djeva bajna

nedjelja, 15.02.2009.

Fala Bogu i Hrvatima

Pitano je za meneka!

Sve što mogu da rečen je – Han više nije Solo!

Razjebo mi amigdalu ko panta pitu..

Uvijek sam govorila bježi od muškaraca koji čitaju raznoraznu literaturu dok obavljaju veliku nuždu, no, ges vot, kako je život čupava i škrbava kalaštura lošeg zadaha i crveno naflajdranih čubela, tako mi se dotična fino nakesila dritač u facu i, ironije li, zakresah se baš u pripadnika te vrste. Analni Intelektualci. Štaš. Al dogovoreno je da pored wc šolje neće počivati čitala nikvoje vrste. Ništa! Ni Krleža, ni Erotika, ni Story, ni Sporcke novice, ni Župni list.

Al eto... Prilike da nešto novo naučimo su svuda oko nas, pa sam, tako blagoslovljena, saznala da se između dva crijevna konvoja pušta voda ne bi li se očuvala sluznica od nagrizajućeg sumporovodičnog mirisa unutrašnjosti. Ujedno se i briše okoloanusno i rektumogradno područje ter smireno, spokojno i udubljeno u pomno odabranu literarnu materiju, čeka nova isporuka. Koja je, uzgred budi rečeno, najčešće kvalitetnija, orgazmičnija te ljubopitljivija.

Velim vam, prava toaletna dekadencija naslade.

No...

Moj bubi..cerek

Čovo koji me poželio i nakon šta me vidio masne kose.

Čovo koji je zadržao erekciju i nakon šta sam legla, a sisice se pretvorile u poprsje 14togodišnjakinje.

Čovo koji me voli i kenjkavu. I kad mu tulim u slušalicu.

Čovo koji primjećuje način na koji gestikuliram, gutam slinu, prtljam po kosi, grepkam se po nosu..i sve mu je to simpalatično..čak i moje sigmatistično frfljarenje..

Čovo kojem je i moj škecić sladak.. Šta sve neću čut od muškarca koji oće des deka vađajne..

Čovo s kojim je i gledanje kunolovca u gluvo doba noći neprekojeben gušt.

Čovo koji svojim lingvalnim sposobnostima pomiče granice zbilje clintonovskog se..k..sa.

Uz njega predem jer on je moj predator!smokin

E.

Kao što je opšte poznato i na nekom vrlom američanskom studijumu vjerojatno dokazano, kokoš kljuca u prosjeku 43 puta dok ne pogodi zrno.. E pobratime mio i ja se nakljucala bogibogme..nagutala se prašine i divljine, kamenja, govanaca, trista čuda.. Al su me onda vjerojatnost i majka stohastika počastile nektarskom mezom! Prava jauzna! Kuruza prvoklasna! BC hibrid! Takozvana rasplodna kuruza.. Vrste klipan.

Moj omnigenijalan, polimorfno prekrasan klipan kojeg se ne mogu dovoljno zasititi i nakon svakog randevua me treba skidat nitro razrjeđivačem te još malo ljuštiti špahtlom. Bojim se da će jednom morat primijeniti i silu. Dragane, samo nemoj da ostanu vidljive modrice, znaš da bi to štetilo mojoj harijeri nasljednice Nine Smorić! Preporučam da sljedeći put pripremiš mokre novine! Det vil du.

Ovo je za tebe hani bani:




Post scrotum: greškom vam zabranih komentiranje! ne,ne, ja nisam audrey! eo otkočih! wink

- 00:19 - Komentari (15) - Isprintaj - #