srijeda, 30.11.2005.

Valentino Kanzyani



..:: Valentino Kanzyani ..::
Svoju, danas već bogatu dj karijeru u početku pod imenom Canziani, Valentino je započeo ranih devedesetih, točnije 1991. godine u klubu Tivoli u Portorozu. S vremenom sve više počinje puštati techno i ne želi plivati u vodama mainstream-a te pokreće i prvu slovensku techno/house radio emisiju.

..::
1994. godine u klubu K4 upoznaje se sa Umekom, koji ima slične planove kao i on, ali konkretnu suradnju započinju tek 1997. Od 1995. do 1999. godine bio je rezidentan dj i umjetnički organizator u najpoznatijem slovenskom klubu Ambasadi Gavioli u Izoli. U zadnjih 5-6 godina Valentino je svoju glazbu prezentirao u svim dijelovima svijeta, svirao je na svim značajnim partijima u svijetu, pa tako i na Love Paradeu i na Maydayu.
..::
Što se tiče njegove produkcije tu je također besprijekoran i izdaje za vodeće etikete u techno produkciji kao što su Intec, Primate, Primevil, te Recycled Loops koja je u njegovom i Umekovom vlasništvu. Upravo taj njihov label ima i pod label, Earresistible Musick koji je više određen za malo lakši i mekši house i tech house zvuk. Do sad je izdao preko 25 ploča, te napravio nekoliko remixeva. Valentinova širokogrudnost je sve više očita, on kao i Umek sve više koketira sa popularnim tech houseom i tako ga sve češće možemo čuti i u njegovim setovima i u produkciji. Klubovi u kojima nastupa su uvijek puni, bookiran je po par mjeseci unaprijed, a upravo za booking su mu zadužene njemačka "KNEE DEEP" i Billy Nastyeva "Theremin" agencija. Iz izdanja u izdanje Valentino nam non stop potvrđuje svoju kvalitetu i dokazuje da se radi o izvan serijskom DJ-u i producentu.
..::

| 17:05 | Komentari (5) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>