Mlade mame za druženje - Pronađite djevojku

četvrtak , 20.12.2018.

Starije Dame










Click here: Mlade mame za druženje






Da biste ostvarili kontakt sa nekom od prijavljenih devojaka potrebno je da u SMS poruci vašeg mobilnog telefona ukucate sledeće: HEJ razmak korisničko ime devojke sa kojom želite da se dopisujete razmak i poruku koju želite. Hocu direktne, prave muskarce. Kuća je bila velika i vrlo često bi moji novi prijatelji i znanci dolazili kod mene.



mlade mame za druženje

Trenutak je šutjela a onda zahvalila na pozdravu. Taj izraz, starija koka, čuo sam od njih. Dolazio bi petkom poslijepodne a odlazio ponedjeljkom rano ujutro. Bio sam skroz iskren i priznao joj kako onog dana nisam bio nigdje u gradu već sam se skrivao u šupi s alatom.



mlade mame za druženje

Starije Dame - Alan je studirao na DIF-u.



mlade mame za druženje

Ime: Fransis Godiste: 1971 Grad: Zrenjanin Zanimanje: nema, ceo zivot domacica Opis: Udata u paorskoj kuci, nije bilo potrebe da bilo sta radim, osim tu po kuci da pomazem radnike, kuvam ruckove. Iako je bilo svega, i para i putovanja, nekako se ostala uskracena zaromantiku i intimu. Muz uglavnom umoran od previse posla, samo se baci u krevet i zaspi. Evo i sad ja lezim sama u dnevnoj i mazim se … Treba mi podrska … Hajde.. KONTAKT: Ime: Gabi Godiste: 1969 Grad: Pirot Zanimanje: sekretarica Opis: Radim kao sekretarica dugi niz godina. Iskreno pomalo dosadan posao, al ok, ide staz, zdravstveno. Kada nije sezona onda prodje dan a da telefon ne zazvoni… Dosla sam na ovaj sajt jer zelim da mi sati brze prodju. Da li hoces da mi posaljes sms? Kada me vide pomisle — to je to — ona ima sve. Pa donekle su u pravu. Imam SKORO sve … Razvedena sam jer me je ostavio — razlog — preambiciozna. Nisam imala nikog od tada, sada me sve vise hvata zelja i nostalgija za svim. Ne znam da li mogu. Ne smem sebi da priustim jos jedan neuspeh.



MECA - Facebook i druženje
Alan je gledao za njom skidajući je pogledom. Došao sam kući nakon što je Alan već otišao. Objasnio sam mu dalje kako ću mu vrlo rado pomoći da svoje želje pretvori u stvarnost ali mora obećati kako nikome živome o tome neće reći ni riječi. Pa donekle su u pravu. Kada nije sezona onda prodje dan a da telefon ne zazvoni… Dosla sam na ovaj sajt jer zelim da mi sati brze prodju. Kuća koju je otac kupio uistinu je bila velika i prekrasna. Gosti su se polako počeli razilaziti a mama ih je pozivala da navrate ponovo ako im se svidjelo. Napokon sam se ohrabrio i provirio. Drvenim stepenicama dolazilo se u malo potkrovlje gdje se nalazio ugradbeni ormar i veliki krevet. Vrlo rado nam je spremala sendviče, sokove ili kuhala kavu. Kurac mi se ponovo propinjao mada me oko glavića peklo što je bila posljedica trljanja želio sam je opet jebati. Otišla je u svoju sobu.

[Nova tv txt 303|Nove matorke|Nova tv teletekst oglasi]






Oznake: Starije, dame

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.