evo, odlucih objaviti jedan koristan post o pripremi, kako bi mi to rekli po domace, jaja na oko...
daklem...za primjer vam dajemo ramoncevu veceru...
uzmete tavu ( po mogucnosti onu tev/f nesto koja se ne lijepi)
i u nju kapnete minimalnu kolicinu ulja...
to bi, jelte, trebalo zgledat ovako
onda, otvorite hladnjak (sto smo knjizevni ), i izvadite van u nasem slucaju tri jaja...
njih lijepo razbijete i siknete u zdjelu, ovaj, posudu...
trebali bi dobiti ovo gore, naravno, bez zasljepcujuce bjeline, jerbo,
ne peremo mi jaja sa kolgejtom ili kakvim vec izbjeljivackim sredstvom...
onda po tome posipate zlicicu vegete i sadrzaj posude ispraznite u zagrijanu tavu koju ste naravno zagrijali na stednjaku, ili ti, kuhalu...
to bi pak trebalo ovak zgledat
onda to pecite na laganoj vatrici...
uocavate li razliku??
kad se speku nakon par sekundi /minuta /sati/ dana (ovisi kakav stednjak imate),
stresite to na tanjur pazeci da se ovo zuto ne razlije...
tak to treba zgledat
ak vam se ipak razlije jedno (ko meni), onda to slikajte...
ovak
prljavu tavu ostavite na stednjaku da se roditelji pobrinu za nju...
drolja...svi ju koriste
onda se dogodi ovo:
ups, kriva scena...zanemarite ovo...
i onda to lepo servirajte uz kruh i putar
bon apetit!
sudjelovali: Lithium & Ramonac
slike: Lithium
pozira: zdjela, jaja, tava, kruh, putar, ramonceve ruke ( agencija :idiot famili)
tekst: Lithium
pokusni kunic: Ramonac
napomena: ni jedna tava u ovome primjeru nije iskoristena vise nego sto je potrebno,
te ni jedna zivotinja nije ozljedena vise nego sto je potrebno
UPOZORENJE:iskusavate na vlastitu odgovornost!!!!
|