Plavi oglasnik domaće životinje krave - Datiranje za seks

ponedjeljak , 24.12.2018.

Oglasi - Domaće ľivotinje










Click here: Plavi oglasnik domaće životinje krave






Pakovanje: 4 x 5 kg Isporuka 250din - BESPLATNA ISPORUKA za iznose preko 10000din Mineralni kamen za lizanje za goveda. Specijalizovani proizvod namenjen ishrani visoko mlečnih krava muzara. Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Veličina pojilice zadovoljava napajanje i najkrupnije stoke.



plavi oglasnik domaće životinje krave

Ako još uvek nemate nalog, možete ga brzo otvoriti i besplatno je. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex. U ponudi imamo širok spektar opreme za svinje, ovce, goveda, koze markice i klesta za markice klešta i brojevi za tetoviranje i tetovir paste klesta za rovasenje gumice za repove i klesta za namicanje krede i sprejeve za obeležavanje skalper drske i nozice hranilice i pojilice kanta i flašica za napajanje klešta za kastraciju bikova, ovnova i svinja emaskulator. Kontakt: 060 30 555 95 Galvanizovani metal PVC drška Veliki razmak između redova Preporučujemo za goveda Isporuka 250din - BESPLATNA ISPORUKA za iznose preko 10000din U ponudi imamo širok spektar opreme za svinje, ovce, goveda, koze markice i klesta za markice klešta i brojevi za tetoviranje i tetovir paste klesta za rovasenje gumice za repove i klesta za namicanje krede i sprejeve za obeležavanje skalper drske i nozice hranilice i pojilice kanta i flašica za napajanje klešta za kastraciju bikova, ovnova i svinja emaskulator.



plavi oglasnik domaće životinje krave

Oglasi - Domaće ľivotinje - Zvono od livenog mesinga za krave i ovce Dimenzija: 2,5 santimetara, Cena: 350,00 dinara. Dimenzija: 8 santimetara, Cena: 1.



plavi oglasnik domaće životinje krave

Da bi ste objavili vaš oglas, morate se prijaviti na vaš PK nalog. Ako još uvek nemate nalog, možete ga brzo otvoriti i besplatno je. U oglas obavezno dodajte sliku, što bolji tekst, opis oglasa, kako bi ste brže prodali bilo šta. Koristite obavezno vaš aktivni e-mail i pravi broj telefona. Izbegnite prevaru tako što ćete platiti robu pouzećem i u okviru svog regiona, grada, zemlje. Nikako nemojte unapred plaćati za naručenu robu a posebno ne preko Western Union, Moneygram i ostalih sumnjivih vidova plaćanja. Nipošto nemojte naručivati bilo šta van vaše zemlje i plaćati bez prethodne provere prodavca. S tim u vezi, odričemo se bilo koje vrste odgvornosti za bilo koji vid štete koje se mogu desiti na relaciji oglašavač - kupac - prodavac. Želimo vam srećnu kupovinu i prodaju! Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.



Domaće životinje - Farma - Učimo životinje - Zvukovi životinja / kako se glasaju
Automatske pojilice za telad, ovce i koze, svinje, goveda, konje po evropskim standardima. Sadrži: 33,6% natrijum, 2,4% magnezijum, 2,0% kalcijum, 1,3 % fosfor. Obogaćen visokim sadržajem vitamina i mikroelemenata neophodnih za ovu kategoriju životinja. Kontakt: 060 30 555 95 Galvanizovani metal PVC drška Veliki razmak između redova Preporučujemo za goveda Isporuka 250din - BESPLATNA ISPORUKA za iznose preko 10000din U ponudi imamo širok spektar opreme za svinje, ovce, goveda, koze markice i klesta za markice klešta i brojevi za tetoviranje i tetovir paste klesta za rovasenje gumice za repove i klesta za namicanje krede i sprejeve za obeležavanje skalper drske i nozice hranilice i pojilice kanta i flašica za napajanje klešta za kastraciju bikova, ovnova i svinja emaskulator. Veličina pojilice zadovoljava napajanje i najkrupnije stoke. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. Minerlani dodatak u ishrani za goveda konje i divljač sa bakrom. Povodac, kanap za kravu, Cena: 160,00 dinara. U samo 5 minuta iz mokraće doznajte je li krava bređa. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo.

[Galija : Dodirni me Lyrics|Ljubavna veza sa udatom zenom|Ponuda poslova u inostranstvu svajcarska]






Oznake: oglasi, &, Domaće, ľivotinje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.