Univerzitetski casopis MONOPOLIST Ekonomski fakultet oktovar 2007 broj 51 - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 24.12.2018.

Univerzitetski casopis MONOPOLIST Ekonomski fakultet oktovar 2007 broj 51










Click here: Univerzitetski casopis MONOPOLIST Ekonomski fakultet oktovar 2007 broj 51






Rešavajte popularnu igru sudoku, pogledajte šta će vam se desiti u šaljivom horoskopu, čitajte novu rubriku «Cooltura», koja se bavi savremenim kulturnim trendovima i dešavanjima u našoj zemlji, kao i rubriku «Preko ramena», u kojoj će specijalno za vas pisati poz nate l ično sti iz k ultu rno g, dru štve nog , poli tičk og i eko nom skog ž ivot a. Neka vam studiranje ne prođe samo u učenju i predavanjima, jer postoji toliko stvari u kojima biste mogli da izgradite sebe u bolje ličnosti i kvalitetnije kadrove. Neka vam studiranje ne prođe samo u učenju i predavanjima, jer postoji toliko stvari u kojima biste mogli da izgradite sebe u bolje ličnosti i kvalitetnije kadrove. Nadamo se da smo u tome bar malo uspeli.





Prošle godine smo u ovo vreme izdali specijalno izdanje koje je kompletno bilo namenjeno novim kolegama, pa odgovore na ona pitanja koja ovde ne uspete da pronađete, potražite na našem sajtu www. Naše prostoije su u prizemlju fakulteta, preko puta studentskog kluba. Naše prostoije su u prizemlju fakulteta, preko puta studentskog kluba. Potrudili smo se da vam što bolje predstavimo fakulet i ono što vas očekuje na njemu.





Univerzitetski casopis MONOPOLIST Ekonomski fakultet oktovar 2007 broj 51 - Dođite do nas i postanite deo tima.





Potrudili smo se da vam što bolje predstavimo fakulet i ono što vas očekuje na njemu. Nadamo se da smo u tome bar malo uspeli. Prošle godine smo u ovo vreme izdali specijalno izdanje koje je kompletno bilo namenjeno novim kolegama, pa odgovore na ona pitanja koja ovde ne uspete da pronađete, potražite na našem sajtu www. Takođe, za sva pitanja, nejasnoće, savete... Naše prostoije su u prizemlju fakulteta, preko puta studentskog kluba. Vi ste druga generacija koja na fakultet kreće po izmenjenom programu u skladu sa Bolonjskim procesom. Iskreno se nadamo da će «dečije bolesti» koje su se pojavile tokom prethodne generacije studenata biti «izlečene», te da ćete moći da uživate u svim čarima «Bolonje». Od ovog broja MonopolList je bogatiji za nove sadržaje. Rešavajte popularnu igru sudoku, pogledajte šta će vam se desiti u šaljivom horoskopu, čitajte novu rubriku «Cooltura», koja se bavi savremenim kulturnim trendovima i dešavanjima u našoj zemlji, kao i rubriku «Preko ramena», u kojoj će specijalno za vas pisati poz nate l ično sti iz k ultu rno g, dru štve nog , poli tičk og i eko nom skog ž ivot a. Iskr eno se n adam o da će va s ove novine još čvršće vezati za nas. I još nešto za brucoše. Jedan krajnje prijateljski savet. Studiranje je mnogo lepše i kvalitetnije uz učestvo vanje u studentskim organizacijama, pa vas pozivamo da nam se priključite! Neka vam studiranje ne prođe samo u učenju i predavanjima, jer postoji toliko stvari u kojima biste mogli da izgradite sebe u bolje ličnosti i kvalitetnije kadrove. Dođite do nas i postanite deo tima. Puno uspeha i sreće u predstojećim godinama na «Prvom i pravom», želi vam vaša redakcija časopisa «MonopolList».




Takođe, za sva pitanja, nejasnoće, savete... Puno uspeha i sreće u predstojećim godinama na «Prvom i pravom», želi vam vaša redakcija časopisa «MonopolList». Neka vam studiranje ne prođe samo u učenju i predavanjima, jer postoji toliko stvari u kojima biste mogli da izgradite sebe u bolje ličnosti i kvalitetnije kadrove. Rešavajte popularnu igru sudoku, pogledajte šta će vam se desiti u šaljivom horoskopu, čitajte novu rubriku «Cooltura», koja se bavi savremenim kulturnim trendovima i dešavanjima u našoj zemlji, kao i rubriku «Preko ramena», u kojoj će specijalno za vas pisati poz nate l ično sti iz k ultu rno g, dru štve nog , poli tičk og i eko nom skog ž ivot a. Potrudili smo se da vam što bolje predstavimo fakulet i ono što vas očekuje na njemu. Iskreno se nadamo da će «dečije bolesti» koje su se pojavile tokom prethodne generacije studenata biti «izlečene», te da ćete moći da uživate u svim čarima «Bolonje». Jedan krajnje prijateljski savet. Dođite do nas i postanite deo tima. I još nešto za brucoše. Prošle godine smo u ovo vreme izdali specijalno izdanje koje je kompletno bilo namenjeno novim kolegama, pa odgovore na ona pitanja koja ovde ne uspete da pronađete, potražite na našem sajtu www.

[Chat croisé siamois|Kako sam izgubila nevinost|Mobile live chat]






Oznake: Univerzitetski, casopis, MONOPOLIST, Ekonomski, fakultet, oktovar, 2007, broj, 51

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.