Testovi za polaganje vozackog ispita - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 31.12.2018.

Testovi za vozački










Click here: Testovi za polaganje vozackog ispita






Paket edukativnih i zabavnih igara, kao i test znanja. SAOBRAĆAJNI BUKVAR Edukativni multimedijalni CD za decu od 5 do 12 godina, ali i za učitelje i roditelje kao pomoćno sredstvo u edukaciji dece u oblasti saobraćajne preventive. U prvoj grupi nalazi se 17 pitanja, a u drugoj 20 pitanja.



testovi za polaganje vozackog ispita

Pročitajte više šta to znači za kandidate za vozače. Dodata su i neka nova pitanja umesto postojećih. Paket edukativnih i zabavnih igara, kao i test znanja.



testovi za polaganje vozackog ispita

Novi testovi 2017 - Pronađite nas na Facebook-u.



testovi za polaganje vozackog ispita

Testovi za polaganje vozačkog ispita - kategorija B. Testovi za vožnju, za B kategoriju, sadrže 20 testova sa po 37 pitanja, ukupno 740 pitanja. U prvoj grupi nalazi se 17 pitanja, a u drugoj 20 pitanja. Ne mora da znači da ćete Vi na ispitu dobiti baš neku od ovih kombinacija, već to može biti potpuno nova kombinacija sastavljena od svih pitanja za B kategoriju. Uz svako pitanje postoji i napomena koja upućuje na to kakva se vrsta akcije očekuje od korisnika. Rešavanje testa počinje klikom na odgovor prvog pitanja. Od tada teče proteklo vreme za rešavanje testa. Za polaganje testa B kategorije potrebno je sakupiti 63 poena od 70. Poštovani korisnici, u testovima B kategorije izmenjena su ona pitanja koja nisu bila u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti u saobraćaju ZOBS. Dodata su i neka nova pitanja umesto postojećih. Sva iz novog ZOBS-a, obrađena i uz adekvatne ilustracije, nalaze se na sajtu Ltablice. Preporučujem Vam da ih pogledate. Poštovani korisnici, pitanja na sajtu Ltablice. Kliknite na neku od sličica prikazanih niže dole, koje predstavljaju testove i počnite da ih rešavate. Učite pravila saobraćaja na primerima sa dosta slika i detaljnim objašnjenjima, posetite link. Naučite saobraćajne znakove, posetite link. On daje mogućnost vozačima da dobiju minimalnu kaznu za učinjeni prekršaj - da se nagode sa državom. Više o tome u tekstu:. Pronađite nas na Facebook-u.



kako najlakse uciti testove za vozacki ispit ?
Poštovani korisnici, u testovima B kategorije izmenjena su ona pitanja koja nisu bila u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti u saobraćaju ZOBS. CENA saobraćajnog bukvara je samo 290 dinara + ptt usluge paket ide post expressom a naplata se vrši pouzećem. Uz svako pitanje postoji i napomena koja upućuje na to kakva se vrsta akcije očekuje od korisnika. Naučite saobraćajne znakove, posetite link. Preuzeta su zvanična ispitna pitanja MUP Srbije. Uz svako pitanje postoji i napomena koja upućuje na to kakva se vrsta akcije očekuje od korisnika. Rešavanje testa počinje klikom na odgovor prvog pitanja. Uz zanimljivu priču izložene su najčešće opasne situacije sa kojima se deca svakodnevno susreću.

[Mostar seks|Download zana mp3|Marina viskovic pjesme]






Oznake: novi, testovi, 2017

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.