Seksi stihovi - Lijepe djevojke

petak , 21.12.2018.

Seksi vicevi










Click here: Seksi stihovi






Imala sam naporan dan. I po rastanku zamreti vam neće gušena htenja. Morate znati da svaki seksualni odnos vuče rizik smrti za sobom!



seksi stihovi

Uplatu možete izvršiti kod vlasnika kartice od kojeg ste primili obaveštenje! Može mi se učiniti da tonem u zvuke, pa ću ruke svakom pružiti. Predstavljamo Top 10 seksi pesama za ljubavnike i šuškanje Već smo duboko ušli u jesen i zima nam se smeši. Izračunajte svoj postotak pokvarenosti uz pomoć jednostavnog testa: počnite s 50 bodova, oduzmite po bod za svako pitanje na koje je vaš odgovor NE pa konačni rezultat pomnožite s 2 i - eto postotka!



seksi stihovi

Seksi vicevi - Ali naravno, tu postoji tajni Cosmo zaokret!



seksi stihovi

Divlji i strastveni seks je naravno fantastičan, ali ponekad je sjajno usporiti i utopiti se u njegovom naručju, tako da osetite da vam je svaki milimetar kože potpuno užaren i osetljiv. Kada ste u romantičnom raspoloženju i želite seks koji povećava intimnost i nežnost, probajte neku od vih sedam seks poza: Vrela kašika Lezite na bok, a on neka se smesti iza vas, tako da oboje gledate u istom smeru. Gurnite guzu ka njemu i neka on polako uđe u vas. Stavite svoju ruku na njegovu i pokažite mu kako želite da vam dodiruje klitoris. Neka na kombinuje te dodire sa maženjem grudi. Romantični rok Lezite na leđa,a on neka se ispruži preko vas, oslanjajući se na ruke. Njegovo telo treba da bude potpuno poravnato sa vašim. Podignite pelivs blago na gore, a on neka nežno gura u suprotnom smeru. Umesto uobičajenog prodiranje unutra-spolja, probajte da se pomerate gore-dole ili kružno. To bi trebalo oboma da vam priredi jak orgazam. Užareni trougao Na prvi pogled, možda će vam se učiniti da je ovo obična misionarska poza, gde je muškarac gore, a vi ste dole. Ali naravno, tu postoji tajni Cosmo zaokret! Neka on stoji mirno, a vi se pomerajte gore dole, trudeći se da pokreti budu fini i spori. Strastven tesnac Spremite se da preuzmete kontrolu iako vam deluje da ste potpuno zarobljeni! Sa skupljenim nogama i ukrštenim gležnjevima, snažno ćete stisnuti čitavu dužinu njegovog ponosa, stvarajući fantastično trenje, dok on nežno i duboko prodire u vas. Dok se jednom rukom oslanja da vas ne bi baš potpuno zgnječio iako je ovde baš taj tesnac prednost , neka drugu zavuče ispod vas i poigra se vašim grudima, a usnama može strastveno da vam ljubi vrati i uši. U ovoj pozi nema mnogo pokreta, ali zato je osećaj mega senzualan! Plus, njemu će biti lakše da duže zadrži erekciju. Nebo na dohvat ruke Odaberite vrstu površinu, najbolje uzglavlje na vašem krevetu ili ivicu kade, ako imate prostrano kupatilo. Lezite na leđa i prebacite ruke preko glave, kako biste dlanove oslonili na površinu, dok vam je glava nekoliko centimetara odvojena od nje. Nešto kao da ste posegnuli za zvezdama seksualnog zadovoljstva. Kada on uđe u vas u klasičnom misionarskom stilu, skupite noge što je više moguće, tako da vam budite budu tesno priljubljene. Njegov penis će trljati unutrašnjost vaših butina i usmina, svaki put kada prodre u vas. Poduprta osmica Ova poza će vam doneti dvostruko orgazmičko zadovoljstvo: Njegov penis treba da se kreće kružno, što će žariti i paliti zidove vaše vagine, dok istovremeno pubična kost trlja klitoris. Ovo je poza u kojoj se orgazam valja sporo, ali dolazi u vidu najvećeg vatrometa koji je svet ikada video. Uz to, poza vam dopušta da se fino zavalite, opustite i prepustite zadovoljstvu. Ples u horizontali Ovo je varijanta klasične poze žena odozgo, u kojoj ste više pripijeni i spušteni ka njemu, kako bi poljupci mogli da oplemene svaki vaš pokret. Krećite se polako i uživajte u svakom senzualno pokretu.



Marija - Dance Like Nobody's Watching (Official Video)
Ljubav i Sex Ukratko: Naše Ljubavne Pjesme ljubavni stihovi, poezija... Dolazi muž kući i kaže ženi: — Kupio sam ti kafetin! Oni koji se kao reke ne mogu sliti, među kojima nema spojenog suda krvi i krvi vrele, a srca im se dozivaju ludo, zaboraviti se neće ni kad im duše budu posedele. Ne treba ti previše odeće. Dođi kod mene za sat vremena.

[Hr portali st|Kako se jebu srpkinje|Zaljubi se u mene i reci glasno to]






Oznake: Seksi, vicevi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.