Dodirni ozdravitelja u sebi - Susret s djevojkom

nedjelja , 27.01.2019.

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...










Dating Site: Dodirni ozdravitelja u sebi






Daruj mi ljubav da širim radost. Lekari su se okupili da vide udo, a sama potkoulja preneta je u manastir gde je i druge isceljivala. Ojačaj moju strpljivost da podnesem druge.



dodirni ozdravitelja u sebi

Radujte se Gospodinu i kličite, pravedni, kličite svi koji ste srca čestita! Umnoži im vjeru i pouzdanje u tebe. Misa na Dan bolesnika u jednoj hrvatskoj bolnici.



dodirni ozdravitelja u sebi

Svetac Eginski - Umnoži im vjeru i pouzdanje u tebe.



dodirni ozdravitelja u sebi



Milovan Milosevic Put do zdravlja
Daj im duh hrabrosti i nježnosti. Blago čovjeku kome Gospodin ne ubraja krivnju i u čijem duhu nema prijevare! U korizmi, kršćani pristupaju sakramentu ispovijedi, da pomireni s Bogom i ljudima radosnije mogu slaviti Uskrs. Dan bolesnika je postao datum poštovan kod cjelokupnog stanovništva. Vidio sam — doslovno i preneseno — koja je ura te posegnuo za krunicom na ormariću, ovog puta ne s namjerom da me uspava, nego baš da je izmolim cijelu do Zdravomarije u šest, pa i Anđeosko pozdravljenje, a onda ću, još u krevetu, poslušati vijesti, Duhovnu misao, Jezični savjet i Dogodilo se na današnji dan. Krstitelj ga na Jordanu predstavlja: Evo Jaganjca Božjeg koji oduzima grijeh svijeta. Vernici su na papirima ispisivali imena svojih dragih, koje je svetenstvo italo s molitvom sv. A sjetio sam se da je do prije samo mjesec dana za mene to bila — nemoguća misija.

[Free dating sites lancaster pa|Dating places kl|Speed dating stamford lincolnshire]






Oznake: svetac, Eginski

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.