petak, 18.05.2007.

* * * 4. * * *

Davanje je 3/4 primanja – i muškarci to znaju.


Nedavno sam rješavala nekakav test životnih kriterija koji pokazuju kakva je moja osobnost, kakva sam, zapravo, ja. Smiješno je to što su se rezultati pokazali točnima. Nisam vjerovala da hoće jer u ovakvim testovima sve ispadne i pođe po krivu. Mislim, rješavam test o tome koliko lažem i ispadne da sam svjetska lažljivica a ljudima sve kažem u facu (jer i ja to najviše cijenim)… Rješavam test o svojoj uspješnosti kod muškoga spola i ispadne da sam ženski Casanova – pih, možeš misliti… Uglavnom, rezultat ovog negdašnjeg testa se sveo na ovo dolje.

STVARI KOJE SU MI VAŽNE U ŽIVOTU (njihov poredak po važnosti):

1. karijera
2. ljubav
3. ponos
4. novac
5. obitelj

I to je doista tako. Ipak, u ovoj fazi moga života želim samo uspjeti u životu, znati da ću se jednoga dana moći brinuti sama za sebe i za osobe do kojih mi je stalo. Ono što me nadopunjava (više nego većinu osoba koje znam) je ljubav - iako zbog toga skoro uvijek završim povrijeđena. Znam da se o njoj jako mnogo priča ali ne znam baš mnogo osoba koje su na njoj bile zahvalne – ja jesam. Ovo je zvučalo malo okrutno i ispričavam se zbog toga ali sve ono varanje, laganje i prevare – kako to drugačije protumačiti?? A ponos… khm…da… Radi se o tome da ga imam. Nekada previše. I to je činjenica. Spomenula sam u nekom prethodnom postu kako nikada ne molim. Ne vjerujem da molbe rješavaju stvari. Ma zapravo, kod mene se nikada ništa ne rješava (ni na bilo koji način)… :)

ONO ŠTO ME OPISUJE (moj karakter, meni bliske ili strane osobe, neke pojmove…)

1. Moju osobnost najbolje opisuje …vjernost…
2. Moga partnera najbolje opisuje …umiljatost… - I stvarno mi jesi presladak!-
3. Moga neprijatelja najbolje opisuje …zaigranost…
4. Seks meni znači …razbuđivanje…
5. Način moga života je …zaljubljenost…

Ne znam koliko se ovo treba objašnjavati ali eto… Najzanimljivije su mi ove tvrdnje – treća i četvrta. Zaigranost?? A dobro, moram priznati da su mi ljudi koje nikako ne mogu naživcirati najgori (često znam pomisliti kako nisam dovoljno naporna…šmrc). Ma šala ali ipak… Kada nekoga ne možeš izluditi, često ga ne možeš ni natjerati da mu se svidiš. Sad facts in my life! A ono o sexu?! Khm… Mda, to je sve normalno. Možda bi prije išlo razigranost za četvrtu tvrdnju ali tko će li ga znati… Nije da sam probala (doduše, ja mislim da će to kod mene tako morati biti – spontano, zaigrano, bez namještanja… ) Image is Free Hosted By Pictiger.com

OSOBE KOJE SU MI VAŽNE U ŽIVOTU (i što mi one predstavljaju)

1. Knok – netko koga ne zaboravljam
2. Nina – prava prijateljica
3. Antonio – osoba koju stvarno volim
4. Hrvoje – moja srodna duša (yeah, right!)
5. Vlatka – osoba koju ću pamtiti do kraja života

Ne slažem se sa svakom tom tvrdnjom. Zašto i bi? Nije da su sve istinite. Nije bitno o kojima se laže a koje otkrivaju istinu ali neke od njih da… Na neki način, u svakoj ovoj tvrdnji djelić je istine. Neke osobe za mene predstavljaju snove, iluzije i laži a neke iskrenost, ljubav i nadu. Možda bi i ovaj post bilo najbolje završiti sa... Ah, sranje…!

pozdrav svima...

- 12:47 - Tvoje riječi ( 14 komentara) - Tvoj papir - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.