Svako drugi u Srbiji koristi društvene mreže - Pronađi pratnju

utorak , 15.01.2019.

Istina o pivu u Srbiji










Click here: Svako drugi u Srbiji koristi društvene mreže






Sastojci:voda,ječmeni slad,KUKURUZNA KRUPICA,hmelj i pivski kvasac. Ovim se pokazuje domaćinski i odgovorniji odnos prema državi jer će mnogo više novca ići u budzet, a to je novac svih građana. Manje priče, a više uradjenog.



Svako drugi u Srbiji koristi društvene mreže

Veliki broj novinara u Srbiji koristi Fecebook i Twitter kao izvor informacija, jer nakon objavljivanja određene informacije na društvenim mrežama u vrlo kratkom roku mogu imati reakcije i na svojim medijima. Praktično, radi se o društvenoj mreži sa akcentom na aktivizam. To ostavi za Pavla, ponizavas se Delta Motorsu i mislis da si neko za njih.



Svako drugi u Srbiji koristi društvene mreže

Društvena mreža koja ima najnegativniji uticaj na psihičko zdravlje: Koristimo je svakodnevno, a zbog nje postajemo depresivni! - A sada je vreme i da samu sebe korigujem, odnosno da ispravim ono što namerno pogreših. Sada su im podesavanja mnogo bolja nego pre, a i nudi vise mogucnosti nego ostale mreze.



Svako drugi u Srbiji koristi društvene mreže

Takođe, gotovo svaki drugi stanovnik Srbije ima profil na nekoj društvenoj mreži, po čemu naša zemlja prednjači u regionu. Teško je reći koji je dominantan razlog ovakve situacije: možda je u pitanju velika nezaposlenost koja ostavlja dosta slobodnog vremena, ali čini mi se da razlog najviše leži u tome što smo društven narod, sklon praćenju globalnih trendova, koji teži da uvek bude informisaniji od drugih - navodi Đorđević. Odnos muških i ženskih korisnika Fejsbuka ide u prilog muškarcima 54,1% : 45,9% , dok gledajući starosnu strukturu, podela ide u prilog mlađim korisnicima. Srbe na Fejsbuku najviše zanimaju sektori hrane i pića, moda, telekom operateri, alkoholni brendovi i brendovi iz sektora elektronske trgovine. Otvaram oči, još sam u krevetu i posežem za laptopom kako bih otvorila FB. Dolazim na posao i činim to isto. Prva stvar koja mi je zasmetala jeste to što sam morala sve moguće sajtove koje pratim da otvorim kako bih bila u toku. Dakle, prvi zaključak - FB služi za prikupljanje informacija, svi sajtovi su na jednom mestu, na mom nalogu. Jako brzo sam shvatio koliko je lako potencijalno dobru stvar pokvariti. Prosta stvar, svi se trude da prikazu sebe u najboljem svetlu dal materijalnom ili intelektualnom sto odvodi u krajnost. Ja volim da kazem ima se moze se nema se glumi se. Tako da, kada mi treba neko ili ja nekome moramo da se vidimo i cujemo a ne da cetujemo. Istina gledaju me kao ludaka posto nemam virtuelni zivot ali dobro, ako ce to da me postedi loseg sistema vrednosti pristajem. Valjda shvatate da merilo ukusa i iskrenosti nije broj lakova nego broj ljudi koje mozes u svako doba da pozoves. Svakako da ta brojka cak nije ni dvocifrena na kraju ne treba ni da bude.



Edvin Omerović i BIR radio vs. "Mreža" i Fuj TV
Živeli Držim konzervu nekog Holsten,nazovi piva i čitam sastojke. Čovek sa samo telefonom i društvenom mrežom može da mimoiđe uobičajeni sistem i da bude izvor novosti. Takođe, sledeće godine sa Upravnim sudom je planiran projekat potpunog izbacivanja papira iz rada putem e-filinga tj. Takođe, na svaki review vaših korisnika treba da odgovorite. Danas je dovoljno da mu pošalju čuveni DM na Instagram nalog iz topline svoje fotelje i eto veze. Ovo je jedna odlična dugoročna strategija — neki mladić ima 21 godinu i studira ekonomiju u Nemačkoj. Predanim radom svih službenika i uz podršku ministra, čekanje u redovima, zarad dobijanja informacije o predmetima prekršajnih sudova je prošlost. Servis doprinosi i transparentnosi rada u pomenutim sudovima jer oko javnosti sada može mnogo jednostavnije i lakše da zna šta se u konkretnim predmetima događa a to će doprineti i povećanju same efikasnosti i ažurnosti sudija. Za sada se super zabavljam, uglavnom na FB, na twiter-u sporadično.

[Cure iz zagreba|Sex brojevi|Dodirni mi kolena Zana bass cover]






Oznake: Čevo, koliko, bi, vas, TAČNO, koštao, Facebook, u, SRBIJI:, ako, bila, uvedena, pretplata

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.