Smijesne slike dopisivanja - Brzog datiranja

subota , 29.12.2018.

Opcije koje su vam promakle na Whatsapp aplikaciji (FOTO)










Click here: Smijesne slike dopisivanja






S tobom bih delio i četkicu za zube! Je li to Sunce upravo zasjalo ili si me ti nasmejala?! Neko krade vijence sa groblja.



smijesne slike dopisivanja

Upoznao sam tebe im i predomislio sam se. Imao sam seks s nekim noćas. M - Karleuši poručio da je GUZLA!



smijesne slike dopisivanja

Opcije koje su vam promakle na Whatsapp aplikaciji (FOTO) - Sudeluj u svetskom danu za borbu protiv mentalnih bolesnika. Dušo, mogu ti reći da volimo iste stvari, kao npr.



smijesne slike dopisivanja

Neko krade vijence sa groblja. Neko krade vijence sa groblja. Da bi otkrili ko to radi, postave nekoga da nadgleda. Uhavate deku i baku. Pita ih policija: — Pa dobro, ljudi, što vam to treba? Posle svakog leta piloti avio-prevoznika Quantas ostave belešku mehanicarima sa opisom problema, a pred sledeci let mehaničari ostave odgovor šta su uradili. Inače, Quantas je jedina svetska avio-kompanija kojoj nikada nije pao avion. Zahtev: Leva guma skoro treba da se zameni. Izvestaj: Leva guma skoro zamenjena. Zahtev: Nešto se otkačilo u kabini. Izvestaj: Nešto smo zakačili u kabini. Zahtev: Autopilot sam gubi visinu za po 200 stopa u minuti. Izvestaj: Nismo uspeli da ponovimo problem na zemlji. Zahtev: Tragovi curenja na levom stajnom trapu. Zahtev: Zvuk iz DME instrumenta glasan da ne poveruješ. Izvestaj: Zvuk iz DME podešen na nivo u koji možeš da poveruješ. Zahtev: IFF instrument neoperativan. Izvestaj: IFF instrument je uvek neoperativan kad je isključen. Zahtev: Sumnjamo na pukotinu u staklu vetrobrana. Izvestaj: Sumnjamo da ste u pravu. Zahtev: Nema motora broj 3 Izvestaj: Vizuelnim pregledom letilice pronadjen motor na levom krilu. Zahtev: Avion smešno reaguje na komande. Izvestaj: Avion upozoren da se uozbilji. Zahtev: čudan zvuk iz instrument table, kao da neki patuljak udara čekićem. Izvestaj: Patuljku oduzet čekić.



NAJCUDNIJE PORUKE PROFESORA!!
Mislim da ti napokon moram priznati šta ti ljudi pričaju iza leđa… dobra guza! Gde si se skrivala celog mog života? Znam da sam ja za sve kriv, ali sto da radim… kad se ne razumijem u kompjutere. Inače, Quantas je jedina svetska avio-kompanija kojoj nikada nije pao avion. Ne Želiš li da idemo gore u sobu i razgovaramo? Zahtev: IFF instrument neoperativan. Vicevi koji imaju manje od 5 ocena nisu na listi, bez obzra na prosek.

[Slavonija i Baranja|Pornici picke|Kako napraviti profil na airbnb]






Oznake: opcije, koje, Su, vam, promakle, naš, whatsapp, aplikaciji, foto

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.