06.12.2006. / srijeda

BARCELONA JE PROŠLA DALJE

Domaća momčad sve je riješila u samo pet minuta prvog poluvremena, kada su došli do sigurnog vodstva od 2:0, koje su zadržali do kraja, osvojivši tako drugu poziciju u skupini. Barcelonu je u vodstvo doveo Ronaldinho, iz slobodnog udarca u 13. minuti susreta, a već u 18. minuti konačnih 2:0 postavio je Eidur Gudjohnsen.

Rezultati: Barcelona - Werder 2:0, Chelsea - Levski 2:0
Poredak: Chelsea 13, Barcelona 11, Werder 10, Levski 0

- 19:49 - Komentari (10) - Isprintaj - #

03.12.2006. / nedjelja

BARCA NERJEŠENO

Vodeća momčad španjolske Primera lige, Barcelona, odigrala je jučer utakmicu bez pobjednika na gostovanju kod Levantea, čime se Sevilli otvara prilika da eventualnom pobjedom u svojoj današnjoj gostujućoj utakmici protiv Espanyola ponovno preuzme lidersku poziciju. Barcelona je u vodstvo došla pogotkom Deca u 41. minuti, no dmoaći su preko Alvara uspjeli doći do izjednačenja 15 minuta prije kraja susreta.

- 19:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.12.2006. / petak

Rijkaard odmara Ronaldinha za Werder


Barcelona sutra putuje u Levante na prvenstveni susret protiv istoimenog kluba, a iako su im bodovi iz te utakmice izuzetno potrebni u domaćem natjecanju, trener Rijkaard odlučio je odmoriti neke od najvažnijih igrača pred odlučujuću utakmicu Lige prvaka protiv Werdera, koja je na rasporedu u utorak. U Levante tako neće putovati svoju prvu zvijezdu i najboljeg strijelca ove sezone Ronaldinha, a u Barceloni će ostati i Rafael Marquez, koji je ozlijedio gležanj u prošlotjednoj utakmici protiv Levskog.

U odsustvu Ronaldinha Rijkaard će umjesto u 4-3-3 formaciji svoju momčad poslati na teren u klasičnoj 4-4-2 formaciji, a u veznom redu pojavit će se Thiago Motta, ispred kojega će igrati Deco i španjolski dvojac Xavi i Iniesta.

Najistureniji igrač uz jedinog napadača Eidura Gudjohnsena bit će, tako, Ludovic Giuly, a umjesto Rafe Marqueza priliku će u obrani dobiti Lillian Thuram, koji nakon dolaska iz Juventusa nije uspio izboriti mjesto u početnoj postavi. "To je dosta čudna situacija za mene, s obzirom da sam cijelu karijeru bio u početnim postavama, a u Barcelonu nisam došao kao turist." izjavio je Thuram

- 19:38 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.