu reci u lice sta imam na meni koplja da lome i vatra se gasi,jer ja sam jaka, Rodjena s vukovima...:) - Blog.hr <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Prosinac 2009 (2)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ja sam jedna nestasna,humoristicna curica koja zivi u svojem svijetu mastee!
Zeljela bi zauvijek biti ovako neodgovorna i mlada i nikad nebi htijela odrasti.
Najvise volim izlaske.Moj moto zabavnog zivota:Izlasci to jutra niko ne misli na sutra...heheblablabelj
O ljubavi ...ne ne nedaj da te rade biraj najbolje komade..;))thumbupthumbup
Idem u prvi razred Gimnazijeeheadbangheadbang
Imam 15 g.
Voli svoju mamu mamina maza,a i svog tatu tatina curica":O.o
I to je sve od mene!!:rolleyes
Voli vas sve vasa Andrea

Linkovi



Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr



Click here to get avatars like this!

Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti...

Ako je ljubav droga, onda sam ja najveci narkoman!


Click here to get avatars like this!


Ako me ikada budes izgubio, potrazi me u vrtlogu vremena, jer sam se vjerojatno tamo izgubila - trazeci tebe!!!


Ako me ikada budes napustio... smijem li onda poci sa tobom??

Click here to get avatars like this!


Ako me ikada budes ostavila ostavi me na kisi da ne placem sam.


Ako me ikada zaboravis, ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili!

Click here to get avatars like this!



Ako me volis, ne pricaj nikome. Ako me zelis, ne daj me nikome. Ako me ljubis, ljubi me njezno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!!


Ako negdje postoji sjaj onda je on u tvojim ocima. Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket










Songssss.....:$$$


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com

CREDITS

kostur: x



kakva će vam biti 2008........u ljubavi
29.12.2007. - 19:01

OVAN:OVAN

LJUBAV: Utjecaji na vaš privatni život tokom 2008. bit će većinom povoljni. Ono što bi vas jedino moglo mučiti, jesu povremene moralne dvojbe ili situacije u kojima ćete trebati rješavati pravne stvari vezane uz vaš ljubavni status, a sve zato jer cijelu godinu Jupiter boravi u vama kvadratnom znaku Jarca. Najpovoljniji ljubavni periodi za vas bit će između 1.1. i 24.1., zatim od 7.4. do 30.4. kad ćete posebno zračiti i privlačiti suprotni spol, te od 13.7. do 6.8., pa opet od 19.10. do 12.11. Oni koji su već u vezama, provest će više-manje ugodnu godinu, u kojoj će rješavati i svoju formalnu poziciju u vezi. Oni koji su još sami, imat će dovoljno prilika za zbližavanja sa suprotnim spolom.

BIK:BIK

LJUBAV: Dobra pozicija Jupitera i Saturna na vaš znak tokom cijele 2008. obećava stabilnost i osjećaj sigurnosti, pa tako i u vašem privatnom životu. Pred vama je godina u kojoj će stvari doći na svoje mjesto. Posebno povoljni periodi za ljubav jesu od 25.1. do 17.2., od 1.5. do 25.5. kad će Venera biti u vašem znaku, od 7.8. do 30.8., te od 13.1.. do 7.12. Oni koji su već u vezama, većinu godine živjet će skladno i bez većih trzavica ili promjena. Za one koji su još sami, uslijedit će godina u kojoj će im mnogo toga „sjesti“, a mogli bi postaviti temelje za brak ili zajednički život udvoje

BLIZANCI:BLIZANAC


LJUBAV: Pred vama je godina izazova u svakom pogledu, pa tako i u ljubavi. Počet će burno, a vi ćete nastaviti burno regirati kroz prva dva mjeseca. Tokom većine godine suočavat ćete se kako s preprekama, tako i s ljubavnim stresovima, koji će vas nerijetko izbacivati iz takta. Sve će to djelovati na vaš privatni život, pa se pripremite na dinamičan period. Ono što će biti vaš adut, to je zavidna sposobnost komunikacije, koja će vam tokom cijele ove godine biti uglavnom nepomućena. Tako ćete uvijek uspijevati objašnjavati drugoj strani o čemu se zapravo radi (ako to bude vama jasno). Ipak, imat ćete i vrlo ugodnih razdoblja za ljubav, a to su dani od 18.2. do 12.3., pa najupečatljiviji od 25.5. do 18.6., zatim od 31.8. do 24.9. i opet od 8.12. do 31. 12.

RAK:RAK

LJUBAV: Zbog opozicije Jupitera na vaš znak, naći ćete se suočeni sa svojim velikim željama kojima nećete uvijek znati odrediti mjeru. Također će vas pratiti preispitivanja morala, a u nekim slučajevima moguće su i pravne prepreke vezane uz ostvarenje ljubavne veze (npr. da se radi o osobi koja je već u braku, ili je razvedena, ili da osoba nema dokumente, ili da je osoba druge vjere, a da npr. nečija obitelj to ne privaća i sl.) Kako vi vjerujete u ljubav, vjerojatno je i da ćete istrajati u onom što želite i pokazati svima da je ljubav jača. Posebno povoljni dani za ljubav jesu od 13.3. do 6.4., onda od 19.6. do 12.7. kad ćete biti pod jakim utjecajem Venere, te od 25.9. do 18.10. Oni koji su još sami, neka iskoriste povoljne periode i intenziviraju druženja tih dana, jer će im tada to ići lakše. No to ne znači da ni svi ostali dani neće biti otvoreni za ljubav.

LAV:LAV

LJUBAV: Cijelu godinu bit ćete oslobođeni velikih privatnih problema i sa smješkom ćete se sjećati vremene koje je iza vas. Sporije planete će biti većinom u neutralnoj pozciji na vaš znak, pa ćete imati otvoren prolaz i biti svojstveni sebi. Osim blažih iluzija i idealiziranja osoba suprotnog spola, a na koje ste već navikli i znate s njima izlaziti na kraj, uglavnom ćete misliti svojom glavom. Oni koji su u vezama, imat će mirnu godinu u kojoj će znati uživati, a oni koji su još sami, neće dvojiti kad se odluče nekome pristupiti. Posebno povoljni dani za vaš ljubavni život jesu od 1.1. do 24.1., od 7.4. do 30.5., najpovoljniji od 13.7. do 6.8. kad je Venera u vašem znaku, te od 19.10. do 12.11. Imat ćete i jedan nepovoljan period, a to su dani oko 7.2., kad se događa pomrčina Sunca u vama opozicionom znaku Vodenjaka, pa tih dana izbjegavajte odluke vezane uz privatni život i partnera (partnericu).

DJEVICA:DJEVICA

LJUBAV: Većinu godine bit ćete izloženi dvama različitim utjecajima, a koji će djelovati i na vaš privatni život. Saturn u vašem znaku tjerat će vas na pretjerane brige, introspekciju, pretjeranu ozbiljnost i povremenu tugu, dok će vas Jupiter u vašoj petoj kući (zabava, mladenačkih ljubavi, djece i kreativnosti) stalno zvati van i pružati vam brojne prilike u navedenim temama. Tu je još i Uran u opoziciji, koji će vam davati nekonvencionalne partnere (partnerice). Sve bi moglo rezultirati vašim namrgođenim licem na nekoj od brojih zabava, te kasnije vašim čuđenjem kako vas nisu primijetili, kad ste vi tako dobro raspoloženi i želite se zapravo zabavljati. No kako su Saturn i Jupiter pod čijim ćete utjecajem biti, ipak u vrlo skladnom odnosu, vjerojatno je da ćete ih uspjeti pomiriti i to tako da stvorite sustav ozbiljnih namjera i želja, te da vješto balansirate između ideala (Jupiter) i stvarnosti (Saturn). Posebno povoljni dani za ljubav jesu od 25.1 do 17.2., zatim od 1.5. do 24.5., od 7.8. do 30.8. kad ćete biti posebno privlačni suprotnom spolu, te od 13.11. do 7.12.

VAGA:VAGA

LJUBAV: Ono što će obilježiti ovu godinu, bit će odlična prilika za rješenje stambenog pitanja i vezano uz to, mogućnost osnivanja doma i obitelji. Mnoge Vage baš će se ove godine odlučiti na zajednički život udvoje, a sve vezano uz dom, stan ili čak kuću, pokazat će se kao vrlo povoljno. Ono što će vas povremeno činiti nervoznim, jesu pravne peripetije ili granice do kojih ćete moći ići, a tiču se privatnosti. Ako se nađete u situaciji da niste sigurni da li je ispravo ono što činite, dobro sve odvažite i tek onda odlučite i postupite. Najbolje je da poslušate svoje srce. Dani koji će biti vrlo povoljni za vaš ljubavni život jesu od 18.2. do 12.3., od 25.5. do 18.6., posebno dobar period je od 31.8. do 24.9., te još od 8.12. do 31.12.

ŠKORPION:LJUBAV:

Nećete imati prepreka vezanih uz privatni život i ljubav. I dalje ćete biti vrlo maštoviti i originalni, a to se posebno odnosi na veze mladih Škorpiona ili Škorpionki. Tokom cijele godine imat ćete vrlo dobru komunikaciju s partnerom (partnericom). Roditelji među vama, mogli bi od jeseni imati peripetije s djetetom (najvjerojatnije najstarijim). Vjerojatno će se raditi o klasičnom sukobu starih, tradicionalnih i novih, moderih gledišta. Važno je da nađete dovoljno vremena za razgovor i uz dobar kontakt i komunikaciju, izgledno je da ćete usaglasiti stvari. Povoljni dani za ljubav su od 13.3. do 6.4., zatim od 19.6. do 12.7., a najpovoljnije razdoblje je od 25.9. do 18.10.

STRIJELAC:STRIJELAC


LJUBAV: Za većinu Strijelaca i Strelica počet će godina izazova u kojoj više ništa neće biti tako bajkovito kao prethodne godine. Jupiter je napustio vaš znak i ne računajte više na to da ćete imati više sreće nego pameti. Od vas će se tražiti i dodatne odgovornosti, a nećete svaki put moći izbjeći ni stresove, pa je najbolje da se za sve odmah pripremite. Sve će se manifestirati i kroz vaš privatni život, pa nastoje u svakom svom potezu biti jasni, smireni unatoč peripetijama koje vas snađu, vježbajte samokontrolu i ne odustajte kad naiđete na prepreke. Ipak bit će i perioda u kojim će sve vezano uz ljubav ići lakše, a to su dani između 1.1. i 24.1. kad se Venera nalazi u vašem znaku, zatim od 7.4. do 30.4., od 13.7. do 6.8., te opet posebno povojni dani od 19.10. do 12.11.

JARAC:JARAC

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku, tokom cijele godine bit ćete pitomiji nego inače, a pristup životu postat će vam ležerniji. Čak ćete znati i uživati znatno više nego što je za vas karakteristično. Pod takvim utjecajima, i vaš ljubavni život postat će bogatiji, a vi ugodna osoba koju svatko rado prima u društvo. Zato će mnogi Jarci i Jarice koji su još sami, naći načina da se nekom svide i uljepšaju kako svoje, tako i njegove (njene) dane. Velik broj uspostavljenih veza imat će šanse da zažive na dulje staze, jer će sve biti podržano dobrim aspektom Saturna iz Djevice. Posebno povoljna razdoblja za ljubav jesu od 25.1. do 17.2 kad će vas Venera u vašem znaku učiniti izuzetno privlačnom osobom za suprotni spol, zatim od 1.5. do 24.5., od 7.8. do 30.8., te opet izuzetan period od 13.1.. do 8.12.

VODENJAK:LJUBAV:

Tokom ove godne neće biti značajnih utjecaja sporijih planeta na vaš privatni život, pa ćete se cijelo vrijeme osjećati oslobođeni, i imat ćete otvorene puteve da činite ono što vi u svojoj glavi sami smislite. U takvim okolnostima, te kao ljubitelj nekonvencionalnosti, osjećat ćete se i više nego dobro, a pogotovo nakon dvogodišnjih „zatezanja“ kojm vas je do jeseni protekle godine izmučio Saturn. Sad ste zreliji i pametniji, a tokom 2008. ćete se potpuno vratiti u svoj element i biti upravo ono što i jeste. Vodenjaci i Vodenjačice će uživati u nesputanim vezama poštujući partnera (partnericu) kao potpuno ravnopravno biće. Oni koji su još sami, ostat će sasvim vjerni svojoj prirodi i nikakvi prisci neće dolaziti u obzir. Poseblno povoljni dani za ljubav jesu od 18.2. do 12.3. kad će Venera tranzitirati vaš znak, zatim je dobar period i od 25.5. do 18.6., od 31.8. do 24.9., te opet odličan period od 8.12. do 31.12. Pomrčina Sunca u vašem znaku 7.2. stavit će vas u centar zbivanja i nagnati da duboko preispitate sve vezano uz vas osobno, dok će pomrčina Sunca 1.8. u znaku Lava, kod vas izazvati analize vezane uz vašeg partnera (partnericu), no tih dana ne donosite definitivne zaključke.

RIBE:LJUBAV:

Pred vama je godina izazova u kojoj će vam trebati dosta živaca, energije i snage da izađete na kraj sa svim što se bude događalo. To se odnosi i na vaš privatni život. Zbog Saturna u vama opozicionom znaku Djevice, mnogi odnosi Riba će se „ohladiti“ ili ćete se naći u iskušenju. Zbog Urana u vašem znaku, bit ćete skloni sve rješavati revolucionarno, a kad se te dvije planete nađu u opoziciji (od jeseni 2008.) kroz neke vaše odnose isplivat će na vidjelo sukob između starih, konzervativnih i suvremenih gledišta (vi ćete najvjerojatnije zastupati ovo drugo). To će biti dosta naporno, a u svemu možete očekivati pomoć prijatelja koji će sigurno biti sposobni sagledati stvar s distance i izgladiti je u najboljoj namjeri. Pa kad više ne budete sigurni što vam je činiti, javite se prijatelju ili prijateljici. Ipak, imat ćete i dobre dane za ljubav, a to su razdoblja od 13.3. do 6.4. kad će vas Venera u vašem znaku čniti vrlo privlačnom osobom za suprotni spol, zatim od 19.6. do 12.7., te od 25.9. do 18.10

***********EVO MALO SPOTOVA**************







| 0 | Komentiraj | Isprintaj | #