četvrtak, 17.11.2005.

MAJKA HEORJ, SUDAC ČUDOVIŠTE I BEZIMENE ŽRTVE

Priznajem, otišao sam bio na travaricu u svoj ne omiljeni, nego jedini poslu bilzak kafić i bacivši po običaju, površan pogled na novine ugledao strahotu, smrzao se, zgorzio se, pobijesnio i sve ostalo i dotrčao nazad u redakciju, do kompjutora ne bih li imao dovoljno vremena između snimanja da napišem ove redke, jer to što sam vidio doista me zgrozilo.
Vi koji ovo čitate dans, pogledajte zadnju stranicu Jutarnjeg lista gdje se pojavilo čudovište od vijesti , vijesti koja mi sigurno ne će dati mirnog sna slijedećih nekoliko dana. Ili tjedana...
A sve bi bilo premalo pa i da ne spavam tri mjeseca ne bih mogao iz niti malo doprinjeti ispravku takve užasne nepravde koja se dogodila ženi, majki, heroini, boginji prozačinog imena Silvia Johnson. Ženi koja je zajedno sa svojom kćerkom radila super tulume, bolje reći prave tulume (jer uvijek pobjesnim kad odem na neki tzv "tulum" na kojem nema ni t od toga na kojem se ne poštuju osnovne postavke sex, drugs & r'n'r kulture) i dakle, koja je na tim tulumima, oh strahote li! imala sex s nekolicinom tinejdžera.
Ako niste znali, ja ću vam sad reći, kazna koju joj je izreklo čudovište po imenu sudac Weir iznosi trideset (30!) godina robije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nisam nogao i još ne mogu doći sebi da se4 tako nešto doista dogodilo i da postoje ljudi koji na takav način sjeku glavu Djetetu našeg novoga Eona, koji uništavaju ikakvu pa i najmanju mogućnost prevldavanja jazova među ljudima, roditeljima i djecom, generacijama općenito. Na tulumima je bilo sexa, alkohola i dorge, rečeno je u toj do neba i pakla smrdljivoj presudi i to je naravno, najveći mogući krimen, posebice što ta žena nije kao većina tzv roditelja, na svoju kćer udarila kukom i motikom, nego se normalno pridružila njoj u slavlju radosti i sakramenta Života.
No, naravno, glavni zločin je sex, spolnost, osnovna energija po kojoj postoji Univerzum i po kojoj jesmo živa bića. Borba protiv sexa traje već poodavno, da bismo došli u društvo koje nije sex gledalo kao sramotu ili evo , kako vidimo, i kriminal, moramos e vraatiti u Antiku. Nakon uspost6ave sramotnog krivovjerja zvanog kršćanstvo ljudska spolnost postala je najteži i najneoprostiviji grijeh.
Ali da stvar bude gora, nije tu samo riječ ni o kršćanstvu, ovu sramotnu i antiljudksu presudu podržavaju kojekakve kreature, podržat će to ono strašilo od Georga Walkera Busha isto kao što bi je podržali Vladimir Šeks ili Stipe Mesić. Kao što bi je podržao i bilo koji eksponent nekakvog trulog estbilishmenta lišenoga svake vrline u današnje doba koje po svim prorocima trebalo biti veliko i prosvijetljeno a zapšravo je mračnije od tzv mračnog srednjeg vijeka. Nemojmo se zavaravati da bi neki današnji kvazi i pseudo ljevičari bili bolji. Od mutavog Račana do apolegeta vulgarnoga materijalizma (na malim ekranima) Denisa Kuljioša ( koji u kući provodi fizička kažnjavanja djece)..
Žalostan mi je i pogled kroz prozor nakon što sam ovo pročitao. Mislim o svemu i svačemu, o mogućnosti svijeta koji leži ubiven nenormalnom presudom pod nogama siljnika i kretena, onih istih debila koji (gle ironije!) vidljivo bijahu prikazani tek u onoj ultra krašćanskoj sekvenci iz "Pasije" Mela Gibsona kad Vrag prolazi noseći u rukama abortivnog mongoloida kao novog vladara svijeta zatrovanog cionizmom.
Zamislite daragi i drage moje da ste mogli slobodno mogli kao što niste, a ni ja nisam, podjeliti radost prvog jointa, bonobna, felatia ili neke druge životne radosti sa svojim najbližima. Da vam je stari jednom došao ozaren kući i rekao sine ajmo ševiti, ili da je stara rekla danas ćemo se nabonobnirati pa ne treba kuhati ručak nego idemo tulumariti do besvijesti! Da ste već u ranim godinama mogli shvatiti koje to sve tajne i duboke spone vežu nas kao ljudski rod, kao gospodare planete, da božja volja nije represija nego širenje i radovanje. Ekstaza istog onog Eufopriona, sina Fausta i Helene Trojanske kako nas uči Goethe kojeg nije bilo sram da napiše da njegova Margareta tek navrši četranest ljeta.
Zar doista itko razuman može vjerovati da osoba koja je za sat vremena starija od 18 godina tim pomakom satne kazaljke stječe pravo uključivanja u seksualni život, a da je svima ispod te granice to najstrože zabranjeno, a svim onim koji im u tom žele pomoći zajamćčen samo vječni progon, zatvori, mućčenja, sudovi, doktori i pakao, pravi i jedini, onaj koji vlada na ovoj našoj tako predivno9j i tako nam ljubljenoj Zemlji.
Zar doista nitko ne može (ili bolje reći ne želi. A zašto?) shvatiti da se zdrava sekusalnost kao i zdrav odnos prema onome što u svom neznanju nazivamo drogama može steći jedino upražnjavanjem istog. Kleopatra je s 13 godina bila upućena u seksualne škole Aleksandrije. U Babilonu je svaka žena trebala proboraviti određen broj dana u javnoj kući, kako zbog svog zadovoljstva, tako i da se tim načinom osigura novac za siromašne, a u Indiji je seksualno služenje u hramovima normalno oblik služenja Bogu. Jedinom pravom Bogu kojis e na Zemlji i u Čovjeku objavljuje kroz Falus i Kteis ili zašto se sramiti svog hrvatskog jezika i reći to Kurcu i Pički!
Heine je pisao kako je teško ostati čovjek nakon pokolja u St Antoineu u Parizu 1848. no vidimo da ni 2005. nije ništa bolja. Okovi na nama još i te kako zvekeću. Primjer Silvie Johnson Majke i Heroja to nam pokazuje i molim vas doista svih vas koji ćete ovo čitati pokažite i drugima, želio bih da ova moja poruka nastala iz nemoćnoga bijesa nađe puta do srca i umova LJudi, ako ih ima, jer nakonsv ega teško je u to više i vjerovati.......
- 12:22 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>