vratite mi pare

27.07.2005., srijeda

quick notice

ala ekipa odoh i ja na rab, sad za pol sata putujem...da se nebi ko zabrinuo evo pa da znate, tornjam se za jedno 10 dana cca about (bas neko ovo cita, haha)...idem napokon malo izgorit i malo nac neku ekipu koja je voljna pit :)
nis, cujemo se...
- 06:59 - Spit it out! (3) - Ma ko ima papira za printat?! :) - Link na post...

17.07.2005., nedjelja

postblog komentar to Spik3!

ovaj post ide kao komentar na zatvaranje Spikeovog bloga, nece pisat nista u njemu osim da je bio carski i da je bilo lijepo od njega sta je bar to nesto podijelio snama (al jebote bar si mogo pustit postove,tss!)
no sve sta je dobro kratko traje, jel? ma je kurac...pa nije kraj svijeta, koji kurac je svima vama?! covjeku je jednostavno dosta pisanja i to je to, ima pametnijeg posla nego trulit pred monitorom...ovaj post kasni par dana jer sam se htio uvjerit da je ozbiljan (kako serem!)
ajde Spik3 sefuzino cujemo se....rispekt
- 11:01 - Spit it out! (0) - Ma ko ima papira za printat?! :) - Link na post...

12.07.2005., utorak

danas je taj dan...

lud sam, danas je usmeni iz sklopova, zadnji ispit u ljetnom ispitnom roku (posto sam osnove pao) koji moram proc...moja organizacija totalna nula, jos uvijek ima komad skripte koji nisam procitao, stalno se vrtim po istom i citam u krug. sinoc sam puko i zaspao na kaucu oko 1, probudio se u 3:30...svijetlo bljesti iznad glave, bol u ledjima od iskrivljenosti, skripta u ruci, aaaa! samo sam se premjestio u krevet i eto me sad...idem marendat i onda jos malo svrljat po tim slovima pa sta bude...toliko...
wish me luck, i'm gonna need it :)

UPDATE 12.07. 23:44
evo prosli smo i ja i zuti i jos hrpa ljudova...ma bilo je strasno, sramim se svog neznanja (lol), zena je stvarno bila strpljiva s nama idiotima, hehe! ma jebes, duja je pala...duja 'ko zgrada reko bi jedan car...samo sta ja zemljak nisam prijavio ispit pa mi nije upisala u index, lud sam, moram na sljedeci rok doc po ocjenu (a sta je najgore nisam jedini, hehe)... a sad dolazi ljetoo...voohoo :)
- 09:34 - Spit it out! (1) - Ma ko ima papira za printat?! :) - Link na post...

06.07.2005., srijeda

pds!3 kako padam ispit :)

evo upravo se vratih sa ispita da napisem ovaj dugoocekivani post (tss). dakle ispit cu ruknut 100%, ali jebes bar necu imat 0 points (valjda :)), pozdrav loncaricu ako cita (buahaha)! jebiga znao sam to i prije nego sta sam poceo pisat, jer nisam prakticki nista ucio (jedno 4-5 sati)...tako da sam rijesio samo jedan zadatak, zgrabio skoro dva od zutog (zuti care) a ostatak vremena vato zjake :) jebes, ima jos rokova (eh eh)...
da, napokon se danas skupila ekipa nakon 2 tjedna, bili na cugi (moho legendo) i malo kljucali za dobre stare dane (nis bolje nego kljucat u kosom, lol)....i jebemu bas sam se nadao da ce spik3 prespavat kod mene da se zajebavamo cilu noc, kad su ga zvale trule bakice da mora doc kod njih (goddam), tako da kita...opet se vraca na svoj planet.
ali moglo bi se desit da za jedno tjedan dana i ja odletim dole malo vidit ca ima (ide ko samnom? :)) pa cemo zafestat kako treba! ala rispekt

UPDATE 07.07. 20:51
7 bodova, vooohoo! :)
- 21:59 - Spit it out! (2) - Ma ko ima papira za printat?! :) - Link na post...

01.07.2005., petak

napokon asfalt

danas je taj dan (tj svaki je) kad zapravo nemam o cemu pisat, pa cu eto izvjestit kako mi je napokon asfaltirana ulica danas (nakon pun kurac kopanja i zaobilazenja prepreka)...da, uglavnom, majstori su totalno sfusarili (kao i obicno), ali sad bar mogu izac s autom van iz garaze!
jos jedno jutro/popodne je proslo u neradu i izvlacenju od ucenja (jebiga ljen sam) + sad mi se frend malo doso gnojit kod mene i uzivljeno gledat zadnju epizodu jebene zabranjene ljubavi (di je sad onaj puke smajlic!) tako da sad sigurno nece bit nista od ucenja!
pozdrav svoj ekipi koja gleda zabranjeni rtl (i onima koji su na to prisiljeni)...i onima koji su ljeni za ucit...rispekt!
- 19:50 - Spit it out! (6) - Ma ko ima papira za printat?! :) - Link na post...

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

koliko idiota?!

vikalica



links n' stuff

lyrics n' shit

[NEGATIVNA ORIJENTACIJA]
Opet lose vijesti

citam svake novine
gledam svake vijesti
nadam se promjeni
i boljoj svijesti
opet nailazim
na iste naslove
isti stari tekstovi
hoce da nas prevare

sve je kako stima
opet su nam rekli
para uvijek ima
nasli ih na cesti
svi ce biti zdravi
svi ce opet stati
covjek samo guta
nikako da shvati

nikako da shvati
da ovdje nece stati
opet ce nas krasti
jer smetamo na vlasti
nikako da shvati
da ovdje nece stati
opet ce nas krasti
jer smetamo na vlasti

bjezi od tih sranja
nedaj se smesti
nedaj da te kradu
nemoj opet nasjesti
nitko nece gluposti
jednog dana slusati
sa smjeskom na licu
tad cemo ih srusiti

jednog dana
cemo im se smijati
ovako
zavrsit ce se glazbom
jednog dana
cemo im se smijati
pobjedit cemo stvarnost
i imat cemo san

pobjedit cemo stvarnost
i imat cemo san!