Diva stars

Objavljeno: 21.04.2007., subota

je li moguće...

Pa ovako, neke stvari bi jako željela promijeniti, ali ne znam je li to moguće... Kao prvo može li se nekog samo tako zaboraviti??? Ja uporno pokušavam ali ne mogu, znam da moram, ali ne ide... Pogotovo kad mi ta osoba fali, a i zove, Jednostavno ne ide.Što ako sam se zaista zaljubila? Što onda? Ne smijem to, to mi sad ne treba. Dečki su bića bez poštovanja, i ne smijem se samo tako zaljubiti u nekoga. Uvijek me povrijede, i ništa od toga ne bude. Vidjet ću, moram prijeći preko toga i nastaviti živjeti s činjenicom da je gotovo, morala sam to prekinuti dok je vrijeme.
No dobro, da vidimo što da prvo promjenim, s čime da počnem, možda da si promjenim frizuru, malo skratim kosu, ili...? Možda da počnem slušat neku drugu vrstu glazbe? Da... možda dapromjenim obleku? Ili??
Možda je to sve s promjenama opće glupa ideja, mislila sam da ako napravim neku promjenu da ću ga zaboraviti, ili barem manje misliti na njega? Š to da radim, fakat nisam pametna!!
Možda sam ja sve to samo umislila. Sad mi tek to prolazi kroz glavu, možda jednostavno trebam vremena da ga prebolim, samo koliko??? Treba mi izlazak, jučer me stara nije pustila jer sam bila bolesna i još primam injekcije, pa... Ali bio je tamo!!! Znala sam da je tamo, bila sam tako ljuta na staru jer me nije pustila.
Zašto se meni to dešava, zašto ja, zašto, jesam li ja to zaslužila? Jesam li zaslužila da mi to napravi?
Niti sam ga prevarila, niti sam mu lagala, ništa, a on meni tako. Imam neki osjećaj da mu je svejedno, da mu nije baš tako stalo koliko je govorio da je, i sve to. Ali opet zašto me zove? Zašto?
Imam toliko pitanja u glavi, a niti jedan odgovor... Mrzim to!
Svi mi kažu nije on za tebe, ali ja si to ne mogu utuvit u svoju glavu, dok je samnom je drugačiji, a onda opet... Mah, neću se opet vraćat na isto, nemam snage, moram razmisliti što dalje i kako... Možda mu oprostim, ali ako se to desi, onda ću ispast glupa i naivna, onda ću ostat bez ponosa, itd. Ako mu oprostim pet će se to desit, strah me, ali bojim se da mi nema spasa. Oprostila bi mu i ne bi! Nisam pametna!
Idem sad, moram malo učiti, ako budem mogla.
pa-pa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.