Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Children of a lesser God

Image and video hosting by TinyPic
Ana/17/Baranja

September favorites
tumblr
101 dalmatiner
gangam style
Harry Styles :3
hoodies



Image and video hosting by TinyPic

Na zalost, rat je kad se ljudi vole, a ne poznaju onda krive jedni druge jer se ne razumiju

Image and video hosting by TinyPic

Our generations problem? We all tried to grow up too fast!


Image and video hosting by TinyPic

I know we only met but let's pretend it's love.

Image and video hosting by TinyPic

We stopped checking for monsters under our bed when we realized they were inside of us.

Image and video hosting by TinyPic

Youth is like diamonds in the sun and diamonds are forever

(Dizajn - National)

Happiness is no mystery.

Počnem dan kao i svaki drugi zadnjih 2 mjeseca. Prijavim se na već isfurani fejs odgovorim na poruke, pogledam obavjesti, ponovno otvorim naslovnu stranicu, skrolam, prvi status :(((, skrolam dalje, drugi status ponovno, skrolam još ponovno se neko žali kako je nesretan, dosadno mu je, ljubavni problemi, nema sreće u životu..
Ne znam da li je to samo fors kako bi privukli pažnju (što je veća vjerojatnost) ili se samo pokušavaju isprazniti negdje. Kako kod bilo sreću nikako neće pronaći na ovakav način. Koliko god sada zvučala kao kakav filozof ili što već, moram nekako prenjeti svoje misli.
Danima si već bezvoljan/na, nikakve volje, nesretan/na.. Ne pitaš li se radiš li možda nešto krivo, ne tražiš li sreću na krivim mjestima? Ne kažem ni ja da imam sve što mi treba u životu, ali ne žalim se. Biti sretan je lako, sve ovisi o tvome stavu i kako ćeš gledati na to. Uvjeriš li samoga sebe kako nemaš sreće u ničemu i kako nikada nećeš biti sretan takvim tokom će sve i ići. Čokolada, čaša hladne vode po ovakvoj vrućini ili topla dekica kad je hladno, kućni ljubimac.. Nisu li to sitnice koje ti mogu bez problema izmamit osmijeh na lice? Svakako bazen u kući i nabrijani auto u garaži učinili bi svoje, ali ne misliš li da bi puno više trebalo do ostvarenja toga. Uostalom sreća bi trajalo sve dok se nebi izdovoljili time, i što onda? Ponovno si na početku!
Kada puna vodom do vrha i eterično ulje mediterana, možeš raditi i valove?.. Skoro kao na moru! Banalan primijer, no kakav stav imaš tako ćeš se i osijećati. Jasno, ne treba uvijek biti ni samo optimističan, treba biti i realan. Nadaš li se, a ne očekuješ previše, ništa ne može poći krivim smjerom! :)

Image and video hosting by TinyPic

Have you ever wonder what life is about, you can search the world and never figure it out!


23.08.2011. | Komentari (2) | On/Off | Print | # |